Hej! Først og fremmest tak, fordi du har kigget på vores produktside og taget dig tid til at læse andre kunders anmeldelser. Vi ser, at du nævnte, at du måske vælger at købe fra andre kanaler på grund af nogle anmeldelser, og vi sætter stor pris på dine bekymringer. Enhver kundes feedback er værdifuld information for os, der hjælper os med løbende at forbedre vores produkter og tjenester.
Hvis du ønsker det, vil vi med glæde:
Besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om produktet eller anmeldelserne, i detaljer;
Give mere information, såsom rigtige produktbilleder, brugsvideoer eller mere ægte kundefeedback;
Vi tror fuldt og fast på, at oprigtig kommunikation er det første skridt i at opbygge tillid. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os når som helst via vores kundeservice-e-mail service@beautynookshop.com
eller online kundeservice. Vi er glade for at give dig personlig assistance.
Uanset om du i sidste ende vælger os eller ej, takker vi dig oprigtigt for at give os muligheden for at lære dig at kende. Vi ønsker dig en god shoppingoplevelse og håber, at du snart finder dit ideelle produkt!