Ze zeggen donderdag dat ze het vrijdag naar postkantoor brengen dit is al de 5e keer ofzo dat dit gebeurd. Ik kik vrijdagmiddag track en trace en is niet op naar hun gebracht zaterdag ook niet.... Se mer
Det här tycker kunderna
Maandagavond met Bitcoin besteld. Woensdagochtend al in huis. Snelle uitlevering. De website laat makkelijk zien hoe je zo’n betaling doet. 2 dingen waar je op moet letten / ter verbetering van... Se mer
Mijn ervaring met deze site is bijzonder positief. Levering supersnel en tot dusver altijd correct. Voor mij ook heel belangrijk dat ik niet met bitcoin hoef te betalen. Een wallet instellen lukt m... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Eerste bestelling na 2dagen in huis..2e…
Eerste bestelling na 2dagen in huis..2e bestelling na 3dagen in huis ma had 2doosjes besteld en maar 1 ontvangen..dat klopt zeiden ze als je volgende keer besteld doen we dat erbij..vind dit niet kunnen..bijna verplichting om opnieuw te bestellen..en nu kan ik ze niet meer bereiken
Eerste bestelling goed ontvangen
Eerste bestelling goed ontvangen, vanaf 2 de bestelling heel lang moeten wachten en 3 de bestelling na 1maand nog niet ontvangen.
Niet betrouwbaar, vind ik!!
Snel en correct
De website laat makkelijk zien hoe je zo’n betaling doet. 2 dingen waar je op moet letten / ter verbetering van de site.
- reken even om naar hoeveel mBTC naar BTC.
- bij het vullen van je Wallet, houd dan ook rekening met bijkomende verzendkosten.
Besteld in de ochtend en de dag erna…
Besteld in de ochtend en de dag erna had ik het via de post in huis. Betaald per Bitcoin. Ze doen wat ze beloven, perfect website, is betrouwbaar.
Betrouwbaar en snel.
Via BTC betaald. Direct nadat de transactie voltooid was kreeg ik een bevestiging van de order. 2 uur later was het al verzonden, volgende dag in huis.
Goede snelle service.
Eens besteld via temazepam-bestellen.com maar hier heb ik nooit wat ontvangen. Kijk daar dus bij uit!
Helemaal goed
Helemaal goed, niks op aan te merken. Betrouwbaar. Goed contact gehad via de e-mail en hele snelle levering.
Helemaal top
Was wat wantrouwend maar mijn bestelling binnen 2 dagen ontvangen! Er ging ook wat fout met de bitcoin betaling en kreeg vrij snel antwoord op mijn vraag, in 4 minuten! In samenwerking tot een oplossing kunnen komen. Erg klantvriendelijk. Speciaal een account hier gemaakt om mijn ervaring te delen.
super tevreden
Prima site. Sturen alles netjes op en de communicatie is top!
Top .Alles goed gegaan mits je aan de…
Top .Alles goed gegaan mits je aan de aanwijzingen houdt.Tevreden klant.
Ik ben zeer tevreden over deze site
Ik ben zeer tevreden over deze site. Mede door de reviews die hier staan heb ik de gok gewaagd. Zonder bitcoin maar daar middel van het geld opsturen. Dit ging goed. Ik had xanax 2mg besteld maar die hadden ze niet op voorraad. Ik kreeg daarvoor in de plaats 60 stuks van 1mg. Top!
Slechte ervaring order niet ontvangen…
Slechte ervaring order niet ontvangen bestel nu via apothekermedicijnen.nl voglende dag al medicatie in huis.!
Perfecte levering
Perfecte levering. Niets op aan te merken. Ga zo door.
Goede communicatie
Al vaker bij Benzo besteld. Keurige bevestiging dat het postpakketje met geld was ontvangen en daarna mail met verzend bevestiging.
Het pakketje is door de brievenbus,discreet verpakt, bezorgd.
Ik zal hier volgende keer weer bestellen.
NB: Slechte ervaring met apothekermedicijnen.com
Heel tevreden
Heb voor t eerst hier besteld. Ben heel tevreden. Snelle levering en doen wat ze beloven.
Tot op heden correcte afhandeling.
Tot op heden correcte afhandeling.
Jammer dat de betalingen
niet met i-deal gedaan kunnen worden.
Cryptobetalingen zijn geen optie voor mij helaas.
Snelle levering! Heb al meerder bestelling gedaan geen klachten
Dit bedrijf houd je prima op de hoogte…
Dit bedrijf houd je prima op de hoogte en is zeer betrouwbaar is tegenstelling tot haar collega bedrijven.
Snelle levering. Geen klachten.
Meerdere bestellingen gedaan.
Zeer goede levering!
Zeer goede ervaringen! Meerdere bestellingen gedaan altijd netjes nagekomen!!!
mensen blijf hier bij weg
mensen blijf hier bij weg, bestelling gedaan in december en niets gekregen, mailen helpt ook geen donder BLIJFT WEG OPLICHTERS
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.