Bergadrängarna AB Omdömen

TrustScore 5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 105 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget, vilket märks tydligt på det stora stödet. Kunderna beskriver konsekvent personalen som oerhört trevlig, hjälpsam och professionell under hela processen, vilket gör att interaktionerna känns mycket trygga. Många nöjda konsumenter uppskattar verkligen att det praktiska arbetet alltid utförs snabbt, smidigt och helt enligt överenskomna tider och villkor. Vissa recensenter var nöjda med den extra hjälpen som erbjöds vid oväntade situationer, såsom tunga lyft på vinden eller trädgårdsarbete. Människor framhåller dessutom ofta att företaget fungerar utmärkt som ett pålitligt och prisvärt val för både stora flyttar och effektiv bortforsling.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Kunder hade positiva upplevelser med personalen och beskriver dem som trevliga, effektiva och noggranna under... Se mer

Service

Recensenter nämner positiv feedback om service och framhäver en genomgående hög kvalitet samt trevliga och... Se mer

Price

Konsumenter uttrycker stor uppskattning för priset och anser att tjänsterna är prisvärda. Reviewers... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Smidigt, proffsigt och bra! Rekommenderar varmt Bergadrängarna, om ni behöver blir av med alla sorters skräp/möbler/ vitvaror. Ooops , det blev lite mer saker än vad vi kom överens om ...., men... Se mer

Tillsammans med min granne anlitade jag Bergadrängarna för att klippa en sedan flera år vildvuxen tujahäck. Två unga killar kom och gjorde jobbet snabbt och elegant. Båda var väldigt trevliga och häc... Se mer

Otroligt skönt, trevligt, smidig, proffsigt, punktligt och effektivt gäng. Vi flyttade från två större lägenheter på 90m2 till hus i Täby på en förmiddag med Bergadrängarnas hjälp. Trevligt bemötande... Se mer

Lite dröjsmål med att få svar men riktigt imponerad av jobbet! Snyggt löst både med trädfällning och sedan stubbfräs. Löste det utan att vi var hemma och helt utan frågetecken. Snyggt på platsen efter... Se mer

1. Nr. 1 av de 4 bästa företagen i Flyttfirma
  2. Nr. 1 av de 2 bästa företagen i Schaktning
  3. Nr. 1 av de 2 bästa företagen i Tjänster inom skötsel och underhåll
  4. Nr. 1 av de 3 bästa företagen i Allt-i-allo
  5. Nr. 1 av de 2 bästa företagen i Trädgårdstjänster
  6. Nr. 2 av de 5 bästa företagen i Flytt- och förvaringstjänst

Bergadrängarna är ett etablerat serviceföretag i Norrort med spets inom flytt, transport och mark och trädgårdstjänster. Vi arbetar dagligen i hela Stockholm med bas i Åkersberga och levererar effektiva helhetslösningar med hög servicenivå. Inom flytt och leverans erbjuder vi allt från bohagsflytt, kontorsflytt och bärhjälp till längre transporter inom Sverige och utomlands. Vi hanterar även packning, montering och logistik med rätt utrustning och struktur för att säkerställa ett tryggt och effektivt genomförande. Parallellt utför vi mark och trädgårdsarbeten där vi tar hand om både löpande skötsel såsom gräsklippning och häckklippning samt mer omfattande projekt inom schakt, planering, dränering och anläggning. Vi hjälper även till med bortforsling av trädgårdsavfall, grovsopor och övrigt material. Bergadrängarna innehar F-skatt, arbetar enligt gällande regelverk för RUT och ROT, har yrkestrafiktillstånd och är fullt försäkrade. Det ger en trygg och seriös leverans i varje uppdrag. Vi anställer och utbildar aktivt ungdomar mellan 16 och 25 år och ger dem en möjlighet att komma ut i arbetslivet. Genom tydliga arbetssätt och höga krav på kvalitet bygger vi både kompetens i teamet och starka leveranser mot kund. Vårt arbetssätt är strukturerat, lösningsorienterat och präglat av hög service från första kontakt till färdigt resultat. Vi bygger långsiktiga relationer med våra kunder! Testa oss idag. ;)

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

94 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Snabbt positivt företag med duktiga…

Snabbt positivt företag med duktiga medarbetare som gör ett mycket seriöst jobb inom alla områden.
Är så nöjd med all hjälp jag erhållit av dem.

11 oktober 2024

Svar från Bergadrängarna AB

Tack så mycket för din recension, det glädjer oss att du är nöjd med vårt arbete!

Bästa hjälpen

Bästa hjälpen till ett rimligt pris! Först rensade Bergadrängarna hela tomten från byggskräp efter renovering, sen anlade de grusgång med stensättning (leverans av grus + jord), lade ut sladd för robotgräsklippare och lade rullgräs. Och flyttade tunga murstenar till en annan plats på tomten! Toppen! 👍

4 oktober 2024

Svar från Bergadrängarna AB

Tack Annika för dina fina ord!

Bergadrängarna

Toppenkillar som jobbade snabbt och…

Toppenkillar som jobbade snabbt och effektivt.
Tyvärr för liten skåpbil så vi fick köra egen bil med något lass!
Det blev en bra dialog och vi blev kompenserad med avdrag på fakturan. Det tackar vi för!

23 september 2024

Svar från Bergadrängarna AB

Tack för din recension, tråkigt att något blev fel till en början men det glädjer oss att ni blev nöjda ändå!

Smidig häckklippning

Bra och effektivt utförd häckklippning, av trevliga Oliver och Vincent!

30 september 2024

Svar från Bergadrängarna AB

Det tackar vi för Agneta!

Seriösa och noggranna

Seriösa, noggranna och pålitliga. Trevligt bemötande och snabba svar.

21 september 2024

Svar från Bergadrängarna AB

Tack så mycket för din recension!

Bra och vänlig service.

Pigga, snabba med återkoppling

17 september 2024

Tack så mycket!

Bergadrängarna

Trevligt bemötande och bra service

Trevligt bemötande och bra service. Jobbar snabbt och korrekt, inte rädda för att hugga när det behövs.
Har anlitat dem både för gräsklippning på stor yta samt flytt av helt lager.
Kan varmt rekommendera Bergadrängarna.

17 september 2024

Svar från Bergadrängarna AB

Tack för din recension och för ditt förtroende Eva. Det glädjer oss att du vill rekommendera oss vidare!

Pålitliga

Pålitliga, snabba. Svarar alltid när man ringer

12 september 2024

Tack för din recension!

Bergadrängarna är toppen

Bergadrängarna är toppen! De har just hjälpt oss att kasta grovsopor efter en stor renovering, men kommer troligen få fler uppdrag snart, som rullgräs, grusgång mm 😇👌

7 september 2024

Svar från Bergadrängarna AB

Tusen tack, vi ser fram emot att vara dig behjälplig med andra uppdrag!

Bergadrängarna

Så duktiga killar .Flytten gick så…

Så duktiga killar .Flytten gick så smidigt trots många trappor.Glada och positiva killar med en stark framtidstro 😊Vi önskar er all lycka i framtiden 🌸

23 augusti 2024

Svar från Bergadrängarna AB

Tack för de fina orden, det värmer!

Fantastiskt företag

Wow!
Snabba, trevliga och noggranna killar (2 st) som tömde en 4-rummare + förråd på 3 timmar.
Kontakten med företaget, mail och mobil, var 5+.
Så nöjd…

25 augusti 2024

Tack för fin recension!

Flytten gick utmärkt

Flytten gick utmärkt, mycket p.g.a. trevlig, noggrann och kunnig personal. De löste alla problem (bl.a. stor och tung soffa) med glans. Rekommenderar gärna Bergadrängarna till alla.

25 augusti 2024

Svar från Bergadrängarna AB

Tack för värmande ord! Det glädjer oss att du är nöjd med vårt arbete av din flytt och att du vill rekommendera oss vidare till andra!

Smidig och trevlig kontakt

Smidig och trevlig kontakt. Väl utfört arbete, supernöjda och kommer anlita igen.

24 augusti 2024

Svar från Bergadrängarna AB

Tack! Vi ser fram emot att få vara dig behjälplig med andra uppdrag!

Duktiga killar, varsam hantering

Duktiga och trevliga killar som körde långt och hjälpte mig flytta en tung, antik, byrå. De slog försiktigt in den i plast och såg till att den stod stadigt och säkert vid frakten. På plats bar de den dit jag ville ha den och tog med sig skräpet när de åkte. Rekommenderas.

19 augusti 2024

Svar från Bergadrängarna AB

Tack för din recension och för ditt förtroende till oss!

Trevligt & effektivt

Ordning och reda. Bra kommunikation och tydlig uppföljning av utfall vs förväntan!
Rekommenderas.

14 augusti 2024

Svar från Bergadrängarna AB

Det tackar vi för och det glädjer oss att höra att du vill rekommendera oss vidare!