Coach Benni Bravo Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Benni e en drit bra coach! Chill, hjelpsom og funny fyr😭💕 Va jwl skummelt for meg å begynne. Slet med mat, så å spise mer enn vanlig og å la Benni bli kjent med kroppen min va drit skummelt. Men ang... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Man får ekstremt god oppfølging av teamet og man føles seg både ivaretatt og hørt om det er noe som ikke funker! De er gode til å støtte deg gjennom hele opplegget, men også ta i mot endringer om du ø... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Han har alltid kloke ord og komme me. Han er ærlig og endrer på hva som helst når jeg spør. Han svarer raskt og er utrolig flink til å dele ut motivasjon bare ved å spørre hvordan det går og deretter... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Benni har lagt opp programmet på en måte som tilpasses deg, jeg føler meg bra og føler på god progresjon, han motiverer, planlegger og er skikkelig flink til å følge opp. oppfølgingen er herlig og j... Se mer

Företagsinformation

1. Personlig tränare

Skrivet av företaget

For deg som drømmer om en udregelig fysikk

Kontaktuppgifter

Utmärkt

374 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

269 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fantastisk menneske

Han legger virkelig sjelen sin i at akkurat du skal få det til. Jeg Føler meg sett og hørt. Han tar seg god tid til å forklare, svare på spørsmål og det som følger med.
BB viser også forståelse når ”livet“ skjer som gjør at ting blir satt litt på pause i blant. Et fantastisk menneske som jeg virkelig anbefaler.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veldig bra opplegg rundt det med både…

Veldig bra opplegg rundt det med både trening og matplan. Hyggelige folk som skjønner at livet skjer så man trenger ikke å være redd for å si ifra dersom noe oppstår. Veldig greit at man har muligheten til å sende melding døgnet rundt

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var en kjempe opplevelse pga benni…

Det var en kjempe opplevelse pga benni tilpasser deg med både trenings og mat plan ut i fra det du liker! Enkelt å kommunisere har følt at jeg får bra med støtte og hjelp når jeg trenger det som mest. Programmet er så bra at du ikke engang trenger å kommunisere bare følg planen fra a til å og du ser resultater etter 3 mnd

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Før jeg starta ho benni syns jeg af det…

Før jeg starta ho benni syns jeg af det var vanskelig og vite hva man skal spise hvor mye.jeg hviste heller ikke hvor mye proteiner jeg skal få i meg og hva som er bra og dårlig. Det benni hjalp meg med er og få en god matplan som jeg kan følge uten og være sulten eller føle meg dårlig. Det jeg likte med benni er at jeg kan komme med ønske til hvilken mat jeg vil spise og jeg kan si ifra hva jeg ikke liker så han kan fjerne der og legge til noe nytt. Benni er en dyktig coach som er med og støtter det hel tiden og du kan bare spørre han om det er noe du lurer på med kosttilskudd eller trening. Om du vil ha resultater så ta benni💪

Benni<3

Benni har virkelig endra livet mitt mtp kosthold hvertfall! Nå tenker jeg over hva jeg spiser før jeg bare dytter det i meg. Jeg syns det er litt dyrt men det er en billig investering og virkelig verdt det hvis du vil bli en bedre versjon av deg selv! Han er der for deg og svarer fort!

God hjelp!!

Benni og teamet hans er veldig hyggelige og hjelper deg der du trenger hjelp! planen og treningen blir tilpasset som du selv ønsker og de er åpent for å bytte og pushe det du trenger det! Er fortsatt i prosessen og føler jeg får ganske mye hjelp! Litt ukomfortabel med å sende prosess bilder, men det kommer seg. Hadde anbefalt til de som trenger hjelp med å starte opp og vite hvor de vil starte med hele prosessen sin❤️

Veldig fornøyd så langt

Veldig fornøyd så langt. Tett oppfølging, rask tilbakemelding ved spørsmål. Veldig ålreit app, digge måltider i matplan og super treningsplan.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skreddersydd oppfølging og gode resultater!

Hatt Benni som coach i over et år nå og jeg angrer ikke et sekund! Bra oppfølging, skreddersydde planer for både mat og trening som er tilpasset akkurat deg og dine mål. Jeg har fått bra progresjon etter jeg startet med Benni og har lært masse underveis. Anbefales 100%!

Fantastisk

Veldig god oppfølging og god hjelp til å nå dine mål, alt er satt opp for deg og dine ønsker! Anbefaler Benni som coach!!

Onkel benni😘😘😘

Tett oppfølging, sykt digge oppskrifter, treningsplaner som også viser hvordan man skal gjøre øvelsene.
Mye bedre en det jeg forventa når jeg starta med Onkel Benni😘

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Er veldig fornøyd med gode…

Er veldig fornøyd med gode tilbakemeldinger, raske svar, gode treningsprogram og matplan! Liker at man kan komme med ønsker til mat og får det man vil på planen. I tillegg liker jeg at treningsplanen justeres til dine behov og hva man har tilgang til! Mye god motivasjon og god oppfølgning daglig!:)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Før æ starta hos beni har æ vert på…

Før æ starta hos beni har æ vert på feil spor spiste dørlig og sleit med og komme mæ tilbake i rutine og viste ikke hvor å skule starte og så komme æ i kontakt med beni og fik på en måte tilbake gnisten i og komme meg i form for de gjorde d så let trengte ikke og gjøre no de fikset alt av mat retter og trenings plan eneste æ trenger og gjøre er og holde meg til planen og d funker til den dag i dag

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Benni og teamet gjør alt veldig enkelt

Benni og teamet gjør alt veldig enkelt. De gir deg en treningsplan og matplan som er enkel å følge og tilpasset deg og dine behov. Trenger ikke å tenke så mye og får raskere resultater. De er flinke på å motivere samtidig som de er forståelsesfulle for at det er travelt i perioder, men da kommer de med tips og forslag for å gjøre det lettere. Hadde lett anbefalt de til andre.

Stødig opplegg

Stødig opplegg som gir fortgang og resultater meget kjapt. Bare coach som har svaret på alle spørsmål kjapt, backer og motiverer deg når du trenger det. Enkle matplaner som er lette og følge og du får en god oversikt over alt du får i deg. Ønsker du endringer i plan fikser de det med en gang. Angrer ikke et sekund på at jeg ble med på dette.

20 februari 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.