Virkelig skuffet over klippe evnen - desværre. Jeg gav min mand denne i julegave og han har nu afprøvet den af flere omgange, i forskellig skæg længder, og den klipper virkelig dårligt. Den trimme... Se mer
Det här tycker kunderna
Hvilke god trimmer, både til manden, børnene og kvinden!! Min mand elsker at bruge den og jeg er bare glad for at der ikke er hår alle steder🫣 Jeg klipper også min dreng med den og det er så... Se mer
Företaget har svarat
Hurtig service. Havde spørgsmål og fik svar indenfor få minutter. Dertil blev min ordre sendt samme dag som jeg bestilte. Kæmpe positiv oplevelse. Min kæreste har allerede prøvet og han er positivt... Se mer
Företaget har svarat
Kunne ikke vente helt til jul med at give min kæreste trimmeren fordi jeg simpelthen ikke orkede flere hår i vasken. 😅🥲 genialt produkt Ægte tak til beard trimmer for at lade mig købe en gave d... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Beard Trimmer ApS er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i kvalitetsbeardtrimmere med indbygget sugefunktion – udviklet for at gøre trimning nem, ren og effektiv uden hår overalt i håndvasken. Vores produkter er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik, så de passer perfekt til den moderne og bevidste mand, der sætter pris på praktiske løsninger uden at gå på kompromis med stil og kvalitet. Hos Beard Trimmer ApS forener vi innovativ teknologi med nordisk design. Hver trimmer er nøje udvalgt og testet for at sikre optimal ydeevne, komfort og holdbarhed. Den indbyggede sugefunktion gør oplevelsen markant mere bekvem – du slipper for oprydning, og kan i stedet fokusere på at skabe det perfekte look. Vores mission er enkel: at gøre hverdagen lettere for mænd gennem gennemtænkt teknologi og brugervenlige produkter. Vi tror på, at grooming skal være en fornøjelse, ikke en opgave. Derfor tilbyder vi ikke blot et produkt, men en løsning, der kombinerer effektivitet, design og bekvemmelighed. Kundetilfredshed er kernen i alt, hvad vi gør. Vi står altid klar med personlig support, rådgivning og hurtig levering. Besøg os på www.beardtrimmer.dk og oplev, hvordan du kan få en renere, smartere og mere bekvem trimmeoplevelse – hver eneste gang.
Kontaktuppgifter
Banegårdsgade 2, 8700, Horsens, Danmark
- kundeservice@beardtrimmer.dk
- beardtrimmer.dk
Har besvarat 20 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super smart
Super smart! Endelig en ordentlig
Løsning på det med hår i vasken

Svar från Beard Trimmer ApS
Har lige fået skægtrimmeren hjem og…
Har lige fået skægtrimmeren hjem og virkelig en gamechanger

Svar från Beard Trimmer ApS
Min mand har købt skægtrimmeren og…
Min mand har købt skægtrimmeren og virker til yderste perfektion!

Kæmpe anbefaling herfra
Min kæreste har allerede prøvet og han er positivt overrasket.

Fantastisk maskine
Fantastisk maskine, som efterlader intet i håndvasken.
Lang batterilevetid og kraftig sugemekanisme - gør det lige lidt hurtigere og nemmere at trimme skægget!

Svar från Beard Trimmer ApS
Virkelig god kundeservice og hurtig…
Virkelig god kundeservice og hurtig levering.
Trimmeren blev sendt afsted allerede morgenen efter at jeg bestilte.

Smartere alternativ
Findes der noget smartere end en støvsuger i en barbermaskine? Det spare mig en del tid og rengøring efter brug!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.