Vanmiddag mooi visgraat laminaat gekocht nadat we goed advies kregen van verschillende, erg vriendelijke mensen. Ook werden we meerdere keren voorzien van een gratis hapje en drankje! Top bedrijf wat... Se mer
Det här tycker kunderna
Vandaag laminaat uitgezocht en gekocht bij Bebo. We werden vriendelijk verwelkomd met koffie. Ruime sortering en heel veel op voorraad. Binnen een half uur weer op weg naar huis met ons gekozen lam... Se mer
Företaget har svarat
We vonden het jammer dat we die oude werkbank niet mochten meenemen maar als troost kregen we een koffie tijdens ons bezoek. Zeer vriendelijk en professioneel verder geholpen door onze Noorderburen. T... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Meer dan 100 soorten PVC Vloeren in ons assortiment. U bent ook welkom in onze showroom! Bekijk onze vloeren, bereken het aantal m2 en vraag vrijblijvend een offerte aan!
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Gewoon top!
Hele leuke ontvangst door Angela aan de bar. Kyra heeft mij geweldig goed geholpen met de aankoop van de vloertegels! Prijs-kwaliteit super!
Topervaring! Een absolute aanrader!
Groetjes vanuit België. Linda

Zeer vriendelijk geholpen
Zeer vriendelijk geholpen
Waar ik voor kwam was uitverkocht maar was dan ook op de laatste open aanbiedingen dag
Dus helaas
Maar door een heel aardige verkoper uitstekend geslaagd
Het ligt nu in onze voortent ben er superrrrrrrr blij mee

Mooie vloer gescoord
Mooie vloer gescoord, knakworst gegeten, goeie deal! Aanrader.

Super fijne winkel
Super fijne winkel, mooi assortiment, goede informatie en fijne verkoop. Zeker een aanrader

Vriendelijke behulpzame
Vriendelijke behulpzame
goede service, prijsvriendelijk
Al met al een superbedrijf .

Svar från bebovloeren.nl
Heel goede uitleg gekregen over de…
Heel goede uitleg gekregen over de kleur verschil van massief hout!! Zeker achter Jackline vragen!!!!
Heb zowel voor de woonkamer als voor de slaapkamers parket gekocht!

Svar från bebovloeren.nl
Dean is een goede verkoper en denkt mee…
Dean is een goede verkoper en denkt mee in wat je wil goede service!

Svar från bebovloeren.nl
Veel keuze tegen een leuke prijs
Veel keuze tegen een leuke prijs. Wat beter kan is de volgorde van klanten helpen. Tip: zet bij binnenkomst een nummer apparaat of bord weg hoe je kunt aanmelden voor hulp. Eenmaal aan de beurt prima geholpen!

Mooi goedkoop laminaat
Mooi goedkoop laminaat, aardige mensen en gratis lunch

Svar från bebovloeren.nl
Wie had ooit gedacht dat vloeren kopen leuk was
We kwamen kijken voor een nieuwe vloer. Toen we binnenkwamen, super hartelijk ontvangen en kregen we een lekker drankje aangeboden. Vervolgens enorm goed geholpen door Finn toen we eenmaal een keuze hadden gemaakt waarna er ook nog verse frietjes werden uitgedeeld en na aankoop ook nog verrast met een super lekker kleinigheidje! Een super ervaring, wie had ooit gedacht dat een vloer uitzoeken nog leuk zou zijn. Echt een aanrader

Top service!
Goede service, goed advies, echt een aanrader je wordt goed geholpen

Uitstekende hulp
Uitstekende hulp, uitgebreid assortiment. We zijn snel en goed geslaagd!

Goede hulp bij vragen
Goede hulp bij vragen, prettige service en goede prijs

Svar från bebovloeren.nl
Ze waren erg behulpzaam en we werden…
Ze waren erg behulpzaam en we werden snel geholpen.

Svar från bebovloeren.nl
Super goed geholpen en snel
Super goed geholpen en snel! Super blij met de vloer voor een mooie prijs!

Fantastische ervaring
Fantastische ervaring! Hidde is een goede verkoper!! Ik ben heel tevreden met service en goede kwaliteit van tegels. Zeker een aanrader!!!

Svar från bebovloeren.nl
Wij zijn ontzettend goed geholpen door…
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Jacqueline. Vanaf het eerste moment werden we heel vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en iets lekkers, wat meteen een warm en gastvrij gevoel gaf.
Dankzij het goede advies hebben we uiteindelijk een prachtige vloer kunnen uitkiezen voor een hele nette prijs. Erg fijn dat alles onder één dak geregeld kon worden, van het uitzoeken van de vloer tot het leggen ervan. Dat gaf ons veel vertrouwen en rust.
Jacqueline nam echt de tijd voor ons, dacht goed mee en heeft alles keurig geregeld. Wij zijn supertevreden en raden deze vloerenzaak zeker aan!

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.