Handige hydrokits besteld om 3 planten te verpotten. De verzending duurde wat langer en uiteindelijk maar 2 planten met de 3 zakken kunnen vullen. De klantenservice reageerde netjes en bevestigend ma... Se mer
Företaget har svarat
We hadden via een tuincentrum eerder planten gekocht van Beautanic Livestyle. Prachtige planten die het heel goed doen / deden. Onze statige vioolplant had het erg zwaar tijdens een heftige verbou... Se mer
Företaget har svarat
Lang getwijfeld of ik de grote plant bij het tuincentrum zou kopen of via de website. De planten in het tuincentrum zijn vaak beschadigd en gezien de grote betaal je dan ook nog een behoorlijk bedrag... Se mer
Företaget har svarat
Het verzorgen van planten hoef niet moeilijk te zijn! Alle hydroplanten van Beautanic Lifestyle zijn namelijk voorzien van een handig watergeefsysteem. De watermeter laat direct zien wanneer je plant water nodig heeft en door de ingebouwe waterreservoir hoef je minder vaak water te geven. Onze missie is om mensen met- én zonder groene vingers te laten genieten van groene planten in huis.
Zwethlaan 18, 2675LB, Honselersdijk, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 37 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Alles gut angekommen hab umgetopft trotzdem geht wohl ein Wurzeln waren ok
Versuche sie später auf Balkon zu stellen mal sehen sonst kommt weg müll
Plant werd keuring ingepakt thuis bezorgd en was op zich makkelijk uit te pakken en te plaatsen. Op de website was duidelijk omschreven wat de mogelijke problemen zouden kunnen zijn en hoe je die zou kunnen oplossen. Ik ben helemaal blij.

Svar från Beautanic Lifestyle
De bestelling werd tijdig geleverd en zag er verzorgd uit. Ik heb het product direct in gebruik kunnen nemen en een plant op pot met dit systeem gezet. Het is even wennen hoeveel water je moet geven. Een keer teveel water gegeven. Kon dit overtollige water afvoeren via het dopje onderin de pot. Nadeel is wel dat dit dopje zich zeer moeilijk laat terugplaatsen. Of dit systeem voor planten goed werkt is een kwestie van afwachten.

Svar från Beautanic Lifestyle
Het waren twee mooie frisse planten die wij ontvingen die prachtig in de kamer staan. De planten waren perfect verpacht. De verpakking bevatten slimme gaten (handvatten) waardoor de grote dozen tijdens het transport eenvoudig, zonder schade, vervoerd konden worden.

Svar från Beautanic Lifestyle
Op een zondag een Philodendron red beauty besteld. Maandag verzonden. Post.nl zou eerst dinsdag leveren, maar dat werd uiteindelijk woensdag. Dus heeft de plant 2 dagen in een donkere doos gezeten. Ik maakte mij wat zorgen, maar er kwam een prachtige plant uit de doos. Plant was goed verpakt.
Aan mij de taak om ‘m zo te houden. Maar met de bijbestelde voeding en de watermeter moet dat wel gaan lukken.

Svar från Beautanic Lifestyle
Thank you for the prompt delivery! I ordered a Ficus Umbellata as a Christmas present for my son, and I appreciate the timely service. However, I noticed that some branches were bent during transit because the box was too small to accommodate the plant properly.

Svar från Beautanic Lifestyle
De plant die ik gekocht heb is heel mooi, het mail contact leverde een duidelijk antwoord op mijn vraag en het bestelde superfood werd keurig op tijd geleverd

Svar från Beautanic Lifestyle
Vlugge verzending; gratis verzonden en heel vriendelijke en correcte correspondentie. Dank!

Svar från Beautanic Lifestyle
De aanlevering is heel netjes gegaan, de verzendtijd ook een goede.
Maar het product, in dit geval speciale voeding voor mijn gatenplanten, is geweldig goed. Super en bedankt!
Dat kan dus niet beter.

Svar från Beautanic Lifestyle
Plantenvoeding besteld, zou binnen 2 werkdagen geleverd worden. Na 2 nog geen track en trace code. Contact opgenomen en min of meer standaard reactie dat het druk was en vandaag verzonden zou worden.
Had in de tijd x keer op en neer kunnen rijden om het zelf in de winkel te kopen...
[edit]
Op de website staat bij veel gestelde vragen;
Wat is de levertijd?
Beautanic Lifestyle streven naar een levertijd van maximaal 2 werkdagen. Het weleens uitwijken door de drukte van PostNL, waardoor de zending langer onderweg kan zijn dan normaal. Is je bestelling na 5 dagen nog niet bezorgd? Neem dan contact met ons op.
=========================
Ik zie de 2 tot 3 werkdagen niet terug op de website.
PostNL was in dit geval niet de boosdoener, immers had ik nog geen T&T code ontvangen.

Svar från Beautanic Lifestyle
Tevreden en bestelling verliep volgens afspraak.
Bedankt daarvoor.

Svar från Beautanic Lifestyle
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.