Vi er blevet mødt omsogsfuldt og proffesionelt, af Liselotte og Ole, lige fra den første samtale. Vi mødte nogle mennesker der hurtigt aflæste, hvor vi var i sorgprocessen og mødte os der. Alt omkri... Se mer
Företaget har svarat
Vi fik en smuk og minderig dag. Valg af blomster til dekoration og krans var unikke og lige vores ønske. Med jeres professionelle og venlige omsorg var vi taknemmelige for dette forløb. Vi kunne slut... Se mer
Företaget har svarat
Fik den samme bedemand både i forbindelse med min mors bortgang og min fars bortgang. Hun gjorde det virkelig godt. Hun fik stort set alle vores ønsker igennem i forbindelse med begge bisættelser. Hun... Se mer
Företaget har svarat
Jeg vil gerne takke jer, for denne dejlige ceremoni og jeres hjaelp, optil og under alt det praktiske : kirke,praest,blomster, min fars begravelse. dette var absolut en dag jeg ikke har set fre... Se mer
Företaget har svarat
Få hjælp til at tilrettelægge den sidste afsked med din kære. Vores bedemandsservice dækker Bagsværd, Værløse, Søborg, Gladsaxe, Hareskov og omegn. Kontakt os i dag.
Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
I en svær situation havde vi en meget behagelig og respektfuld samtale med bedemanden.
Det var en kæmpe hjælp.
Bisættelsen var smuk og alt forløb efter planen.
Da regningen var betalt, fik vi også en pæn hilsen om at vi altid kunne vende tilbage hvis der var yderligere spørgsmål.
Tak for jer,
Jeres hjælpsomhed og jeres måde at være på begge gange indenfor et år. Først vores mor og nu her vores far. Kunne ikke være bedre selv i en svær situation.
De varmeste anbefalinger.
Kompetente søde og rare og meget engagerede
Vi oplevede et trygt og imødekommende forløb med meget respekt for vores ønsker. Vi fik den fineste behandling.
Tak for en meget fin og nænsom håndtering af alt det nødvendige i en svær situation.
Liselotte fra Bagsværd Begravelsesforretning var en stor hjælp i en svær tid. Vi blev mødt af empati og forståelse for vores situation og fik hjælp til - og overblik over opgaverne og løsningerne. Tak for det.
Vi blev mødt af meget forstående og behagelige mennesker hele vejen igennem,dette for os vanskelige og svære forløb. Alt forløb som lovet og vi er meget tilfredse.
Super fin behandling og de smukkeste blomster mm - kan virkelig anbefales ..
Empatisk og lydhør oplevelse. Rigtig god forståelse for, hvilken bisættelse vi ønskede.
Alt fungerede upåklageligt.
Liselotte var bare super fantastisk. Meget hjælpsom.
Hun gav os lov til i sidste øjeblik, at lade vores børnebørn se deres oldefar lige inden bisættelsen.
Det har på trods af omstændighederne været en rigtig god oplevelse for os alle.
Tak for dig, Liselotte.
Vi kan varmt anbefale Bagsværd Bedemandsforretning
For anden gang i løbet af 15 år har Annemarie,Liselotte og Ole , Bedemanden Bagsværd og Værløse, på allerbedste vis støttet, vejledt og hjulpet os ved dødsfald i familien. Vi kan på det varmeste anbefale dem.
Tak!
God behandling hele vejen igennem.
Kan kun anbefale når den tid er😊
Vores varmeste anbefalinger til AnneMarie, Ole og Liselotte fra Bagsværd Begravelsesforretning.
Vi fik hele forløbet igennem en meget professionel og empatisk vejledning og alt gik som aftalt.
God oplevelse 🇩🇰God service 🇩🇰
God behandling 🇩🇰 hjælpsom 🇩🇰
Mange tak herfra os i karise 🇩🇰👍🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰
Tak for jeres empatiske og behagelige assistance iforb. med vores fars bisattelse. Vi havde fået jer anbefalet - og det var et godt valg. Alt gik planmæssigt og upåklageligt. Min mor, søster og jeg kan kun give jer vores varmeste anbefalinger
Kan kun anbefale Annemarie, Ole m.fl fra Bagsværd Begravelseforretning.
De hjalp os igennem hele forløbet med stor omsorg, professionel, gennemskuelig vejledning, finfølelse og respekt . Hold op, hvor var vi glade for deres bistand
Super søde og rare mennesker alle 3, de hælper og vejleder og man får hjælp til en masse praktiske ting så der er mindre at bekymre sig om midt i sorgen. Jeg er ihvertfald meget tilfreds med den måde min mors bisættelse blev.
Alt fungere efter aftale. meget venlig behandling.
Min bror og jeg fik en fremragende behandling i forbindelse med vores mor´s bisættelse herunder håndtering af kontakt til relevante leverandører.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.