Bestilte en vare den 17. maj. Belugi hævede pengene den 20. maj og skrev at varen blev afsendt. Fik et Track&Trace, hvor det fremgik at Post Nord ikke havde modtaget varen fra afsender endnu. Derefter... Se mer
Företaget har svarat
Jeg handlede hos belugi og valgte selv at afhente varerne på deres lager i Odense. Det var ikke så ligetil som først tænkt, og efter nogle mislykkede forsøg for at få fat på dem over telefonen, og... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har haft præcis samme problem som mange af de andre kommentarer med én stjerne, dvs. lang ventetid på levering, forkert afhentningsadresse, manglende svar på e-mail/telefon osv. Jeg endte med at a... Se mer
Företaget har svarat
Havde et mindre problem med et pordukt der var fejl ved fra producentens side, og der blev taget hånd om mig og mit problem på den venligste måde, jeg har fået den bedste behandling, så tak til Balugi... Se mer
Företaget har svarat
Belugi er repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vores hovedkontor er placeret i Odense. Vi forsøger at være nordens billigste online erotiske webshop med alt i sexlegetøj og frækt lingeri. Da vi er repræsenteret i 4 lande, handler vi direkte med producenterne. Det betyder, at vi springer de fordyrende mellemled over, der ofte tager 30 - 100% ekstra. Velkommen til Belugi - Lyst til mere.
Stenhuggervej 28, 5230, Odense M, Danmark
Jeg har købt ved belugi i torsdags, fik min vare hurtig om lørdag, men da jeg så fik mine varer, så jeg den ene var forkert.
Jeg sendt en venlig mail med jeg skulle bruge den sidste dele til en gave, skriv til dem lørdag aften.
Søndag middag fik jeg en venlig og sød besked, hvor der virkelig blev undskyld for fejlen, og at min vare var sendt. Fik afvide jeg bare kunne beholde den forkerte vare, som en undskyldning.
Lækkere produkter og god hurtig service. 👍
Køber rigtig meget hos dem. 😊
Jeg havde en god oplevelse med at handle her.
Super diskret betjening og legetøj der holder hvad de lover.

super god kundeservice!
der var blevet lavet en fejl og 2 pakker blev sendt afsted.
det blev meget hurtigt korrigeret.
dejlige produkter hurtig leverans

Svar från Belugi.dk
God hurtigt expedition og diskret levering

Svar från Belugi.dk
Aldrig har jeg oplevet dårligere service. De lover guld og grønne skove men man får ikke en skid, ikke engang svar.
Jeg købte i sommer en vare fra dem der desværre var defekt, de skrev til mig jeg skulle prøve at sætte den i laderen igen, ellers skulle jeg sende den ind til dem i emballagen igen.
Da produktet stadig ikke virkede efter forsøget med opladeren igen sendte jeg varen ind som belugi ville have det, pakken skulle sendes til deres adresse og ikke i en postboks.
Da jeg ikke havde hørt fra dem i over en uge kiggede jeg på min postnord app og opdagede at de ikke havde taget i mod pakken og at den derfor blev sendt til nærmeste Menu butik.
Jeg skrev til belugi om ikke de ville hente pakken så vi kunne få det ud af verden. Jeg skrev til dem, at jeg gerne ville have pengene tilbage da jeg ikke ønskede en ny vare. De skrev til mig, at de samme dag ville hente pakken og så ville jeg høre fra dem snarest. Jeg kunne på min postnord app se, at de flere dage efter stadig ikke havde hentet pakken. Til sidst havde pakken lagt så længe at den blev sendt tilbage til mig. Trods det at jeg flere gange havde skrevet og rykket for pakken. Jeg fik i læbet af 14 dage flere emails omkring at de ville finde en løsning på problemet, dog uden at det nogensinde skete.
Gennem alle beskeder var det forskellige der svarede mig og se skrev de havde ferie bemanding, derfor længere svartid. Pludselig modtager jeg en e-mail hvor de med stort skrift beder mig sende den defekte vare til dem med postnord og til deres direkte adresse, dette havde jeg også gjort første gang.
Jeg modtager pludselig en ny pakke fra dem med en ny vare af samme slags, selv om jeg havde bedt om mine penge retur.
På deres hjemmeside står der, at belugi afholder alle omkostninger for forsendelse af reklamation, men på nuværende tidspunkt er belugi helt stoppet med at svare. Jeg har skrevet på alle de e-mail jeg har kunne finde. Ergo har jeg ikke set skyggen af mine penge eller svar fra belugi.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA!!!!
Det er så useriøst og tyveri af folks penge...
Kunne jeg give minus stjerner gjorde jeg det.

Svar från Belugi.dk
Hurtig ekspedition som lovet på hjemmesiden.
En klar og tydelig beskrivelse af produkterne.
Kvalitets beskrivelse, der holder hvad de lover.
Hurtig tilbage melding ved henvendelse til kundeservice.

Svar från Belugi.dk
Mega hurtig levering, stort og billigt udvalg og den bedste kundeservice jeg er stødt på til dato!
Kan kun varmt anbefale denne hjemmeside.
Kunne jeg give mere end 5 stjerner, så fik de også det. ;-)

Svar från Belugi.dk
Dejligt og hurtigt betjening. Billiger end andre steder. Og god service

Svar från Belugi.dk
Fantastisk virksomhed. Gode produkter, gode priser, og diskret afsendelse. Bestemt min go-to side.

Svar från Belugi.dk
En del problemer med at få kontakt i indkøbsfasen og ved en reklamation, men da det lykkedes var der en god hjælpsomhed, god tone og lyttende på en kontruktiv måde, så de problemer der havde været med varen, blev løst

Svar från Belugi.dk
En rigtig æv oplevelse at handle her .
Da jeg modtog ordrebekræftigelse var der vedhæftet handelsbetingelse, et 12 siders dokument de havde brugt tid og dyre advokater til at udfærdige, så begyndte at læse og allerede i paragraf 1 hoppede kæden af
Alle bestillinger på belugi skal ske som følger:
• Der er ikke noget minimumskøb, men vi gør opmærksom på, at belugi tilbyder gratis fragt i:
o Danmark: Ved for DKK 399,- eller mere. Medlemmer af klub VIP Belugi ved købt for DKK 149,- eller mere. Ellers koster fragten DKK 29,-
29kr i fragt men jeg blevet opkrævet 39kr så man opkræver altså mere end der står i aftalen og man er berettiget til . Kontaktede kundecentret , jo man havde ikke fået opdateret aftalegrundlaget. Gjorde dem opnærksomme at sådan fungerer juraen IKKE når der står 29 kr kan de IKKE opkræve mere. Så hørte jeg ikke mere fra dem !
Bestilte fredag omkring middag så de garanterer at sende samme dag , men nej blev først sendt mandag aften.

Svar från Belugi.dk
Fikk en vare som ikke fungerte.ville sende varen tilbake for å få ny eller pengene tilbake,belugi svarte at det kunne di ikke gjør noe med,belugi burde oppsøke KJØPSLOVEN!!har sendt flere mail..ingen svarer!skitselskap!!
Super god og hurtig levering. Ingen problemer.
Vi vil bestemt vende tilbage til belugi når behoved melder sig.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.