Det här tycker kunderna
Prachtige wanden van Benacci glans marmer. De marmer platen zijn een mooi product, met een mooie uitstraling, goed te verwerken en de mensen zijn behulpzaam, meedenkend en erg vriendelijk. Er ston... Se mer
Wij willen graag onze ervaring betreft Benacci wandpanelen delen. Het eindresultaat is zelfs beter dan verwacht! De kwaliteit van het materiaal is erg goed en het is bovendien heel makkelijk te... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Benacci wilt bijdragen aan een exceptionele levensstijl middels het ontwikkelen en aanbieden van exclusieve wandpanelen. Wij zijn overtuigd van de kracht van mineralen welke de kern zijn van al onze producten. We streven daarmee volledig naar enkel hoogwaardige en duurzame creatuur.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@benacci.com
- benacci.com
Snelle reactie op mail en bestellingen
Snelle reactie op mail en bestellingen, denken mee in levering, mooie sample box, geen gedoe
Super nette levering
Super nette levering, zeer vriendelijk geholpen goede kwaliteit super blij mee
Duidelijke en eerlijke voorlichting
Duidelijke en eerlijke voorlichting, geen verkooppraatjes en duidelijke afspraken over de levering.
Fijn contact en goed geadviseerd
Fijn contact en goed geadviseerd. Blij met het product en goede kwaliteit!
Prachtige panelen
Prachtige panelen, veel kleur en patroon keuze, makkelijk verwerkbaar, vlotte communicatie en levering
Mooi product!
Na levering van de bestelling, bleken er wat artikelen te zijn beschadigd tijdens het transport. Dit is adequaat opgepakt en opgelost.
Daarnaast is het een erg mooi product waar heel blij mee zijn!
Prima kwalitatieve producten en service!!
Prima producten, goede assistentie bij installatievragen, correcte leveringsservice, vlot bereikbare service
Prachtige wanden van Benacci glans…
Prachtige wanden van Benacci glans marmer.
Er stond ook geen druk op de order, het maakt alles gewoon 100% OK.
Prachtig materiaal
Dit prachtige materiaal is door een handige doe-het-zelver bij ons op keurig op maat gemaakt. Ze zijn als spatschermen boven de aanrechtbladen geplaatst. Het patroon is prachtig en past heel goed bij onze nieuwe keuken. Zeer tevereden.
super tevreden
super tevreden, afspraken werden nagekomen. Afspraak werd nog eens extra bevestigd en super goed verpakt.
de keuze bleek reuze, het kiezen was nog het moeilijkst
Het experience center bezocht, de keuze bleek reuze, het kiezen was nog het moeilijkste. Prima (ook technische) uitleg gekregen. Panelen en profielen besteld en keurig op de afgesproken datum en tijd geleverd. Alles werd netjes in de gang gezet, Best zwaar spul. Voor het verwerken en plaatsen heb je echt wel goed zaaggereedschap nodig, vooral bij de microprofielen luistert het zaagwerk (in verstek voor de buitenhoeken) heel precies. Maar eenmaal de slag te pakken plaats je heel wat m2 per dag. In ons geval deels een schuin dak, maar ook dat ging heel goed. Het eindresultaat is verbluffend mooi. Nu hebben we de badkamer een paar weken in gebruik, en dan blijkt de boodschap 'maakt gemakkelijk schoon' ook echt waar te zijn. We hadden twee panelen over, die konden retour, helaas wel tegen vrij hoge transportkosten, maar eenmaal dat geregeld verliep de retourbetaling vlekkeloos.
Mooie wandpanelen
Mooie showroom met veel keus en fijn geholpen. De wandpanelen van Benacci zijn mooi, degelijk en toepasbaar voor veel doeleinden. Wij hebben dit paneel gebruikt voor als achterwand in de keuken. Makkelijk schoon te maken.
Goede service/ klantenservice.
Goede service/ klantenservice.
Prettig voorgelicht/ geholpen in de showroom.
Transport ook zeer netjes geregeld en afgehandeld.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.