Batterionline.no Omdömen 7 842

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Vi beställde ett batteri men fick ett som inte riktigt såg likadant ut som förväntat och därmed inte kunde användas. När vi påpekade detta via mejl fick vi pengarna och frakten återbetalda snabbt oc... Se mer

Tyvärr blev min beställning försenad så jag missade en helg där jag hade tänkt använda bilbatteriet. Visade sig att det var DHL som strulat (DHL ringde upp mig och bad om ursäkt). Fick även lite kom... Se mer

1. Batterier
  2. Mobiltillbehörsbutik
  3. Fotobutik
  4. Telefonoperatör
  5. TV-butik

Batteri Online tilbyr privatpersoner og bedrifter kvalitetsbatterier til konkurransedyktige priser. Vi behandler hver enkelt ordre etter beste evne slik at du får de beste produktene så raskt som mulig og til en god pris. Ved å bruke internett som vår salgskanal reduserer vi driftkostnaden betraktelig da vi ikke har behov for fancy lokaler og heller ikke bruker midler på dyre salgskataloger etc. Batteriene du finner i vår nettbutikk er derfor rimeligere enn hva du ville fått i ett varehus eller på ett kjøpesenter. Batteri Online har fokus på å alltid levere ferske batterier av god kvalitet. Vi operer derfor med fjernlager i Danmark på våre produkter. Vårt fjernlager er stort og bevegelsen av varer er meget høy. Slik slipper vi å risikere at batteriene blir gamle og dårlige og kan til en hver tid garantere deg ferske batterier. Vi utvider sortimentet hver eneste dag, om det er noe du ikke finner kontakt oss og vi vil komme tilbake innen kort tid med produktet til en bra pris. Er du i tvil om hvilket produkt som passer best til ditt behov hjelper vi gjerne om du sender oss en e-post eller ringer. Vi jobber hardt for at Batteri Online skal være en enkel, brukervennlig nettbutikk. Har du noen ønsker eller forslag setter vi stor pris på om du kontakter oss slik at vi kan bli enda bedre. Takk for at du tok deg tid til å besøke vår webside, vi håper du trives og får en hyggelig handel.

www.batterionline.no Support

RASK SUPPORT
Både via telefon, mail og live chat på nettsiden.
BILLIG FRAKT
Fra 49 kroner! Batteri Online sende det som er mulig med Helthjem Varebrev. Dette resulterer i rimelig og rask frakt.
GRATIS RETUR VED REKLAMASJON
Vi dekker kostnaden ved en eventuell reklamasjonssak.
GODE PRISER
Skulle du finne en vare billigere ett annet sted i en norsk butikk/nettbutikk, ta kontakt så skal vi gjøre det vi kan for å matche dette og om mulig gi en enda bedre pris.

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

8 tn omdömen

Bra kundservice.

När vi påpekade detta via mejl fick vi pengarna och frakten återbetalda snabbt och smidigt.
Bra kundservice!

9 september 2022

Beställde ett "standard" Varta-batteri…

Beställde ett "standard" Varta-batteri och två polskoanslutningar "Easy klick", en + och en -. Batteriet verkar stämma men istället för Polskon + hade man skickat med en kortare kabel men standard skruvad polsko. Har mejlat utförligt med förklarande bilder 3 gånger utan feedback under en 14 dagars period. När man ringer kundtjänst svara en automat med utländsk brytning och sedan bryts samtalet. Helt värdelös kundtjänst därmed då jag behöver denna beställda artikeln. Avråder till affärer med detta företag.

16 augusti 2022

Katastrof!!

Katastrof!!! Min man Beställde batteri och syrevätska. De har hällt syrevätskan i batteri boxen och så klart under leveransen blev paketet skadat och vätskan hälldes ut. Värsta service jag har varit med om!!!!
Går inte att ringa de. Deras ursäkt är covid men det har varit inte längre så som innan nu alla fall, så antar brist på personal. Skrev på chatt på deras websida få skrivet där av en person att jag får mina pengar tillbaka och får en bekräftelse mail på det. Väntade 2 dagar inget har hänt. Skrev mail igen. Skrev till de ytterligare 3 gånger till fortfarande inget bekräftelse på att de har fått någon av mina mail och ingen svara. Och ja har kollat min skräppost inget där heller! Om inget händer till imorgon kommer jag att kontakta polisen. Detta är bedrägeri. Vet inte men kanske de som beställde och hade inga problem med sin order super. Men får du problem räkna inte med att du får kontakt med detta företaget eller att de hjälper dig! Allt kostade oss 1000 kronor. Ser ut som på brist och okunnig personal. Har man inte det ska man stänga.

12 maj 2022

Engagerad kundtjänst

Fick även lite kompensation som plåster på såren.
Minus för att man inte kan nå den svenska kundtjänsten per telefon.

10 maj 2021

Paket utan farligt gods dokumentation.

Beställde batteri till MC som skulle finnas i lager men fick sedan besked om att det inte fanns i lager. Försökte att få kontakt med företaget men utan svar. Efter en vecka så skickades dock batteriet men det har nu fastnat på DHL:s terminal då paketet saknar dokumentation för farligt gods och DHL vägrar att leverera batteriet utan dokumentation. Så nu försöker både jag och DHL att få kontakt med företaget...

4 februari 2021

Kære Niclas.

Tak for din bedømmelse.
Det er meget beklageligt, hvis du pakke mangler dokumentation om farlig gods.

Det er vanskeligt, at hjælpe dig med din ordre, da du hverken oplyser dit ordrenummer eller mailadresse.
Hvis du vil skrive en mail til os på: info@batterionline.se, vil vi hjælpe dig og finde en løsning på problemet.

Venlig hilsen
Tonie/LAKUDA

Alldeles för långsam kundtjänst

Snabb leverans och bra pris, ja. MEN, kundtjänsten är alldeles för långsam - finns ingen telefontjänst utan bara svarare, och mejlsvar kommer i bästa fall två dagar senare. P g a detta sitter jag nu med ett felaktigt batteri som leveransen hade hunnit stoppas på om kundtjänsten varit snabbare. Och inga fria returer.... Ganska dåligt faktiskt. Ska webhandel funka så MÅSTE kundservicefunktionen vara på topp.

2 februari 2021

Hej Johan,

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen og priserne.

I øjeblikket kæmper vi med 4-5 gange flere henvendelser end normalt pga. denne corona krise. Det er vi ikke gearet til at kunne håndtere, og derfor har vi måtte lukke vores telefoner for at kunne have håb om at kunne svare henvendelserne på mail indenfor 3-4 hverdage. Det beklager vi, men håber på din forståelse.

Mvh
Hans
Batterionline

middels

*oppdatert
Ser att alla era svar har hamnat i spam - har därför höjt min score.

Middels begrundar jag i att varan fanns på lager när jag beställde men fick ett automatiskt mail dagen efter att varan var på resthold och att det skulle ta ytterligare 2-4 vardagar. Sedan hörde jag inte något mer från er. Då kontaktade jag er ca 3 veckor senare för att efterlysa varan och nu kan jag se att ni har svarat. Därför en högre score, men fortfarande inte bättre än middels.
*slut oppdatering

Beställde 9 december 2020. Har inte mottagit några varor ännu. Har mailat dem flera gånger utan att få svar. När jag loggar in står min beställning som "ferdig" - men inget har blivit leverat till mig ännu.

19 januari 2021

Hej Johan,

Tak for din anmeldelse.

Det ser ud til, at ordren er bortkommet undervejs ud til dig. Vi tager derfor straks fat i Helthjem og efterlyser pakken. Derudover, så fremsender vi selvfølgelig straks en ny pakke. Skulle den første pakke komme i mellemtiden, så må du gerne beholde den.

Jeg kan se, at vi har været i dialog med dig flere gange undervejs siden du lavede ordren. Den 11/1 har vi skrevet til dig omkring restordre og tilbudt dig alternativ, så vi kunne få ordren afsted. Vi har godt nok lidt forsinkelser på svar på mails, men vi har dog svaret dig hele vejen indenfor et par dage.

Endelig sig til, hvis der er det mindste med den nye levering.

Med venlig hilsen,
Linnéa