Fulgte ikke med nok skruer. Flere av pakkene inneholdt ikke skruer og måtte kjøpe ekstra på hageland for å få montertsom planlagt, kjedelig å bruke tid på å ringe rundt og finne ut hvor det var mulig... Se mer
Företaget har svarat
Veldig solide og bra produkter, fint å støtte et ordentlig skandinavisk produkt som tåler litt vær og vind. Bra kundeservice som hjelper til når det trengs, og veldig gode garantiordninger om noe sku... Se mer
Företaget har svarat
Raskt levert rett hjem, kvalitet som holder antagelig livet ut og i mange generasjoner, har noen på hjul av str 60x60 cm som lett flyttes rundt på uteplassen, er kjempefornøyd med disse. Det negative... Se mer
Fantastiske produkter som virkelig vekker oppsikt her i nabolaget! Mine kasser ble kjøpt i 2 omganger, og etter 1. innkjøp strevde jeg noe med monteringen - men ikke så mye at det avskrekket ytterlige... Se mer
BEDD er et unikt system for å bygge vakre og varige blomsterkasser i stål. Bygg enkle kasser med bunn og hjul, kreative karmer i hagen eller sammenhengende løsninger for skjerming og lune soner på terrassen. BEDD er 100% norsk og garanterer kortreiste produkter og rask leveringstid. Du finner produktene hos våre 100 forhandlere og i vår egen nettbutikk.
Norge
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Designet er fint, og produktet bra. Bare synd mange av metallmutterne var byttet med plast, som festet seg dårligere. Og, at det manglet mange skruer. Sendte mail om dette, men fikk aldri svar. Ellers fornøyd.

Svar från Bedd
Veldig fine! Gode og stabile, veldig lette å flytte på med hjul som fungerer. Trekker ned at de må monteres og ikke kommer ferdig satt opp (til denne prisen) Er også litt vanskelig å montere alene, særlig når det blir trangt inne i kassen og samtidig må holde løse vegger som skal skrus fast.

Svar från Bedd
Kjempefine blomsterkasser av god kvalitet. Servicen var veldig bra og leveransen kom raskt:)
Kjøpte fontene denne gang. Fornøyd, men sugekoppene under fungerte dårlig, vanskelige å feste. Fikk det sånn noenlunde til. Mvh. Audhild Våge

Svar från Bedd
Fin service, fint resultat! Tar litt tid å skru sammen alt, særlig hjul.
Bra kvalitet.(Like fine etter 1 år)
Ser bra ut.
Funksjonelt og praktisk (m/hjul og selvvanning)
Informativ nettside. Rask levering. God kvalitet på plantekasse. Enkel og stilfull; blomster/planter «spiller hovedrollen»
Rask levering.
Presist produserte deler, god monteringsbeskrivelse støttet av gode videoer, og enkel montering.
Nå gleder vi oss til å plante!
God opplevelse fra bestilling til levering. Kassene er fine og kvaliteten virker veldig bra. Jeg skal kjøpe flere når jeg har fått plantet i de jeg har kjøpt!
Praktisk, nydeleg plantekasser.
Hagen vår har fått struktur, ser herleg ut.
Anbefaler!
Produktet er kjempebra, og jeg er utrolig fornøyd med bedd-kassen min! men leveringen var litt rotete. Jeg ble fortalt at jeg skulle bli kontaktet i forkant av levering, men ble oppringt når de stod på døra (og da var jeg på jobb). Det ordnet seg heldigvis!
Fornøyd med kassene, men uforutsigbar levering. Fikk først et tidspunkt og så ble det flyttet frem flere dager og fikk bare et par timers varsel. Opplevdes stressende, og rakk ikke hjem tidsnok, men kunne hente på post noen dager senere. Mye styr og stress uten grunn, mao.

Svar från Bedd
Flott tilbud nå før jul som vi måtte bare si ja til! Venter med montering av kassene til Våren og vi gleder oss💚✅
Vi er veldig fornøyd. Vi har kjøpt tre kasser som er flotte. De er riktig nok ikke tatt i bruk, men var enkelt å montere. Vi har også bedt om hjelp til videre planlegging av terrasse innredning. Hjelpen kom utrolig raskt!
Bedd kassene ser fine ut, men jeg skal ikke sette dem sammen og bruke dem før til våren. Kjøpt nå fordi de var på tilbud
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.