Vi anlitade Besiktningsföretaget för en OVK-besiktning. De var snabba och tydliga i sin kommunikation med oss. Även själva besiktningen genomfördes på ett snabbt och bra sätt. Besiktningsföretaget r... Se mer
Supernöjd hela vägen från start till slut! Under den inledande kontakten över telefon fick jag bra produktbeskrivning, vad jag kunde förvänta mig, hur besiktningen går till m.m.. Besiktningsmannen upp... Se mer
Mycket nöjd! David på företaget var en fantastisk kontaktperson – snabb, hjälpsam och lätt att kommunicera med genom hela processen. Allt gick smidigt tack vare honom. Johan som utförde själva besik... Se mer
Noggrann och professionell besiktningsman. Enkel och snabb bokning rent administrativt. Mycket nöjda och kommer anlita igen om det uppstår behov.
Besiktningsföretaget grundades 2017 i syfte att hjälpa privatpersoner med att få sina bostäder besiktigade i samband med husförsäljning och husköp. Efterfrågan på våra tjänster har sedan starten ökat och idag erbjuder vi ett brett sortiment av besiktningstjänster och helhetslösningar. Våra kunder innefattar numera privatpersoner, byggföretag, mäklare, advokater, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi strävar ständigt efter att erbjuda tjänster av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. I en bransch som kan kännas svårbegriplig och krånglig fokuserar vi alltid på att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för våra kunder från beställning till genomförande. Vår kundtjänst svarar snabbt och smidigt på våra kunders frågor på telefon, chat och via mail. Besiktningsföretaget är idag en rikstäckande aktör på marknaden.
Fabrikstorget 1, 412 50, Göteborg, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Riktigt kunnig och bra besiktningsman som förklarade allt på ett enkelt och bra sätt.

Svar från Besiktningsföretaget AB
Saklig och tydlig i sin förmedling av uppdraget före under och efter utförd besiktning. 5/5

Svar från Besiktningsföretaget AB
Duktiga killar som hjälpte oss med en Överlåtelse besiktning

Svar från Besiktningsföretaget AB
Mycket trevlig och skicklig besiktningsman som gjorde ett riktigt bra arbete med att beskriva fastigheten med alla dess brister och fördelar. Hade även mycket stor kunskap om äldre byggnadstekniker som kom till nytta då denna fastighet byggdes för minst 170 år sedan. Protokollet tydligt och lättläst så att det är enkelt för en köpare att se fastighetens status.

Svar från Besiktningsföretaget AB
Bra och trevlig kille som kom och gjorde besiktningen , lätt att få kontakt med företaget

Svar från Besiktningsföretaget AB
Proffsigt och trevligt bemötande bemötande och tydligt besiktningsprotokoll.

Svar från Besiktningsföretaget AB
Mycket professionell och trevlig besiktningsman och allt gick som det skulle. Jag fick kontinuerlig uppdatering under hela kontrollprocessen.

Svar från Besiktningsföretaget AB
Tydligt, kunnigt och trevligt bemötande både vid besiktningstillfället och vid bokningstillfället. Mycket bra.

Svar från Besiktningsföretaget AB
Mycket trevlig och saklig besiktnings kvinna, kunnig och förklarade tydligt.

Svar från Besiktningsföretaget AB
Hej han var punktlig förklara mina frågor kanon trevlig lättotrevlig kan rekommendera han till 110 procent mycket nöjd super snabb med protokoll ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mvh Tony