1. Butik med samlarobjekt inom sport
  2. Butik för kosttillskott (sport)
  3. Butik med vitaminer och tillskott

BeBulk Nutrition is een Dutch bedrijf voor Sportvoeding & Vitaminen. We zijn internationaal merk zowel distributeurs in Bulgarije, Frankrijk, Spanje en Tunesië. We verkopen detailhandel en groothandel, ook voor fabriek. Onze kwaliteit zowel Halal, Haccp, iso9001, GMP, FDA...

3,2

Medel

TrustScore 3 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

In gebreke en geen contact.

Bij bestellen werd er beloofd de volgende dag te leveren. Dat bleek niet waar, dus was pas na 5 dagen
Daarnaast was er een aanbieding 2 voor de prijs van 1. Dat bleek niet waar te zijn, ik kreeg maar een product toegestuurd.
Moeizaam contact via chat waarop ik uiteindelijk geen antwoord meer krijg. Waardeloos, ik zou hier nooit meer een bestelling plaatsen.

28 november 2025

Terrible customer service

Terrible customer service ! I used to be a repeated customer and usually ordered nearly 100 euros worth of stuff. On my last order, they sent me some random flavored protein powder instead of the one i ordered. I sent repeated emails and no reply. No one picks up the call too.

Response to your reply:
You are just proving how terrible your customer service is with your reply. You would rather reply here then pick up calls or reply on emails. I have ordered cookies and cream protein once before on your site and several times directly from xxl. I know the taste and black cookie like flakes in the powder. This one does not have it and it tastes like mango+something. Yes it is 21 euros so probably you don't care about replying.but this review will cost you 100s or even 1000s so good job on calculating a business case. Clearly you know how to run a business ! 😊

Btw check your Google review of Coen de Jong from 2 months ago. Seems like you are sending wrong flavours more people ! 😉

Success with staying alive in the market ! 😊

14 maj 2025
Logotyp för BeBulk Nutrition

Svar från BeBulk Nutrition

Thank you for the info, we really can't do anything, you know if a big company like XXL nutrition, we need to trust them that they are always correct and trusted. So we can't do anything similar with a big company, we sent you the goods following the barcode.
Anyway, we are an international brand as distributors in France, Bulgaria, and Tunisia.
Thank you and have a good day, BeBulk Bro!

Tweede keer besteld bij dit bedrijf

Tweede keer besteld bij dit bedrijf! Rumalaya forte 60 tabs en Rumalaya gel. 29 maart besteld 1 april geleverd (geen grap)
Perfecte prijs, snelle levering

1 april 2025
Logotyp för BeBulk Nutrition

Svar från BeBulk Nutrition

bedankt voor jouw review! jij bent de best!

3 weken wachten en helaas verkeerd profuct

Na tevergeefs contact proberen te zoeken via verschillende kanalen, uiteindelijk toch na 3 weken een product gekregen. Helaas niet wat ik besteld had (verkeerde smaak). Gezien het moeilijke contact stap ik maar over op deze smaak 😊

21 december 2024

Ik heb mijn pakket nooit ontvangen, ik heb nooit mijn geld teruggekregen

Bestelling geplaatst op 27 september. Nadat ik op 3 oktober een e-mail had geschreven, kreeg ik antwoord dat het pakket zojuist was verzonden. Vandaag is het 9 oktober, niemand heeft op e-mails gereageerd.
het trackingnummer werkt niet, vanaf 3 oktober krijgt DHL bericht dat het pakket nog niet is afgeleverd.
Ik vraag om terugbetaling, maar geen reactie. Deze verkoper heeft meerdere websites onder verschillende namen, allemaal afkomstig uit Katwijk aan Zee. Ze zijn verkrijgbaar op de websites: Bebulk Nutrion.nl, BulkLab Nutrion.nl

9 oktober 2024