Mooie en vrolijke sieraden. Persoonlijk service ♥️ en zeer klant vriendelijk. Echt een aanrader voor jezelf maar ook voor een cadeau. Wordt heel mooi ingepakt en verstuurd. 👍🌸
Det här tycker kunderna
Zo ontzettend blij met de top services van Bertsieraden. Altijd vriendelijk, fijn en snel overleg, denkt graag met je mee. Zelfs een eigen inbreng is in sommige gevallen mogelijk denk aan extra lange... Se mer
Företaget har svarat
Geweldige shop met prachtige producten. Ik ben zelf helemaal fan van de hartjes armbanden. Menig vriendinnetje heeft er onderhand eentje om haar pols hangen en ik hoor vaak van ze dat andere mensen er... Se mer
Företagsinformation
- Smyckesbutik
- Barnkläder
- Dekoration- och inredningsbutik
- Butik för modeaccessoarer
- Smyckesdesigner
- Smyckestillverkare
Skrivet av företaget
Wij zijn Bertie & Renée, twee zussen achter het merk en de webshop Bert Sieraden. Bert Sieraden, opgezet door Bertie, die al vanaf haar 16e een passie heeft voor het ontwerpen en maken van sieraden en vanaf 2021 is Renée erbij gekomen om te ondersteunen. Bert Sieraden is vooral bekend van de enige echte "hartjes armbanden" voor zowel volwassenen, als voor kids. Wat onze sieraden extra bijzonder maakt, is het gebruik van edelstenen. We houden er van dat elke steen uniek is in kleur en vorm. Ook vinden we de energie die deze stenen uitstralen erg bijzonder. De webshop is dé bestemming voor prachtige handgemaakte sieraden en betoverende edelstenen. Met een passie voor ambacht en oog voor detail, brengen we je een exclusieve collectie van verschillende merken waar je vrolijk van wordt! In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment van de meest verfijnde sieradenmerken. We zijn trots om de prachtige collecties van Bobby Rose, Le Veer, By Trend, Leju, By Loffs & CarlieV aan te bieden. Elk merk vertelt zijn eigen unieke verhaal en is met liefde & creativiteit gemaakt.
Kontaktuppgifter
Gerlachusstraat 71, 5175 AK, Loon op Zand, Nederländerna
- 0651669057
- info@bertsieraden.nl
- bertsieraden.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mooie en vrolijke sieraden
Mooie en vrolijke sieraden. Persoonlijk service ♥️ en zeer klant vriendelijk.
Fijn contact en snelle verzending
Fijn contact en snelle verzending! Leuk verpakt en een prachtig sieraad
LeJu armbandjes
Ik bestel al wat jaren bij Bert sieraden armbandjes van mijn favoriete merk LeJu en ik moet eerlijk zeggen dat ze weer elke keer de nieuwe collectie hebben dat ze een mooie keuze hebben gemaakt en dat het voor elke portemonnee 😉 is.
Bedankt Bert Sieraden voor alle goede zorgen top service.

Svar från Bertsieraden
Altijd een feestje om jullie bestelling…
Altijd een feestje om jullie bestelling te ontvangen! Met zorg en persoonlijke aandacht ingepakt. En zeer tevreden over jullie producten👍

Svar från Bertsieraden
Snelle verzending en een cadeautje om…
Snelle verzending en een cadeautje om uit te pakken! Zooooo leuk ingepakt!

Super service
Super service
Leuke armbandjes
Het pakketje via de post niet aangekomen, snel antwoord na mijn mail en ik kreeg nieuwe opgestuurd.
Dank 🙏🏼

Tof en snel
Al een paar keer wat besteld, altijd snel en tof verpakt!
Leuk contact ook!

Het zijn mooie kettingen,
Het zijn mooie kettingen,
1 tip.
De kralen van de palmboompjes waren geknoopt.
De hartjes niet waardoor de kralen langs elkaar heen schuren .

Blij mee
Zo blij mee en krijg veel complimenten. Wat ik nog wel fijn zou vinden zijn lengtes van kettingen erbij zetten. Dat had mij geholpen bij de keuze, het past, maar had beslist niet kleiner gemoeten. En ik had de bedels groter verwacht, kun je daar ook uit kiezen?

Leuk persoonlijk kaartje
Leuk persoonlijk kaartje. Met Veel
Plezier met geven.mAltijd leuk.

Mooie kwaliteit
Snelle levering, vriendelijk persoonlijk kaartje erbij. Goede kwaliteit

Alles bestens
Alles bestens, die Bestellung kam schnell und unkompliziert und das Armband war sehr schön und liebevoll verpackt und ist wunderschön 😊

Svar från Bertsieraden
Altijd mooie en leuke sieraden en goede service
Eindelijk na ongeveer een week mijn pakketje ontvangen. (Dat ligt aan de post). Over Bert alleen maar goeie dingen. Toppie en altijd leuk ingepakt :)!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.