Ondanks een foute levering werd er alles aan gedaan om dit weer recht te zetten. Goed contact goede service met BEDDENSCOUT en ook de mannen van het bezorgen! Contact verloopt via whatsapp prima kort... Se mer
Det här tycker kunderna
Met een klein hartje bestelling geplaatst omdat we het bed niet eerst in het echt konden bekijken. Maar wat zijn we zo blij! Heel mooi bed, opbergfunctie is geweldig om alle lagens in weg te krijgen... Se mer
Företaget har svarat
Vanwege de betrouwbare service. Snel contact voor het maken van een afspraak voor het leveren van mijn bestelling. Bij levering klantvriendelijke benadering door te vragen waar ik het bed precies wild... Se mer
Företaget har svarat
Dit bedrijf maakt alle beloftes waar! Super fijne klantenservice en een onwijs snelle levering. Montage ook prima en goed geïnformeerd. Waar een ander bedrijf mij 3 maanden lang en hoogzwanger heeft... Se mer
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heel blij met dit bed
Heel blij met dit bed! Het ligt heerlijk comfortabel en voelt stevig en kwalitatief aan. Daarnaast was de service echt top: vriendelijk, duidelijk in communicatie en alles netjes en op tijd geleverd. Zeker een aanrader!

service was uitstekend
service was uitstekend, de levering snel en netjes op tijd. Het bed was heel goed en veilig verpakt. De kwaliteit is echt luxe en hoogwaardig. Absoluut een aanrader!”

Svar från Beddenscout24
Fijn bed en tevreden met de kwaliteit
We hebben een boxspringbed voor mijn zoon gekocht
We hebben wel lang moeten wachten ongeveer 1,5 maand maar uiteindelijk is het bed geleverd
Het is een erg mooi boxspringbed van goede kwaliteit
Mijn zoon slaapt er heerlijk in en heel blij mee

Svar från Beddenscout24
ik kan pas een review maken als ik het…
ik kan pas een review maken als ik het bed heb

Svar från Beddenscout24
Mooie kwaliteit boxsprings! Service ook heel goed en snel met oplossingen

Onvolledig geleverd bed
k heb een 1-persoons boxspring met opbergruimte Davina Taupe besteld. De levering verliep op zich prima, maar daarna begonnen de problemen.
Bij het monteren bleek dat er wel poten zijn meegeleverd, maar geen montagegaten in het bed zitten om deze te bevestigen. Daarnaast ontbrak er volledig een montagehandleiding, waardoor het onduidelijk is hoe het bed in elkaar gezet moet worden.
Ook komt de kleur van het geleverde bed niet overeen met de kleur op de website. De Taupe-kleur wijkt duidelijk af van wat op de productafbeeldingen wordt getoond.
Al met al een teleurstellende ervaring. Hopelijk wordt dit nog netjes opgelost door de klantenservice, maar op dit moment kan ik dit product helaas niet aanraden.
Op de website staat levering binnen 5…
Op de website staat levering binnen 5 tot 10 werkdagen ga je een bestelling doen is het 4 tot 6 weken
Uiteindelijk heeft het 8 weken geduurd na zelf steeds contact op moeten te nemen
De levering ze wilde eerst het bed in de gang zetten na aan te geven of ze deze in de kamer te willen zetten werd dit wel gedaan

Aanrader!
Erg tevreden over het bed en de klantenservice van Beddenscout24. Ze reageren snel wanneer je ze mailt of belt, houden je goed op de hoogte en denken met je mee naar een passende oplossing op het moment dat zaken anders lopen.

Fantastisch bed
Wat een mooi bed. Goede kwaliteit makkelijk in elkaar te zetten. Had niet veel van het matras verwacht maar wat een mooi matras de zijkant ervan heeft de zelfde stof als het bed zelfs met topper erbij zit goed vast met klittenband en verschuift niks echt fantastisch bed snelle levering.

Heerlijke topper
Heerlijke topper!
Echter na een week liet het stiksel los. Contact gehad met klantenservice en gelijk een nieuwe hoes toegestuurd!
Top!! Service zoals het hoort!

Svar från Beddenscout24
Levering was zeer snel alleen ik vond…
Levering was zeer snel alleen ik vond dat ze de vuil van de bed ook konden meenemen bij het montage en leveren.

Svar från Beddenscout24
De website is mooi en het bed mooier
De website is mooi, klantenservice is vriendelijk. Als er zulke grote uitgaves worden gedaan, is het wel fijn, als je wat meer mailverkeer zou hebben. Vind een bevestiging alleen, niet goed genoeg.
Zelf gebeld wanneer de levering gaat plaatsvinden.
Bezorgers monteurs, waren vriendelijk en snel. Wel jammer dat ze het verpakkingsmateriaal niet hebben meegenomen

Heel tevreden Klant uit Belgie
Ik ben super tevreden Heel mooi nieuw Bed,Levering was er binnen een Week,alles is Tip Top verlopen dus we gaan binnenkort nog bestellen groetjes vanuit Belgie

Svar från Beddenscout24
The quality of the product is good.
The quality of the product is good.
The service is excellent.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.