Berk Parketonderhoud Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ze verzenden altijd snel. Dit keer waren ze op vakantie, maar keurig geleverd op aangegeven datum.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering. Goede informatie over het product en het gebruik. Het product is geweldig! Ik had er al ervaring mee, dus toen het op was snel weer gekocht.Lios Talita plus, een aanrader voor je hout... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het bestellen, betalen en de levering liepen weer heel soepel en ons merk, Lios, kan ik nergens anders bestellen. Dus we zijn heel tevreden.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snel geleverd en goed gecommuniceerd. Extra attentie die bij het pakket in zat, was aardig maar had niet gehoeven voor mij.

Företagsinformation

1. Leverantör av trä och laminatgolv

Skrivet av företaget

Berk Parketonderhoud is een webshop van Berk Parketvloeren. Berk Parketvloeren is een parketspeciaalzaak opgericht in 1999. In het begin werkten Chris en Jolanda de Berk vanuit huis en in 2008 hebben zij een showroom geopend in Delft. Sindsdien heeft Berk Parketvloeren al meer dan 20 jaar tevreden klanten mogen helpen aan een vloer. Wij geloven in onze missie om alleen vloeren te leveren en plaatsen zoals wij het bij ons thuis ook zouden willen. Door middel van vakkundig advies leveren en plaatsen wij een breed assortiment aan vloeren. Wij weten als geen ander dat er een ruime keuze is op het gebied van traditioneel parket, laminaat en PVC vloeren. U zoekt de vloer die bij u past en die matcht met uw interieur, en daar willen wij u graag bij helpen. U wilt gebruik maken van een vloer waar u een lange tijd van wilt genieten. Wij beloven u kwaliteit, maatwerk en een goede prijs- en kwaliteitsverhouding.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Twee keer bij jullie in Delft voor…

Twee keer bij jullie in Delft voor gesloten deur gestaan. Bestelling via internet duurde vervolgens erg lang.

6 januari 2026
Logotyp för Berk Parketonderhoud

Svar från Berk Parketonderhoud

beste RE Sterk, wij betreuren het dat u meerdere malen aan de gesloten deur heeft gestaan. Onze openingstijden staan op de website. Door aanpassingen van PostNL worden de bestellingen nog maar een keer in de week opgehaald. Excuus voor het ongemak.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vakantie

Pas nadat ik besteld en betaald had kwam de melding dat jullie tot 7-7 met vakantie waren. Als ik dat eerder had geweten…..

12 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Misleidende verzendbelofte en slechte klantenservice

Ik heb bij deze winkel besteld omdat op de website duidelijk vermeld staat dat bestellingen vóór 17.00 uur dezelfde dag nog worden verzonden. Gisteren om 14.00 uur heb ik een bestelling geplaatst en direct een bevestigingsmail ontvangen. Daarna bleef het stil; ik kreeg geen update over de verzending.

Vanmorgen heb ik gebeld en kreeg te horen dat ze ‘aankijken’ wanneer ze pakketten verzenden. De medewerkster vertelde dat ze gisteren ochtend al bij PostNL was geweest en daarom niet later op de dag nog een zending deed. Toen ik aangaf dat ik begrip ervoor heb dat ze het druk hebben maar dat het dan misschien beter is om de informatie op de website aan te passen, was haar reactie: “Wij gaan helemaal niks veranderen, wij draaien al een poosje mee en het gaat prima zo.”

Ik vind dit een vreemde houding tegenover klanten. Als je belooft dezelfde dag te verzenden, rekenen mensen daarop. Als dat niet altijd gebeurt, moet je dat niet zo stellig op je website vermelden. Toekomstige klanten: houd er rekening mee dat je bestelling mogelijk niet direct verzonden wordt, en je bij andere winkels voor minder/geen verzendkosten de producten ook kan bestellen!

1 februari 2025
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för Berk Parketonderhoud

Svar från Berk Parketonderhoud

Beste klant,

Bedankt voor je review en feedback. We begrijpen dat je teleurgesteld bent over de communicatie rondom de verzending van je bestelling.

Het klopt inderdaad dat de informatie over de verzendtijd op een verouderde pagina stond, en we willen je graag laten weten dat de juiste informatie momenteel wel op de verzendbeleid-pagina te vinden is. We streven ernaar om de meeste bestellingen binnen 1 werkdag te verzenden, maar soms kan het inderdaad voorkomen dat het 1 of 2 dagen langer duurt, afhankelijk van de drukte en omstandigheden.

We hopen dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.

Team Berk Parketonderhoud

Prima bedrijf

11 januari 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.