Beter Horen - Hoofddorp Omdömen 46

Kruisweg 983, 2132 CE Hoofddorp, Noord Brabant, NL

Det här tycker kunderna

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dan geef ik als feedback voor de medewerkster die mij geholpen heeft: eerlijk, behulpzaam en constructief. Zij heeft in heel goed overleg met de audioloog en naar mijn wens een goed toestel voorgestel... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goed advies, denk ik, gekregen. Zo’n scala aan beschikbare toestellen en of dit uiteindelijk voor mij de beste is, zal de toekomst uitwijzen. Voorlopig helemaal prima.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Positieve ervaring over het verloop van de eerste test en het proces tot en met de proefperiode. Klacht over een storende "piep" niet naar tevredenheid opgelost!

Företaget har svarat

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Mijn moeder van 95

Mijn moeder van 95, ging ineens slechter horen. Met haar naar Beter Horen. Met wat een geduld werd zij geholpen. Zowel het vaststellen van wat ze niet meer hoorde, als het ophalen van het apparaat, alle tijd om uitgebreid alles in orde te maken. Ook na uitprobeer periode de 3e keer weer alles gecheckt. Mijn moeder en ik waren aangenaam verrast door de zorg die geleverd werd! Locatie Hoofddorp, Haarlemmermeer, niet Noord- Brabant 😆

19 maj 2026

Beste mevrouw Klerk - Enzler,

We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om deze positieve ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat uw moeder zo geduldig en zorgvuldig is geholpen bij ons filiaal in Hoofddorp. We zijn blij dat we uw moeder en u aangenaam hebben kunnen verrassen met onze service. Mocht uw moeder nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ervaring na de proefperiode niet naar wens

24 februari 2026

Beste Reeuwijk,

Fijn dat de eerste test en de proefperiode positief waren. We betreuren het dat de hinderlijke piep niet naar tevredenheid is verholpen. Wij nodigen u graag uit in onze winkel, om uw storende piep te verhelpen. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl. Met

vriendelijke groet,

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vanmorgen 18 Feb 12 minuten staan te…

Vanmorgen 18 Feb 12 minuten staan te wachten wilde batterijen kopen voor mijn hoortoestel.
Niemand gesproken in de winkel er was wel bezetting in de spreekruimtes , ze keken wel maar niemand vondt het denk even de moeite waard om even wat te zeggen. Ben hier klant maar denk erover om naar een vestiging te gaan met een betere service.

18 februari 2026
Omdöme utan inbjudan

Beste meneer van der Sar,

Bedankt voor uw review,

Wij begrijpen dat het erg vervelend is, dat u lang moest wachten. Terwijl er wel collega's aanwezig waren in de winkel. Deze Collega's zaten met een overvolle agenda, en er was helaas geen hooradviseur aanwezig die dag. Beter Horen Hoofddorp heeft iedere dag een inloopspreekuur van 16:00 uur tot 17:00 uur voor defecten, kleine nazorg en winkel aankopen. Onze excuses voor het ongemak. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Goede info

Goede info
verschillende toestellen uitproberen
medewerkers/ster zijn bijzonder aardig en klantgericht
Geen lange wachttijden

17 februari 2026

Beste mevrouw Brinkman,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Hoofddorp, en dat u tevreden bent met onze service en goede info. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vriendelijke benadering en uitgebreide…

Vriendelijke benadering en uitgebreide uitleg

16 december 2025

Beste meneer van Weenen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Hoofddorp en dat u tevreden bent met onze service en uitgebreide uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Perfecte service voor klanten

Anouk Rijnbeek Hilgersom is een zeer bekwame, aardige, geduldige medewerkster, die de regel : Know Your Customer" perfect heeft uitgevoerd. De klant is Koning.

21 oktober 2025

Beste meneer van Dam,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega Anouk bij de Beter Horen winkel in Hoofddorp. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent geadviseerd door haar en hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Zeer persoonlijk en vriendelijk

Zeer persoonlijk en vriendelijk, goede en begrijpbare uitleg over de gehoorapparaten en bij behorende accessoires, en er word de tijd voor je genomen wat zeker hier erg belangrijk is

14 oktober 2025

Beste meneer Buys,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Hoofddorp en dat u tevreden bent met onze service en advies. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent geïnformeerd en hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Duidelijk

Duidelijk. Werd goed geluisterd. Problemen werden opgelost.

26 augusti 2025

Geachte meneer/mevrouw Deddens,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De lol en leedvermaak stond op het gezicht vd medewerker

Een hele slechte ervaring met filiaal Hoofdorp. Had vanmorgen een afspraak voor een hoortest was ruim op tijd en het eerste wat er gezegd werd: het kan niet doorgaan want het systeem start niet op. Het was nog ruim 10 minuten voor de afgesproken tijd. Wij zouden in de buurt blijven en meteen gebeld worden (nummer opschrijven begonnen ze niet aan moest uit het systeem komen) als het weer werkte. Een kwartier na begin vd afgesproken tijd zijn we zelf polshoogte gaan nemen. Het systeem werkte weer mooi dan kunnen we met de test beginnen. No way want dan moet de volgende klant misschien wel 10 minuten wachten en daar doen ze niet. Ik zal het maar niet over het duidelijke leedvermaak op het gezicht van de beter horen medewerker hebben. De 1 moet dus op een ander moment wederom verlof op nemen en de ander mag geen 10 minuten wachten. Ik voel ongehoord slecht gehoord.

4 augusti 2025
Omdöme utan inbjudan

Beste Bram Jps,

Het spijt ons te horen dat u een slecht gevoel heeft overgehouden aan uw bezoek in onze winkel. We hadden inderdaad die ochtend een netwerkstoring en konden u daardoor niet helpen op de afgesproken tijd en zat de agenda van de audicien de rest van de ochtend vol. De afspraak verplaatsen naar later op de dag was helaas voor u geen optie.
U bent uiteraard van harte welkom om op een andere dag een nieuwe afspraak in te plannen.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk, behulpzaam, soms wat lastig te verstaan door haar achtergrond, heeft mij niet kunnen overtuigen door problemen met mijn vingers, heb ik nog steeds, werd wat weggewuifd

20 maj 2025

Klant staat centaal

Gemakkelijk afspraak maken voor gehoortest. Daarna vriendelijk en correct geïnformeerd over vervolgtraject en proefperiode en alle vragen zijn naar tevredenheid afgehandeld. Nooit het gevoel gehad van verkooppraatje maar altijd klanttevredenheid centraal geweest.

18 mars 2025

Beste G.J. Bemelmans,

Bedankt voor uw positieve review.

Wij doen altijd ons best om de tijd te nemen voor iedere klant en deze op de best mogelijke manier te helpen. Wat fijn dat onze medewerker in de winkel u naar tevredenheid heeft geholpen.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Service en kennis

10 december 2024

Beste A.S. Koolbergen,

Bedankt voor uw review.

Bij Beter Horen gebruiken wij graag onze expertise om u te helpen. Hiermee willen wij ervoor zorgen dat wij de kwaliteit van leven verbeteren voor mensen met gehoorverlies. U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij de desbetreffende Beter Horen winkel voor uw vragen.

Service en kwaliteit.

Er is alle tijd genomen, na de gehoortest, om tot een goed apparaat en de optimale instelling daarvan te komen. Al hoor ik nog steeds niet maximaal, ik kan wel weer functioneren. Daar ben ik blij mee.

15 oktober 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.