Habe leider bei meiner letzten Lieferung schlechte Erfahrungen gesammelt. Bei Anlieferung waren Flaschen defekt... Kann passieren. Die Nachlieferung kam erst 4 Wochen später. Es fehlten jetzt 5 Flas... Se mer
Det här tycker kunderna
Nach einem Urlaub in Brügge und einem Besuch bei der Brauerei De Halve Maan hat sich mein Mann in das Bier Straffe Hendrik Triple verliebt! Nun schon zum dritten Mal haben wir bei der Belgian Beer Fac... Se mer
Update: 3dec uiteindelijk geheel onverwacht mijn bestelling alsnog ontvangen. Geen communicatie ivm grote drukte???? Op dit moment 1 groot drama. 23 nov besteld en nog steeds niks ontvangen. Er w... Se mer
Très bien, bières arrivées bien emballées et en quelques jours. Malheureusement, les délais annoncé : commande week-end > expédition mardi > réception mercredi n’a pas été respecté. Je ne sais touj... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
This web shop offers more than 1.500 Belgian beers and related products. All delivered at your doorstep for a few euros. Check it out here.
Kontaktuppgifter
Wenenstraat 9, 2321, Hoogstraten, Belgien
- belgianbeerfactory.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De beste bierbrouwerij van Nl en be
De beste bierbrouwerij van Nederland en België de bestellingen komen goed en mooi aan het bier is lekker je hebt heel veel keuze uit bieren echt een aanrader
Eindelijk gele Liefmans gevonden!
Het was super eindelijk mijn favoriete gele liefmans te kunnen bestellen bij Belgian beer factory.
Nergens in Nederland te verkrijgen, wat was ik dat jullie het wel konden leveren, zelfs in coronatijd! Top zuiderbuurtjes, graag tot de volgende bestelling vanuit Nederland.
Belgian Beer Factory TOP!
Belgian Beer Factory, altijd top met topproducten met topkwaliteit!
Pakketje als cadeau besteld
Pakketje als cadeau besteld. Helemaal goed!
AMAZING!! Worldwide Taste for any beer LOVER
AMAZING!!! Even I the COVID-19 Site they delivery in 4 days direct to my door in Germany my favourite beer CAROLUS, Great price , super service and Secure transaction. i will recommend to any beer lover they have beer for different countries. and I LOVE IT thanks a lot
Alles goed verpakt en een snelle…
Alles goed verpakt en een snelle levering. Een aanrader.
Leffe bierpakket van Belgian Beer Factory
Een van de weinige (web-)winkels die mooie bierpakketten verkopen waaronder mijn favoriet: de Leffe serie.
Dat is een set van 12 verschillende, geweldige bieren. Snelle levering en goede respons van de klantenservice. Levert ook in Nederland :)
Speciale bieren
Speciale bieren, gemakkelijk online te bestellen.
Je moet er je kot niet voor uit!
Beerbox
Bestelling ging super easy, zelfs levering vanuit België naar Nederland. Ik had met n maat 2 pakketten bestelt, enige minpunt de pakketten worden los geleverd (losse flesjes) n mooie box oid was fraaier en leuker.
Verpakking daarentegen weer super, goed beschermd.
Uitstekende service!
Groot aanbod en snelle levering!
Goede, snelle service
Groot aanbod, snelle levering! Heel erg tevreden mee!
Great selection and delivery efficiency
Great selection, quick and efficient delivery!
Great selection and quick delivery
Great selection and quick delivery. Will be ordering from here again!
Top, van assortiment tot levering
Groot assortiment, duidelijke webshop en hele snelle levering! Ook van bestelling tot levering word je goed op de hoogte gehouden.
Ook de kwaliteit van de producten is top, dus zeker aan te raden om bij de Belgian Beer Factory een bestelling te plaatsen!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.