Whey is van goede kwaliteit, levering was snel en een verrassend persoonlijke geschreven Bedank kaartje erbij! Ik bestel weer, letterlijk beste prijs in NL!
Det här tycker kunderna
Altijd snel contact via WhatsApp en hele goede producten. Die altijd keurig geleverd worden volgens afspraak.
Ken je dat? langdurige spierpijn en nu tipte mij iemand om dan toch eens bij te houden hoeveel eiwitten je binnenkrijgt met de inspanningen die ik doe. Dat bleek dus voor mij echt te weinig te zijn... Se mer
Heb eergisteren de natural whey besteld, vandaag binnen en net getest. Neem whey altijd met volle melk & dextrose tijdens/na het sporten (smaakt naar een milkshake en goed voor de perma-bulk).... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
- Butik för kosttillskott (sport)
- Coaching center
- Fitness och näringslära
- Näringsfysiolog
- Livsmedelsförpackningar
- Butik med vitaminer och tillskott
Skrivet av företaget
Basic Whey. Goed eiwitpoeder voor een normale prijs zonder fratsen. We staan voor kwaliteit en helpen iedereen in zijn of haar reis naar een betere zelf!
Kontaktuppgifter
Noordammerweg 15B, 1424NV, de Kwakel, Nederländerna
- info@basicwhey.nl
- basicwhey.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle levering met persoonlijk briefje…
Snelle levering met persoonlijk briefje :) aanrader !

Snel geleverd, goed product
Snel geleverd, voor een nette prijs. Het poeder is zeer goed te verwerken in diverse shakes en gerechten.

Vlotte levering
Vlot bezorgd .met een hand geschreven briefje erbij..
Zeer attent.
Smaak en oplosbaarheid zijn prima ( vanille)
De whey puur was zoals verwachting zonder smaak.

Svar från Basic Whey
Ben te zeer blij met mijn bestelling
Ben te zeer blij met mijn bestelling. Zelfs een handgeschreven briefje er bij🥰 daar heb ik niks aan maar ik word er wel heel gelukkig van.

Eiwitpoeder en creatine gekocht
Eiwitpoeder en creatine gekocht. Snelle levering en goede service en mooie bericht in de verpakking. Eiwitpoeder smaakt goed en geen probleem na het gebruik. Creatine ook. Resultaat moet ik nog wachten maar tot nu bevalt goed.

Beste eiwitproduct available! 💪🏻
Je weet dat het snel bezorgd wordt. Beste eiwitproduct dat te krijgen is, goede resultaten, zonder bijwerkingen. Gewoon top spul.

Super kwaliteit eiwit isolaat
Super kwaliteit eiwit isolaat. En de eiwit limonade is erg lekker . Snelle levering en een leuk persoonlijk berichtje er bij 👌

Top service
Top service. Vanille protiene poeder is heerlijk. En de clear isolaat is perfect voor het warme weer. Ik had een vraag via whatsapp en kreeg direct antwoord.

Snelle levering
Snelle levering, Scherpe prijs, Kwaliteitsprodukt zonder toevoegingen.
Koop altijd 4kg whey zonder smaak.

Perfecte Whey
Nette prijs, goed product, persoonlijk contact en een snelle verzending.
Kan niet anders zeggen dan 5 sterren. Allemaal top geregeld en erg tevreden.

Svar från Basic Whey
Goed product en snel verzonden
Goed product en snel verzonden. Dit is mijn tweede bestelling bij Basic Whey. Blij dat er een product is zonder troep (lees allerlei toevoegingen).

Beste producten
Hele goeie product, die een geweldige prijs hebben en een nog beter qualiteit hebben.

Svar från Basic Whey
Goede whey zonder poes pas
Goede whey zonder poes pas. Ik vul hem zelf aan qua smaak met siroop in de smaken chocola of vanille. Prima te doen

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.