Beschermhoesopmaat.nl Omdömen 29

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In een woord , alles is keurig geregeld van de offerte aanvraag tot de levering thuis. Echt ik kan het iedereen aanraden . Dit is de tweede keer dat ik bij dit bedrijf een hoes op maat bestel.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een topproduct is deze hoes! Onze lounge staat in elk seizoen al jarenlang buiten in alle seizoenen met deze hoes en ziet er nog steeds als nieuw uit. Jaren geleden een eerste keer een hoes best... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zeer tevreden van het geleverde product. Past perfect en mooie afgewerkt. Van bestelling tot levering wordt alles goed opgevolgd. Top.....

Företagsinformation

1. Segelmakare
  2. Utemöbler

Skrivet av företaget

"Beschermhoezen 100% op maat gemaakt voor onder andere tuinmeubelen, buitenkeukens en lounge-sets. Het is tevens mogelijk om gevoerde hoezen te maken. Stijlvol en stevig stikwerk met een lange levensduur. Beschermhoesopmaat staat voor kwaliteit, snelle levering en persoonlijk contact. Er wordt gewerkt met hoogwaardige kleurvaste stoffen die zijn voorzien van een premium coating met een waterkolom van maar liefst 5000mm."

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

In een woord uitstekend

Beste mensen blijf op deze voet zo doorgaan .
Bescherm je zelf en je meubels met beschermhoes op maat.

Beoordeling
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

10 maj 2026

Kwaliteit product

We hebben een niet echt courant voorwerp en daar wisten ze bij Bescherhoes op maat wel wat op te verzinnen. Na een paar e-mails heen en weer met idee'en waren we eruit. Kan alleen maar zeggen 100% top.Top Service , mee denken , en de kwaliteit is 100%. Een aanrader voor alles wat buiten beschermd moet worden

25 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een topproduct is deze hoes!

Wat een topproduct is deze hoes!
Onze lounge staat in elk seizoen al jarenlang buiten in alle seizoenen met deze hoes en ziet er nog steeds als nieuw uit. Jaren geleden een eerste keer een hoes besteld voor de lounge en nu voor de tweede keer opnieuw een hoes snel geleverd. Wat een service ook en een persoonlijke begeleiding zodat de hoes perfect past. Een aanrader !

8 april 2026

I'm a happy client !

This was my second experience with beschermhoesopmaat.nl and I'm surprised again by the nice and flexible mail correspondence and finally the quick delivery of some outstanding perfecty fitting quality covers for my seats and sofa.

26 mars 2026

Top Service

Top Service. De maatvoering is perfect, het materiaal wat je kunt kiezen is goed en bovenal communicatie en service is perfect. Inmiddels al 3 beschermhoezen besteld. Zeer tevreden mee en aanrader. De website is duidelijk en je kunt uit verschillende vormen kiezen maar bij vragen denkt Beschermhoes ook met je mee.

26 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hoes is binnen, past perfect, blij mee!!

Hoes op maat laten maken voor onze buitenbank. Goede begeleiding in het proces en nauwkeurige maatvoering. Misschien wat duurder dan standaard, maar het resultaat is een perfect passende hoes. Zeer tevreden!

27 mars 2026

Top kwaliteit en TOP service

Ik was op zoek naar een heel speciale vorm van beschermhoes voor ons zelfgemaakt buiten-keuken-meubel.
Ik werd onmiddellijk blij van de vele verschillende mogelijkheden bij "Beschermhoesopmaat.nl".
Na het doorgeven van de juiste afmetingen en enkele specifieke vragen zoals: zou de hoes ruim genoeg zijn - welke stofkwaliteit zou ik nemen - ...
Kreeg ik persoonlijk advies met een duidelijke maattekening zodat ik het thuis eerst kon nameten.
En een overzichtelijke prijsofferte. Geen verborgen extra's die ik nadien nog aangerekend zou krijgen.
Het beste moet nog komen; de hoes was een verjaardagskado en de levertijd ligt tussen 2 en 4 weken. Thomas van "Beschermhoesopmaat.nl" heeft zijn uiterste best gedaan om de hoes net iets vroeger geleverd te krijgen. Waarvoor dankjewel!
De hoes zelf: supersterk materiaal, stevig gestikte naden die waterdicht geseald zijn. Netjes verpakt in een opbergzak.
Dus TOP kwaliteit en TOP service!

12 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfect op maat en heel goede kwaliteit

Al 2x een hoes op maat laten maken. Heel tevreden van het resultaat en de kwaliteit. Zeker een aanrader.
Ik was de afmetingen van de 1e hoes kwijt maar ze hebben de afmetingen bij hen terug opgezocht en zo kon de hoes vlot een 2e keer gemaakt worden. Fijne service dus!

4 november 2025

Beschermhoes voor bedieningspaneel

Voor onze JLG hoogwerkers bescherm hoezen besteld. Voorbeeld opgestuurd naar Thomas en die heeft er mooi werk van gemaakt. Goede kwaliteit en ziet er heel netjes uit. De duidelijke communicatie was erg fijn.

16 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service en een prima hoes op maat…

Goede service en een prima hoes op maat voor onze loungeset kussens die in een kussen bak zitten. De verzending ging niet helemaal goed maar dit kwam door DPD. Prima oplossing gevonden met Thomas nu via PostNL verzonden en de volgende dag hadden wij de hoes binnen. Heel blij mee en uitstekende kwaliteit. Bedankt!

31 oktober 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

prima hoes voor de jacuzzi

het is de beste hoes die ik tot nu gehad heb, stoot het regenwater goed af, is ook een erg massieve en stevige hoes die ook met de storm goed blijft zitten op en om mijn jacuzzi.
Nu de winter nog...ik ben benieuwd of ik na de winter nog steeds zo enthousiast ben, ........ik verwacht dat wel!!

3 november 2025

Prima beschermhoes

We hebben vier stoelen, ik wilde hoezen per twee stoelen hebben. De stoelen naast elkaar gezet en de maten opgemeten. Ik vond het wel een beetje spannend of het zou passen. 3 weken later kregen wij twee hoezen opgestuurd en ze pasten prima. Helemaal blij, ook de mail werden vlot beantwoord. Prima service.

2 november 2025

Kwaliteit zonder concessies

Inmiddels 12 hoezen besteld, ontvangen en in gebruik. Tuinstoelkussen hoezen, parasol hoezen en hoezen voor de loungeset met een aparte afmeting en rondingen. Alles van top kwaliteit waar ik jaren plezier van ga hebben.
Ik ben meer dan tevreden……

1 oktober 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.