Beter Horen - Lochem Omdömen 32

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij werden heel fijn en deskundig geholpen door Thirza tijdens meerdere afspraken . Dit is de eerste ervaring met Beter Horen op loopafstand.

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hans Koreman heeft een prima oplossing geboden voor mijn gehoorwensen bij de aanschaf van een nieuw gehoorapparaat. Ook in de proefperiode was zijn vakkennis voor mij waardevol.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik kan de winkel in Lochem niet rechtstreeks bellen, alles loopt via een call centrum. Dat is zeer hinderlijk en een afspraak maken duurt veel te lang ! De mevrouw die mij helpt is bovendien slechts... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Beste meneer Jacobs,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Lochem, en dat u tevreden bent met onze service en geduld. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Dit oordeel geldt voor het apparaat

Dit oordeel geldt voor het apparaat. Over de financiële afhandeling ben ik erg ontevreden. De verkoopprijzen varieerden op de offertes, en bij de afrekening bleek dat ik veel duurder uit was dan de door mij geaccepteerde offerte. En bij het reclameren werden geen adequate reacties gegeven. De betaling wacht nu dus nog.

18 november 2025

Beste meneer Schouten,

Hartelijk dank voor uw eerlijke en uitgebreide review.
Graag nodigt onze filiaal in Lochem u uit om dit met u te bespreken. Ze zullen hierover contact met u opnemen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij werden heel fijn en deskundig…

Dit is de eerste ervaring met Beter Horen op loopafstand.

11 november 2025

Beste meneer Thijssen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega Thirza bij de Beter Horen winkel in Lochem en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Goed in uiteindelijke kwaliteit.

Goed in uiteindelijke kwaliteit.
De start was moeizaam maar het vervolg na de proefperiode was prima.

12 september 2025

Beste meneer van Schaik,

Bedankt voor uw reactie en voor het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wij vinden het erg jammer om te horen dat de start moeizaam verliep, maar zijn blij om te horen dat het vervolg na de proefperiode goed is verlopen. Wat fijn dat u ook tevreden bent met de kwaliteit van de hoortoestellen. Wij hopen dat u daardoor weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Onvolledige voorlichting

Wij zijn bij de aanschaf van een nieuw hoortoestel onjuist en onvolledig voorgelicht ten aanzien van de vergoedingsprocedure bij de Zorgverzekeraar. Bij de aanschaf van een gehoortoestel van de buitencategorie moet je eerst wachten op de uitslag van de machtigingsaanvraag en dan wel/niet de definitieve aanschaf doen. Maar deze meneer van Horen deed eerst de verkoop en daarna de machtigingsaanvraag ???????

25 februari 2025

Beste G.M.A. Kreeftenberg-Groot-Bret,

Bedankt voor uw bericht.

Helaas heeft u dit zo ervaren. Echter, heeft u meerdere hoortoestellen gratis uitgeprobeerd en bent u meerdere keren ingelicht over vergoedingen vanuit de zorgverzekeraar. Onze collega is hier heel duidelijk in geweest. Er is u verteld dat u zeer waarschijnlijk geen vergoedingen krijgt voor het specifieke hoortoestel. Vervolgens, heeft u aangegeven dat u de hoortoestellen wilt houden en dat u ging proberen om een machtiging te krijgen.

Topsegment (buitencategorie) hoortoestellen worden enkel in bepaalde gevallen (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Hiervan zijn al onze audiciens op de hoogte.

Mocht u nog een vraag hebben, helpen wij u graag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voel mij gehoord bij Beter Horen locatie Lochem.

Goede aansluiting op en zorgvuldig in kaart brengen van hoorprobleem, zoeken naar een passend hulpmiddel. Advies, goede uitleg en fine-tuning bij levering hoorapparaten.

31 december 2024

Beste Eelderink,

Bedankt voor uw positieve reactie.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service.
We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en het is geweldig om te weten dat we dat bij u hebben kunnen doen.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee geholpen wilt worden, staan we uiteraard voor u klaar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er was een prima uitleg over de…

Er was een prima uitleg over de hoortoestellen en er werd uitgebreid de tijd genomen.

5 november 2024

Beste M. Esveld,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht voor al uw vragen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Afspraken worden niet nagekomen

raken worden niet nagekomen

9 juli 2024

Beste M.A.J. Ruiter Savelkous,

Bedankt voor uw review.

Helaas heeft u deze ervaring bij de desbetreffende Beter Horen vestiging. U heeft onze collega's hierover gesproken en hebben u onze excuses aangeboden. U bent natuurlijk van harte welkom bij Beter Horen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.