Kruisweg 983, 2132 CE Hoofddorp, Noord Brabant, NL
Företaget har svarat
Dan geef ik als feedback voor de medewerkster die mij geholpen heeft: eerlijk, behulpzaam en constructief. Zij heeft in heel goed overleg met de audioloog en naar mijn wens een goed toestel voorgestel... Se mer
Goed advies, denk ik, gekregen. Zo’n scala aan beschikbare toestellen en of dit uiteindelijk voor mij de beste is, zal de toekomst uitwijzen. Voorlopig helemaal prima.
Positieve ervaring over het verloop van de eerste test en het proces tot en met de proefperiode. Klacht over een storende "piep" niet naar tevredenheid opgelost!
Kruisweg 983, 2132 CE, Hoofddorp, Noord Brabant, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mijn moeder van 95, ging ineens slechter horen. Met haar naar Beter Horen. Met wat een geduld werd zij geholpen. Zowel het vaststellen van wat ze niet meer hoorde, als het ophalen van het apparaat, alle tijd om uitgebreid alles in orde te maken. Ook na uitprobeer periode de 3e keer weer alles gecheckt. Mijn moeder en ik waren aangenaam verrast door de zorg die geleverd werd! Locatie Hoofddorp, Haarlemmermeer, niet Noord- Brabant 😆

Svar från Beter Horen - Hoofddorp
Vanmorgen 18 Feb 12 minuten staan te wachten wilde batterijen kopen voor mijn hoortoestel.
Niemand gesproken in de winkel er was wel bezetting in de spreekruimtes , ze keken wel maar niemand vondt het denk even de moeite waard om even wat te zeggen. Ben hier klant maar denk erover om naar een vestiging te gaan met een betere service.

Goede info
verschillende toestellen uitproberen
medewerkers/ster zijn bijzonder aardig en klantgericht
Geen lange wachttijden

Svar från Beter Horen - Hoofddorp
Vriendelijke benadering en uitgebreide uitleg

Svar från Beter Horen - Hoofddorp
Anouk Rijnbeek Hilgersom is een zeer bekwame, aardige, geduldige medewerkster, die de regel : Know Your Customer" perfect heeft uitgevoerd. De klant is Koning.

Svar från Beter Horen - Hoofddorp
Zeer persoonlijk en vriendelijk, goede en begrijpbare uitleg over de gehoorapparaten en bij behorende accessoires, en er word de tijd voor je genomen wat zeker hier erg belangrijk is

Svar från Beter Horen - Hoofddorp
Een hele slechte ervaring met filiaal Hoofdorp. Had vanmorgen een afspraak voor een hoortest was ruim op tijd en het eerste wat er gezegd werd: het kan niet doorgaan want het systeem start niet op. Het was nog ruim 10 minuten voor de afgesproken tijd. Wij zouden in de buurt blijven en meteen gebeld worden (nummer opschrijven begonnen ze niet aan moest uit het systeem komen) als het weer werkte. Een kwartier na begin vd afgesproken tijd zijn we zelf polshoogte gaan nemen. Het systeem werkte weer mooi dan kunnen we met de test beginnen. No way want dan moet de volgende klant misschien wel 10 minuten wachten en daar doen ze niet. Ik zal het maar niet over het duidelijke leedvermaak op het gezicht van de beter horen medewerker hebben. De 1 moet dus op een ander moment wederom verlof op nemen en de ander mag geen 10 minuten wachten. Ik voel ongehoord slecht gehoord.

Svar från Beter Horen - Hoofddorp
Heel vriendelijk, behulpzaam, soms wat lastig te verstaan door haar achtergrond, heeft mij niet kunnen overtuigen door problemen met mijn vingers, heb ik nog steeds, werd wat weggewuifd
Fijn en kundig geholpen. Ben erg blij met mijn nieuwe setje hoortoestellen.
Gemakkelijk afspraak maken voor gehoortest. Daarna vriendelijk en correct geïnformeerd over vervolgtraject en proefperiode en alle vragen zijn naar tevredenheid afgehandeld. Nooit het gevoel gehad van verkooppraatje maar altijd klanttevredenheid centraal geweest.

Svar från Beter Horen - Hoofddorp
Goed advies gekregen en instellen hoorapp ook prima later door audicien
Het vriendelijke contact en dat ik erg blij ben met de gehoorapparaten.
Er is alle tijd genomen, na de gehoortest, om tot een goed apparaat en de optimale instelling daarvan te komen. Al hoor ik nog steeds niet maximaal, ik kan wel weer functioneren. Daar ben ik blij mee.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.