Ik ben een parfumliefhebber en stuitte toevallig op deze website. Na wat onderzoek heb ik testers besteld. Als je kwaliteit en 1-op-1 geuren zoekt, hoef je niet verder te zoeken. Gewoon verbaasd. Kwal... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik ben er helemaal van overtuigd dat het parfum van Berfume beter is dan van de ici paris, douglas etc etc. Geur blijft langer op je zitten dan de parfums in die winkels en de eigenaar is een zeer kla... Se mer
Nu voor de 2e keer bundel deal gehaald 1e keer altair en le male elixir absolute en nu paradise garden en inmagition kan niks anders zeggen ze ruiken allemaal.heerlijk ga zo door heren 😁
Heb de geurtjes baccarat rouge en spice bomb . sta versteld hoeveel complimenten ik dagelijks krijg werd zelf eens achtervolgd door een dame omdat ze het zo lekker ruiken vond 😙ze ruiken inderdaad... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Berfume Parfumeur: exclusieve geuren, geïnspireerd door Iconische merken Bij Berfume Parfumeur geloven we dat verfijnde geuren toegankelijk en betaalbaar moeten zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van luxe parfums die geïnspireerd zijn door de meest iconische merken ter wereld. Onze producten worden zorgvuldig samengesteld met een focus op kwaliteit en elegantie, zodat u kunt genieten van uw favoriete geuren in een krachtigere en langer houdbare concentratie. Waarom kiezen voor Berfume Parfumeur? - Extrait de Parfum: Onze formules bevatten een hoge concentratie aan geurstoffen, wat zorgt voor een intense, langdurige geur ervaring. - Inspiratie van topmerken: Elk parfum weerspiegelt de essentie van bekende en geliefde geuren, met een unieke touch van onze eigen expertise. - Betaalbare luxe: Wij bieden hoogwaardige parfums die binnen ieders bereik liggen, zonder concessies te doen aan kwaliteit. - Handgemaakt met passie: Elk parfum wordt met zorg en vakmanschap samengesteld om u een unieke geur ervaring te bieden. Of u nu op zoek bent naar een klassieke geur voor overdag of een gedurfde geur voor speciale gelegenheden, Berfume Parfumeur biedt u de perfecte mix van stijl, kwaliteit en betaalbaarheid. Ontdek uw nieuwe signatuurgeur bij Berfume Parfumeur!
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- berfume.nl
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het zijn leuke jongens heel klant…
Het zijn leuke jongens heel klant vriendelijk vragen ook naar waar in je geïnteresseerd ben van geur geven je uit leg welke bij je zou passen verzenden gaat heel snel ga zo door boys ga snel weer bestellen bij jullie ben zeer tevreden dank jullie wel 👍
2dagen en mijn parfum was toegekomen in…
2dagen en mijn parfum was toegekomen in belgie op een zaterdag. Geuren blijven heel lang op de kleren. Dit is mijn 2de bestelling en deze keer heb ik 8 testers besteld. Ik raad hen aan. Heb van andere firma ook gekocht maar blijft niet zolang hangen. Jullie verdienen 6 sterren. Ook superservice via tiktok. Wel spijtig geen reactie gehad via WhatsApp. Waarschijnlijk superdruk maar wel via tiktok. Doe zo verder toppers
Berfume On Top
Het parfum is erg goed Blijft lang op je kleren en huid , Top kwaliteit , Ik zal het aan iedereen aanraden ! Berfume On top !
Ik had nooit van jullie gehoord tot dat mijn zoon over begont…
Ik had nooit van jullie gehoord tot dat mijn zoon er over begon om parfum te bestellen via jullie
Ik moet zeggen goede keus de service is goed netjes in gepakt
Zeer te vreden ga zo door
Voor alle klanten je krijgt geen spijt als je wat besteld
Top kwaliteit
Ik kwam ze tegen en ik dacht dat kan ik wel proberen ik heb nu al 5 keer besteld en snelle levering snelle klanten service helemaal top luchtjes blijven lang hangen
Absoluut geweldig
Absoluut geweldig! Ik ben super blij met deze aankoop. Het parfum ruikt heerlijk en het was zeer zorgvuldig verpakt. Echt een aanrader!
Beste kwaliteit blijft lang ruiken en…
Beste kwaliteit blijft lang ruiken en snelste levering
Heerlijke parfum gekocht wat qua geur…
Heerlijke parfum gekocht wat qua geur heel dicht in de buurt komt van one million. Echt een aanrader. Mooie verpakking. En goed verpakt in mooie geschenkdoos.
Rollparfum besteld
Rollparfum besteld, killian angel share. Ruikt supper goed en blijft ook goed hangen. Binnenkort de rouge 540 proberen als die weer op voorraad is.
Ik ben zeer tevrede snele levering top…
Ik ben zeer tevrede snele levering top kwaleit voor goeie prijs top bezig echt hartelijk bedankt voor julie moeite
Goede Parfum
Nette levering de geuren ruiken net zoals de "geinspireerde" merken voor een stuk minder geld! Ze zijn ook sterk van geur en blijven lang zitten.
Ik ben er blij mee en bestel zeker nogmaals!
Gewoon top
Snelle service
Duidelijk omschrijving
Prijs- kwaliteit verhouding top
Snelle verzending en goed verpakt
Snelle verzending en goed verpakt. Heerlijke parfums verpakt in mooie dozen. We bewaren de parfums ook in deze dozen ter bescherming. Heel erg blij mee :)
Beste parfum van nl
Ik had 2 flesjes parfum gehaald echt goeie kwaliteit gaan lang mee
Top spul echt en aanrader
Mooi en echt product 👌
Mooi en echt product 👌
Ben tevreden en blij ook mee
Ik ga ook bestellen nog andere geurtjes 👍
Kwaliteit parfum
Ik had een aantal samples besteld om te testen wat de kwaliteit zou zijn. Maar de kwaliteit is super, ik zal binnenkort zeker weer bestellen. En de levering was snel! Helemaal Top!
Top kwaliteit!
Berfume is topkwaliteit!! Het zijn de beste geuren ooit, en blijven ook lekker lang hangen. Top service, snelle levering, een echte aanrader!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.