Beter Horen - Leek Omdömen 31

3,8

De Dam 38, 9351 AN Leek, Groningen, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het winkelpersoneel van de vestiging Liekeblom in Leek is uiterst vriendelijk en behulpzaam, met name Réan. De uiteindelijke afrekening via Infomedics is een ramp, zeker wanneer je niet onder een Ned... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bij een afspraak werd ik verwelkomd door een bordje dat medewerker bezig was en ik plaats kon nemen. Even later kwam meneer kauwgom kauwend informeren waar ik voor kwam. Zonder zich voor te stellen g... Se mer

Företaget har svarat

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zorgvuldige aandacht en gebruik van…

Zorgvuldige aandacht en gebruik van (een welkom) meegenomen gehoorprofiel van mijn KNO specialist
Rustige toelichting op gebruik en mogelijkheden van de apparatuur.

16 mars 2026

Beste meneer Buitendam,

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u de zorgvuldige aandacht en rustige uitleg over de apparatuur waardeert. Fijn dat we uw gehoorprofiel konden gebruiken. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste mevrouw Putten - Ottens,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Leek, en dat u tevreden bent met onze service en goede uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Top Beter Horen Leek

Behulpzaam, prima informatie, klantvriendelijk

11 november 2025

Beste W Helmholt,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze klantvriendelijke collega's bij de Beter Horen winkel in Leek en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

ik heb een nieuwe maar deze bevalt mij…niet

ik heb een nieuwe maar deze bevalt mij niet kan er niets mee worde ergert mij veel het verstaan is slecht de oude was beter graag uw antwoord die ik graag hoor
hoogachtend j,j,kazemir

Beste meneer Kazemir,

Wij bedanken u voor uw reactie en voor het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u ontevreden bent met de nieuwe hoortoestellen en betreuren het dat u deze ervaring heeft met de hoortoestellen.

Wij hebben uw klacht intern doorgestuurd en inmiddels is er door de Beter Horen winkel in Leek contact met u opgenomen. Wij begrijpen dat u graag een ander hoortoestel wilt en maken dan ook graag een afspraak met u in de winkel wanneer het u weer uitkomt.

De audicien zal dan kijken naar een passende oplossing voor uw probleem en de mogelijkheden zorgvuldig doornemen. Ons doel is dat u uiteindelijk het maximale uit uw gehoor kunt halen en optimaal profijt ervaart van de hoortoestellen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Leek

Alles was netjes geregeld

Beste A. Kuiper,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Leek en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Klantvriendelijk?

Ik had een afspraak voor een hoortest.
Ik ben toe aan nieuwe hoortoestellen, die ik nu heb zijn van Specsavers.
Na een test van nog geen 5 minuten gaf ik aan dat ik ook naar Specsavers zou gaan, omdat ik de hoortoestellen dan kon vergelijken en een keuze kon maken.
Toen was de meneer, had zich niet voorgesteld, niet meer bereid om nog tijd in mij te steken en kon ik vertrekken.

Beste meneer de Kwant,

Bedankt voor uw reactie en voor het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wij vinden het erg jammer om te horen dat uw ervaring bij ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en bieden onze excuses hiervoor aan. Dit is niet de ervaring die wij aan onze klanten willen geven.

Wij hebben uw klacht intern doorgestuurd en inmiddels is er contact met u opgenomen om uw ervaring te bespreken. Blijkbaar is er in de communicatie tussen u en de audicien iets niet goed gegaan, wat wij ten zeerste betreuren. Wij hopen dan ook dat dit incident hersteld kan worden in de toekomst en dat wij u alsnog van dienst kunnen zijn, ook met betrekking tot televisie streamers die wellicht een oplossing kunnen zijn voor uw probleem.

gewoon heel duidelijk in alles

gewoon heel duidelijk in alles
erg vriendelijk

31 december 2024

Beste H.T. Aalfs,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons service.

Indien u nog vragen of hulp nodig hebt, bent u altijd van harte welkom in de winkel.

Disrespectvolle behandeling

Onder mijn review heeft Beter Horen gereageerd. Helaas niet met het échte verhaal. Met hun graag geholpen.. helaas kunnen wij daar niet meer op reageren. Gelukkig pakt de regiomanager het wel serieus op.

Mijn ernstig zieke vader was met mijn moeder in de winkel om hulp te vragen met opnieuw afstellen van de gehoorapparaten. Mijn vader zat aan een tafel te wachten en na 5 min is mijn moeder naar de balie gelopen met de vraag of mijn vader geholpen kan worden. Hier werd al niet echt klantvriendelijk op gereageerd door een medewerker en er moest maar telefonisch een afspraak ingepland worden. Mijn vader is door zijn ziekte behoorlijk zwak en werd dus weer naar huis gestuurd. Na telefonisch contact met de klantenservice kon mijn vader een half uur later wel terecht bij dezelfde vestiging. Dus weer terug naar Leek en werd bij binnenkomst al niet vriendelijk begroet. De toon werd meteen gezet door de medewerker en benaderde mijn vader op een zeer onrespectvolle wijze. Hier heb ik wat van gezegd waardoor meneer meteen met allemaal verwijten kwam en een totaal eigen versie van hetgeen wat er gebeurd was.
Hierop onze reactie om een andere medewerker, want ik laat mijn vader niet zo behandelen. De filiaalmanager kwam nadat hij met zijn medewerker had gesproken en gaf aan zijn personeel niet zo te laten behandelen. Behandelen?? Deze 'manager' weet helemaal niet wat er gebeurd is, want er viel niet mee te praten. Er is NIET naar het verhaal/versie van mijn vader geluisterd, helemaal niets! Schandalig, al vele jaren klant bij deze zaak en ga je zo met mensen om. Disrespectvol en vol aannames en eigen versie van een verhaal. Deze medewerker en zijn leidinggevende kan een cursus empathie en respect voor anderen zeker gebruiken!

18 december 2024

Beste Linda Brabander-Kant,

Bedankt voor uw bericht.

Helaas heeft uw vader deze ervaring opgedaan bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Graag benadrukken wij dat onze collega's het liefst op afspraak werken, ook gezien de drukte aan het eind van het jaar.

Daarnaast, vonden wij het gedrag van uw vader onfatsoenlijk. Waar wij verwachten dat onze collega's alle klanten met respect behandelen, is deze verwachting natuurlijk ook wederzijds. Echter, heeft meneer al scheldend en tierend onze collega's benaderd. Wij hadden uw vader graag willen helpen, maar helaas zat dat er niet meer in.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Vriendelijke medewerker

Vriendelijke medewerker. Na het instellen van de hoorapparaten voor de proefperiode gaf ik aan de proefperiode van 1 week erg kort te vinden. Dit was eerder imo niet duidelijk aangegeven. Een langere proefperiode was onbespreekbaar. Hiermee niet akkoord gegaan en helaas onverrichter zake de winkel verlaten.

10 december 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht.

Inmiddels heeft u gesproken met één van onze collega's in de winkel. Hierbij is er besproken om u een proefperiode aan te bieden voor verschillende hoortoestellen. Graag horen wij van u of u hiermee akkoord gaat. Voor al uw vragen bent u altijd welkom bij de desbetreffende Beter Horen winkel.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slecht vallen er uit

Slecht vallen er uit , zijn steeds te luid

19 november 2024

Beste R Land,

Bedankt voor uw bericht.

Helaas heeft u deze ervaring overgehouden aan uw hoortoestel. Inmiddels heeft u contact gehad met de desbetreffende Beter Horen winkel. U gaf aan niet bekend te zijn met deze review. Mochten wij u helpen, bent u altijd welkom bij onze collega's.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel plezierig contact en perfect resultaat

Heel plezierig contact en perfecte gehoortest en prima advies. Met het uiteindelijke resultaat ben ik heel gelukkig. Ik versta met mijn nieuwe gehoorapparaat nu mensen weer heel goed, zelfs in een drukke situatie, zoals een winkel of foyer.

15 december 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.