Be Parfum heeft binnen 24 uur mijn bestelling geleverd. Zeer tevreden over de kwaliteit en duur van de huiskamer parfums. Bestelproces, levering, kwaliteit, en service zijn simpelweg gewoon erg goed.... Se mer
Det här tycker kunderna
De geurtjes zijn super goede kwaliteit en ruiken heerlijk zit al te twijfelen om gelijk nog een paar geurtjes te proberen voor deze prijs
Mijn bestelling werd snel geleverd en was keurig en zorgvuldig verpakt. De parfums ruiken heerlijk, hebben een luxe uitstraling en blijven verrassend lang hangen. Ook de roomspray geeft een frisse,... Se mer
Kreeg de parfum sneller dan verwacht. Positief punt 1. De geur is erg kruidig, maar gaat snel over in een hele lekkere houtgeur. Veel beter dan de andere 'namaak' geuren. Positief punt 2 Ben zeer... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Beparfum staat voor elegantie, verfijning en exclusiviteit. Onze zorgvuldig samengestelde geuren variëren van bloemig en fruitig tot houtachtig en oriëntaals, en zijn ontworpen om een blijvende indruk te maken. Wij gebruiken alleen de meest verfijnde en zeldzame ingrediënten, gecombineerd met vakmanschap en innovatie, om tijdloze maar moderne parfums te creëren. Elk parfum van Beparfum biedt een unieke beleving, verpakt in luxe die perfect is om te geven en te ontvangen. Ontdek de magie van Beparfum en ervaar hoe een geur je dag kan veranderen. Beparfum – een vleugje luxe voor elke dag.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- beparfum.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goeie service
Ik had een flesje parfum bestel en lekte. Contact met hun opgenomen en stuurden meteen een nieuwe flesje parfum op. Hele goeie service!!!!!
Een bestelling doen was erg makkelijk…
Een bestelling doen was erg makkelijk en mijn bestelling werd binnen 2 dagen al bezorgd.
Heerlijke parfum👌 ruikt exact hetzelfde…
Heerlijke parfum👌 ruikt exact hetzelfde als in de winkel en blijft lekker lang zitten, ben erg tevreden.
Top kwaliteit parfums
Top kwaliteit parfums blijven ook lang zitten
Eerste keer een geurtje op de markt…
Eerste keer een geurtje op de markt gekocht. Toch wat sceptisch want het is niet het origineel. Geuren zijn erg lekker en het geluk dat ik sommige van de privé series heb kunnen vergelijken met het origineel. Zeer tevreden over de M310. Geur blijft lang hangen en door de prijs koop ik ook wat meer. Zojuist de M-330 binnengekregen en een sample van de M-290. Deze de volgende keer maar aanschaffen.
Heerlijke parfums
Heerlijke parfum heb nu de E-30 by Si, geur blijft lang hangen, goede kwaliteit en snelle service, ga zeker vaker wat bestellen 👍
Het is zeker niet de eerste keer dat ik…
Het is zeker niet de eerste keer dat ik hier parfum besteld heb want het is in een woord super parfum ik ben er super blij mee😘
Snel geleverd en de geuren zijn…
Snel geleverd en de geuren zijn heerlijk
En de prijzen zijn gewoon goed
Vanaf nu bestel ik al mijn parfum hier
Vanaf nu bestel ik al mijn parfum hier
De parfum ruikt geweldig en de geur blijft super lang!! Op de website veel keuze uit verschillende geuren, en het was super snel bezorgd!!!
Vanaf nu bestel ik altijd via hier :)
Snelle levering 2 van de 3 geuren zijn
Snelle levering 2 van de 3 geuren zijn
Heerlijk .
Over de kwaliteit van j-10 ben ik minder tevreden
Dat zal me niet tegenhouden om meer te bestellen.
Ook de flesjes zijn prima!
Alles was top
Prijs kwaliteit prima
De geur bevalt me echt heel erg
De geur bevalt me echt heel erg. De prijs is heel redelijk en de kwaliteit komt heel dicht in de buurt van originele parfums. De houdbaarheid en de verspreiding zijn uitstekend. Een hele fijne ervaring.
Echte aanrader
Erg lekkere parfums komen supper goed overeen met de echte variant. Een echte aanrader!
Zeer tevreden met hun nieuwe geuren…
Zeer tevreden met hun nieuwe geuren zeker een aanrader
Fantastisch!
Ik bestel hier al jaren en ik bestel elke 2 maanden weer nieuwe geuren want voor deze prijs en kwaliteit is het echt geld waard en betaalbaar! BE parfum heeft geuren wat op de echte merken lijkt en ze blijven de hele dag hangen! Ik krijg regelmatig complimenten over dat ik lekker ruik en waar ik het geurtje vandaan heb. Als je besteld heb je de geuren heel snel in huis! Ik ben echt zeer tevreden over BE parfum!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.