Super hurtig levering
Super hurtig levering. Og en masse prøver fulgte med inkl en sheet maske.
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super hurtig levering. Og en masse prøver fulgte med inkl en sheet maske.
Bestilte ved beaumonde onsdag formiddag og torsdag ved middagstid var min pakke ankommet - super hurtig levering og god service.
Min oplevelse er som beskrevet i titlen:)
Super fedt at de koreanske produkter, jeg ledte efter, var lettilgængelige i denne shop - og til konkurrencedygtige priser.
Dertil oplevede jeg meget gavmild service.
Jeg kommer igen - og tak:)
Super god service og lækre produkter. Ordentlig rådgivning og gavmild med prøver. Kæmpe anbefaling herfra 😀
Lækkert med en dansk virksom, og lager, med udelukkende koreansk hudpleje og makeup. Priserne er naturligt højere end på eBay, men til gengæld ankommer varen meget hurtigere, og man kan tage direkte ind i butikken i Frederiksberg, København og se og afhente. Denne butik og hjemmeside er, synes jeg, speciel på den måde, at ejeren ikke rigtig promovere sig selv. Jeg faldt meget tilfældigt over hjemmesiden, da jeg ledte efter fødselsdagsgave til min veninde. Jeg kender to andre hjemmesider, som også sælger udelukkende koreansk, og de promovere konstant sig selv, og det får mig personligt til at drages mere mod Beaumonde, som er mere stille i det, ikke presser på og promovere sig selv hele tiden, med links til hjemmesiden. Dog måske liiidt for stille, lidt mere promovering ville sikkert være fint.
Outstanding. Helt enkelt.
Ejeren er en kendt skønhedsjournalist fra de store dameblade, med en helt unik viden om hudpleje og beautyprodukter og man får en omfattende, ærlig og seriøs vejledning, også med henvisning til andre produkter end lige Beaumondes egne.
Men egne produkter er ret fantastiske, og udvalget af koreansk hudpleje og kosmetik er Danmarks største. Det er koreansk hudpleje i høj kvalitet, og personligt har jeg aldrig haft så lækker hud efter at have indført koreanske hudplejeprincipper. Beaumondes ejer giver iøvrigt fine råd om både koreansk og mere klassisk hudpleje på hendes blog.
Fik en pakke fra Beaumondes sommerudsalg idag:
1) fra bestilling til jeg kunne afhente i pakkeboks gik 2 døgn
2) der var vedlagt en meget fin ekstragave til omkring 50kr
3) produkter svarer i den grad til beskrivelsen på hjemmesiden
4) fin og personlig indpakning
Plus et serviceminded koncept med masser af prøver, som man kan bestille med, og lejlighedsvise ret pæne rabatter på det hele, og næsten altid et udvalg af stærkt nedsatte produkter. Og Beautybokse med rigtigt pæne besparelser.
Jeg føler mig i meget velplejede og trygge hænder, når jeg handler i Beaumonde!
Er meget imponeret over Marias service! Jeg bestilte mine produkter sidst på eftermiddagen og allerede næsten morgen kl 08 fik jeg sms om, at min pakke lå klar til afhentning på posthuset.
Marie's viden om skønhedsprodukter og hudpleje er fantastisk og hjælper dig med at vælge de helt rette til netop din hudtype.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.