Vi er blevet mødt omsogsfuldt og proffesionelt, af Liselotte og Ole, lige fra den første samtale. Vi mødte nogle mennesker der hurtigt aflæste, hvor vi var i sorgprocessen og mødte os der. Alt omkri... Se mer
Företaget har svarat
Fik den samme bedemand både i forbindelse med min mors bortgang og min fars bortgang. Hun gjorde det virkelig godt. Hun fik stort set alle vores ønsker igennem i forbindelse med begge bisættelser. Hun... Se mer
Företaget har svarat
Jeg vil gerne takke jer, for denne dejlige ceremoni og jeres hjaelp, optil og under alt det praktiske : kirke,praest,blomster, min fars begravelse. dette var absolut en dag jeg ikke har set fre... Se mer
Företaget har svarat
Få hjælp til at tilrettelægge den sidste afsked med din kære. Vores bedemandsservice dækker Bagsværd, Værløse, Søborg, Gladsaxe, Hareskov og omegn. Kontakt os i dag.
Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fik det hele til at gå op, og passet ind trods jul og helligedage. De har været meget søde, forstående og respektfulde, i en svær tid.

Svar från Bagsværd Begravelsesforretning
Rigtig søde og omsorgsfulde, og der er 110% styr på alt.
Vil til hver en tid anbefale dem

Svar från Bagsværd Begravelsesforretning
Vi har været meget glade og tilfredse for den gode hjælp, vi har fået i forbindelse med vores fars bisættelse. Ole er en empatisk og forstående bedemand, som hjalp os med alt det, vi havde brug for hjælp til på den bedste måde. Vi kan kun give Ole vores bedste anbefaling.
Når vi ringede til kontoret, har vi mødt hjælpsomt og imødekommende personale.

Svar från Bagsværd Begravelsesforretning
Alt blev klaret til stor tilfredshed. Meget fine mennesker, der ikke udnytter en vanskelig situation.

Svar från Bagsværd Begravelsesforretning
Det er de mest behagelige mennesker. De ordner alt for dig, og yder gerne ekstra hjælp. Kan kun anbefales

Svar från Bagsværd Begravelsesforretning
Sørgede for det hele og utrolig søde og kompetente

Svar från Bagsværd Begravelsesforretning
Super søde, forstående og meget servicemindede hele vejen igennem. Jeg havde så meget ro i hovedet fordi de havde styr på det hele 😄

Svar från Bagsværd Begravelsesforretning
Vi fik en smuk og minderig dag. Valg af blomster til dekoration og krans var unikke og lige vores ønske. Med jeres professionelle og venlige omsorg var vi taknemmelige for dette forløb. Vi kunne slutte dagen på kirkegården, hvor egne familie og venners blomsterhilsener lå smukt.
Tak til jer Birthe og familie

Svar från Bagsværd Begravelsesforretning
Fair priser, meget omsorgsfulde og imødekommende og tålmodige samt god til at vejlede og fortælle hvilke muligheder der findes

Svar från Bagsværd Begravelsesforretning
Vi vil gerne takke Bagsværd Bedemand for støtte og professionalisme, som de viste ifm. min mors bistættelse. De lyttede til vores ønsker og behov, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale dem. Vh Henriette Jensen

Svar från Bagsværd Begravelsesforretning
I forbindelse med min mands død og bisættelse, har jeg fået den fineste behandling af Bagsværd Begravelsesforretning. Har følt mig i trygge og omsorgsfulde hænder, og min mands bisættelse vil jeg tænke tilbage på med taknemmelighed.
Fra Kirsten Holm

Svar från Bagsværd Begravelsesforretning
Vi fik en meget kompetent og indlevende service og god behandling, hvor vores ønsker til bisættelsen blev efterkommet til punkt og prikke og også bagefter. Super god opfølgning hele vejen igennem forløbet. Vi kan varmt anbefale Bagsværd Begravelsesforretning.

Svar från Bagsværd Begravelsesforretning
Firmaet var i hele forløbet meget impatisk og hjælpsom.
De lyttede til os og forstod ,hvordan vi gerne ville have bisættelsen. De rådgav os på bedste vis igennem de svære valg.

Svar från Bagsværd Begravelsesforretning
En virkelig god oplevelse. Alt foregik til min store tilfredshed.

Svar från Bagsværd Begravelsesforretning
Hele forløbet virkede professionelt og tillidsvækkende så vi anbefaler varmt Bagsværd Begravelsesforretning til andre der vil få brug for deres assistance.
Mvh. Ingrid Facius

Svar från Bagsværd Begravelsesforretning
Alt fungerede perfekt og efter aftale. God kontakt.

Svar från Bagsværd Begravelsesforretning
Forståelse, omsorg og følelsen af at blive holdt i hånden - det beskriver forløbet med Annemarie og Ole da min far gik bort.

Svar från Bagsværd Begravelsesforretning
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.