Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Groningenweg 20, 2803 PV Gouda, Zuid-Holland, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

2 nieuwe puien geplaatst met 6 kozijn in 1 dag 5 man sterk 35 graden maar gewoon doorgaan ,klasse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn zeer tevreden over Belisol Gouda. Vanaf het offerte stadium tot de oplevering van de kozijnen zijn we goed begeleid. Per mail en telefonisch zijn wij op de hoogte gehouden van de planning. De... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Een nieuw kozijn in onze dakkapel op zolder geplaatst, na een wachttijd van 5 maanden. Dit is bij offerte ook duidelijk gemeld en we werden hierover regelmatig op de hoogte gehouden, geen enkel pr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel tevreden over Belisol Gouda. Goede communicatie. Ze nemen de tijd voor je om alle opties door te spreken, en na het bestellen ook fijn dat ze je op de hoogte houden wanneer de kozijnen geplaatst... Se mer

Företagsinformation

1. Fönsterleverantör
  2. Dörrbutik
  3. Dörrleverantör
  4. Leverantör av PVC-fönster

Skrivet av företaget

Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

379 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vervangen van twee schuifpuien

Onze 2 schuifpuien waren slecht te openen en de isolatie was van 15 jaar geleden. Dus op zoek naar vervangers. Belisol heeft een bekende naam dus zijn we naar Gouda getogen. Hoewel we geen afspraak hadden, werden we toch snel en deskundig geholpen. De adviseur maakte de offerte ter plaatse op en we gaven de opdracht. We wisten dat het wel een tijdje zou duren voordat de schuifpui geleverd zou worden, maar we werden netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook vlak voor de installatie is er contact geweest over de gewenste montagedatum.
De montage verliep zonder enige problemen er werd niets beschadigd en alles werd schoongemaakt opgeleverd.
Nu ze geplaatst zijn, kan ik alleen maar melden dat ze voldoen aan mijn verwachtingen. Ze lopen soepel en de geluid- en warmte-isolatie zijn opmerkelijk. Belisol heeft mij de gegevens voor de aanvraag van subsidie geleverd en daar is nu het wachten op.

Gerrit Lith

12 december 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Hi Gerrit, top om te lezen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Veel plezier met jullie nieuwe schuifpuien ;-) Vriendelijke groet, Belisol Gouda

Nieuwe schuifpui

Het oriëntatiegesprek was binnen een week gepland, zeer vriendelijke man, die alles goed uitlegt. Levering verliep heel goed, vakkundige mannen, die ook alles zeer netjes hebben afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe schuifpui.

16 november 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Dank je voor de mooie aanbeveling! Veel plezier met jullie nieuwe schuifpui. Vriendelijke groet, Belisol Gouda

Klantgerichte vakmanschap

Ik heb een oude, scheefstaand huis. Belisol heeft de ramen er keurig in weten te zetten. Goede services en ongeacht wat complicaties gingen zo door totdat het was opgelost en ik tevreden was.

9 augusti 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Dank je Wouter, daar doen we het voor, met #liefdevoorhetvak! Vriendelijke groet, Belisol Gouda

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij het installeren van de nieuwe pui…

Bij het installeren van de nieuwe pui is er erg netjes gewerkt. De collega’s van Belisol Gouda hebben eerst in mijn gehele huis (3verdiepingen) stukloop neergelegd zodat zij de vloer niet zouden beschadigen. Hierna hebben zijn alles netjes geplaatst en hebben ze alles in overleg geplaatst. Wij zijn tevreden met de pui en hoe alles verlopen is.

20 oktober 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Hoi Sharon, super! Fijn om te lezen dat onze monteurs netjes hebben gewerkt. Veel plezier met jullie nieuwe pui alvast ;-) Vriendelijke groet, Belisol Gouda

Goede ervaringen met Belisol Gouda

We hebben de kamer en de keuken van ons huis laten voorzien van kunststof kozijnen bij Belisol Gouda
Van begin tot eind heel tevreden. Prima advies gehad zonder dat de verkoper ons iets op wilde dringen. Ook nog even naar de showroom geweest waar we ons heel welkom voelden. De levertijd was bekend (en kwam precies uit). Wwe werden netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen. Montage was perfect en de monteurs werkten netjes en precies. Niks aan op te merken. Er was eigenlijk niets wat tegenviel. Ook de prijs niet.
Alleen: Yuri, sorry voor de buurvrouw.

23 oktober 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Dank je wel Johan, hier doen we het voor! Nogmaals dank voor het vertrouwen in onze diensten. Vriendelijke groet, Belisol Gouda

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Belisol Gouda heeft bij ons een nieuwe voordeur geplaatst

Belisol Gouda heeft bij ons een nieuwe kunststof voordeur geleverd. Het bedrijf geeft prima voorlichting bij het uit zoeken van de juiste deur. Vervolgens wordt de deur keurig ingemeten. De plaatsing gebeurd vakkundig waarbij alles zeer netjes wordt afgewerkt. Als de klus is geklaard wordt er netjes opgeruimd.

Hans van Rossum

2 november 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Hi Hans, dank je wel voor deze waardevolle beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Nogmaals dank voor het vertrouwen in onze diensten. Vriendelijke groet, Belisol Gouda

Schuifpui en kozijn

Door Belisol Gouda is een kunststof kozijn en een schuifpui geplaatst beide van 295 breed en 245 hoog. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levertijd en met de plaatsing is alles goed verlopen en netjes afgewerkt en opgeruimd. voor mij 5 sterren+

31 oktober 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Dank je wel voor de mooie beoordeling en de 5 sterren+ review :-) Geniet van jullie nieuwe Belisol kozijn en schuifpui! Vriendelijke groet, Belisol Gouda

Uitstekend

Uitstekend! We waren toe aan nieuw dubbelglas, kunststof kozijn (we hebben geen zin meer om de zoveel tijd te moeten schilderen) en een nieuwe voordeur. Het offertetraject en een bezoek aan Belisol- Gouda voor advies hebben ons doen besluiten om met Belisol in zee te gaan. Op dag van het plaatsen werd er een container voor de deur gezet waar alle oude kozijnen etc. inging. De vakmensen (Marco en Joeri) hebben in drie dagen vakwerk geleverd. Alles werd netjes afgekit en schoon achtergelaten. Tussendoor kwam de vertegenwoordiger van Belisol Gouda nog langs om te vragen of alles naar ons zin werd/was. Al met al zijn we blij met alles en raden Belisol Gouda aan.

J. Willemse
Snelrewaard

10 oktober 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Dank je wel voor deze zeer leuke feedback en aanbeveling! Onze mensen werken dan ook met #liefdevoorhetvak.

Geniet van de nieuwe kozijnen en voordeur ;-)

Vriendelijke groet,
Belisol Gouda

Professioneel

Heel persoonlijke andacht en duidelijke communicatie tijdens alle fasen: offerte, meten, wachttijd en montage. De offerte was snel binnen.
Vriendelijk en nette monteurs die super snel en efficiënt werkten.

18 oktober 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Super, dank je wel voor deze mooie beoordeling! Vriendelijke groet, Belisol Gouda

geweldig werk

geweldig werk, mooi en goed afgewerkt

16 augusti 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Dank je wel Rob, 5 sterren vinden we altijd leuk! ;-) Vriendelijke groet, Belisol Gouda

zeer professioneel

Ondanks dat het langer duurde dan vooraf aangegeven, door weersomstandigheden en vakantieplanning, vonden we dat de plaatsing zeer professioneel en in goed overleg met ons werd uitgevoerd.
Vriendelijke en vakkundige stelploeg die na het plaatsen de ruimte schoon opleverde en een goede uitleg heeft gegeven.
Goede communicatie met Belisol Gouda.

4 augusti 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Hoi Danny, fijn om te lezen dat alles goed is verlopen en dat jullie tevreden zijn! Dank je wel voor het vertrouwen in Belisol Gouda. Groeten

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg blij met onze nieuwe kozijnen van…

Erg blij met onze nieuwe kozijnen van Belisol Gouda. Communicatie was prettig en montage was snel en perfect afgewerkt!

1 augusti 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Dank je wel voor deze topreview! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Groeten Belisol Gouda

Voordeur en badkamer raam

Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe voordeur en met het badkamer raam en de afwerking is heel netjes,en zeer vriendelijke monteurs
Jeroen en Petra

28 juli 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Dank je wel Petra voor de uitstekende beoordeling, fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Groeten, Belisol Gouda

Top service

Fijn contact met alle medewerkers, zowel tijdens offerte fase, bestelling, montage en afronden hiervan. Onze aanvankelijke gekozen en bestelde configuratie bleek in fabriek niet maakbaar, waardoor we die moesten veranderen. Verkoopadviseur en inmeter kwamen hiervoor langs bij ons om nieuwe configuratie te kiezen. Dit tegen zelfde kosten (hoewel nieuwe configuratie volgens mij wat duurder was), alles was mogelijk. Dat waardeerde we zeer en hielp ons aanvankelijke teleurstelling te vergeten. Tijdens montage verliep alles ook erg prettig, goede communicatie, duidelijk vakmensen die goed werk wilde leveren. Tijdens eindinspectie kwamen ze zelf met kras op 1 van de ruiten, deze werd later vervangen. Dit vervangen verliep in 2 keer, omdat eerst verkeerde ruit was besteld, maar ook daar was service weer erg goed. Top ervaring dus, ik zou belisol Gouda zeker aanraden bij anderen en zou ze voor evt volgend project zeker weer benaderen.

15 maj 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Hoi Jacques, dank je wel voor het vertrouwen. Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en je tevreden bent over onze service! Geniet van de nieuwe kozijnen. Vriendelijke groeten

Goede service en bvakmanschap

Plaatsen van de kozijnen zijn zeer netjes en vakundig geplaatst.
Goede uitleg en overleg over de evt afwerking opties ect.
Monteurs zeer netjes in en om de woning.
Ben heel erg tevreden met het eind resultaat en service van Belisol Gouda.
Goed overleg eind van de dag wat er gedaan is en wat er de dag erna werd geplaatst. Werkzaamheden werden in overleg gedaan waardoor sommige werkzaamheden toch werden omgezet naar onze wens (dochter).
Danny de Graaf te Poortugaal

11 juli 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Top Danny, dank voor de mooie feedback! Geniet van de nieuwe kozijnen :) Groeten, Belisol Gouda

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Als een geoliede machine.

Wij zijn bijzonder blij met het goed geleverde vakwerk van Yuri en Adriaan (BELISOL Gouda). Als een geoliede machine werkten zij snel en nauwkeurig met een vrolijk gezicht van 08:00h tot rond 15:00h. In razend tempo waren de oude kozijnen van de keuken en slaapkamers op de eerste verdieping eruit en zijn vervangen door kunststof kantelkiep kozijnen mét bijbehorende aluminium horren. De voordeur is ook vervangen door een kunststofdeur. Zowel vóór als achter hebben we het verticale houtwerk in de nok van het dak laten vervangen in horizontale keralit.
Het hele huis heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Terugkomend op de uitvoering, wij hadden ons geen betere vaklui kunnen wensen.

7 juli 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Dank je wel Monique voor de mooie review. Fijn dat jullie zo tevreden zijn met het geleverde werk en de nieuwe kozijnen. Dat doet ons alvast veel plezier. Geniet ervan! Groeten Belisol Gouda

De afspraken zijn nagekomen

De afspraken zijn nagekomen. Werk is keurig uitgevoerd. Geen rotzooi achtergelaten, geen beschadigingen gemaakt. Correcte en beleefde medewerkers.

27 juni 2023

Netjes opgeruimd
Ziet er mooi uit

5 juni 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Hoi Aat, top! HIer doen we het voor, met #liefdevoorhetvak! Dank je wel nogmaals voor het vertrouwen in ons. Groeten Belisol Gouda

In Belisol Gouda onze deur besteld

In Belisol Gouda onze deur besteld. Het was het wachten waard. Super mooie nieuwe deur en kozijn, en alles mooi afgewerkt. Hele aardige monteurs die ook netjes werken en met een lach

18 april 2023

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Dank je wel! Onze monteurs werken dan ook met #liefdevoorhetvak! Geniet van jullie nieuwe deur, Vriendelijke groeten Belisol Gouda

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.