BASHOE Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helemaal blij met mijn Bashoes! 🥰 Ik was op zoek naar een nieuwe sneaker maar heb vaak klachten door mijn brede voorvoet (hallux falgus). Kelsey liet mij een paar dagen Bashoe proberen en ik was mete... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Reageer nu pas,omdat ik er nu enkele weken op loop en ze zooo lekker vind lopen,heb best brede voeten en altijd last met schoenen kopen , kon het niet geloven maar ze zitten heel fijn en ik loop als n... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Inmiddels 2 paar van deze fantastische wandelschoenen. Ik moest ze wel even inlopen maar daarna wil je niet meer anders!

Företagsinformation

1. Skobutik

Skrivet av företaget

Dé modieuze outdoorschoen waar je ook mee gezien kan worden buiten de wandelpaden, BASHOE!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

19 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zoals verwacht, of misschien wel beter!

Ik was niet van plan om deze schoenen te kopen maar toen ik ze bij een collega aanprees realiseerde ik me dat ik zelf naar deze schoenen op zoek was. Inmiddels heb ik ze een maand of drie maar heb ik ze maar drie dagen niet gedragen (ik heb staand en lopend werk, binnenshuis). Zo goed bevallen ze me. Fijne stevige wandelschoenen en natuurlijk zien ze er ook nog eens mooi uit. Aanrader! Ook met eigen zooltjes. Wat ik ook fijn vind is dat er bovenaan nog een extra stukje leer zit zodat je geen strakke knoop bovenaan je wreef voelt drukken en de schoen stevig vast kunt strikken.

16 februari 2024

Fantastische schoenen!

Fantastische schoenen! Aangeschaft voor heerlijk lange wandelingen, maar inmiddels draag ik ze op kantoor, in de horeca maar ook gewoon casual. Ze zitten comfortabel en lopen heerlijk! Na een lange wandeling of een avond in de horeca heb ik geen rugpijn meer! En daarnaast zijn ze super hip! Zo blij mee. De investering meer dan waard!

6 februari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super blij met deze schoenen!

Normaal gesproken schrijf ik geen reviews, maar deze schoenen zijn dat wel waard. Wat een topschoenen! Ik hoefde ze niet eens in te lopen, aan en gaan!! Ik heb lang getwijfeld vanwege de prijs, maar heb er geen seconde spijt van gehad. Zo blij mee!

31 januari 2024

FAN-TAS-TISCH

Onlangs heb ik een paar BASHOE schoenen gewonnen. Heel eerlijk, beter dan dit gaat het echt niet worden. Naast dat ze er fantastisch uitzien, lopen ze ook hemels!!!

4 februari 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

geen maat 42

Wat jammer dat de maten maar tot maat 41 gaan, zoveel vrouwen hebben grotere voeten.
Ik zag de schoen raakte enthousiast en ging naar de website, maar helaas werd ik snel teleurgesteld.
Misschien een tip voor de toekomst!

22 januari 2024
Logotyp för BASHOE

Svar från BASHOE

Hoi Cynthia,
Heel leuk om te horen dat je enthousiast raakte over onze schoenen, uiteraard vinden wij het ook jammer dat we jouw maat niet hebben.
Voor de eerste voorraad hebben wij een keuze moeten maken in de maten voor een beperkte oplage, we zijn natuurlijk een startend bedrijf.
Hopelijk kunnen we snel uitbreiden!
Gr. Karin & Kelsey

Hippe en fijne wandelschoenen

Ik vond Bashoe op internet en bedacht me direct dat dit helemaal klopte. Ik heb vaak gedacht dat wandelschoenen fijn waren maar zeker niet hip. Ik heb ze besteld en kon ze direct halen in Zwolle. Wat een fijne ontvangst. Met de schoenen aan de zaak verlaten en er nu al veel op gewandeld. Fantastisch! Ze zitten super, staan hip, lopen fantastisch. Ik zeg: doen! Hier word je blij van.

20 januari 2024

Prachtige schoenen!

Prachtige schoenen!! Ik heb de beige variant en draag ze graag tijdens mijn kortere wandelingen (+/- 5 km) of langs de lijn tijdens de voetbalwedstrijden van mijn kids op zaterdagochtend. De schoenen zitten steeds meer comfortabel bij me. Ik draag ze nu met dunne wandelsokken en hielzooltjes. Voor mijn langere wandelingen/hikes draag ik mijn ‘lelijke’, waterdichte categorie C wandelschoenen. Die geven me meer comfort, dan de Bashoe schoenen, voor dergelijke hikes. De Bashoe schoenen zijn categorie A, wat voor mij gewoon een fijne aanvulling is op mijn (wandel)schoenen collectie!

12 januari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hier ga je plezier aan beleven!

Onlangs de wandelschoenen ontvangen en een heerlijke wandeling gemaakt. Wat wandelen ze fijn, door de hoge zool wandel ik gelijk rechter en ze zien er zo mooi uit! Ik hield niet van wandelschoenen, de meeste zijn zo suf, nou deze niet. Hier wil je mee gezien worden. Ik kan er gewoon m'n sokken in aan, matcht helemaal af bij m'n kledingstijle. Ze zitten super stevig en toch ook weer niet strak, de afwerking is heel mooi, een aanrader!!

10 januari 2024

Kilometervreter!

Al eeuwen op zoek geweest naar modieuze schoenen en via Instagram eindelijk een merk gevonden die ze maakt! Ze lopen heel lekker, de schoenen zijn gemaakt van soepel leer en hebben de vele regenbuien van de afgelopen tijd goed weerstaan. Ik heb wel voor de zekerheid de schoenen voor het eerste gebruik ingesprayt met een spuitbus leerwax, zo blijven ze ook langer mooi en ook meer vuilafstotend heb ik het idee. En een belangrijke note: ik heb nu veel minder last van mijn achillespees! Ja, ze zijn niet goedkoop, maar de investering meer dan waard. Op naar weer meer wandelingen in 2024!

5 januari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onlangs deze geweldige wandelschoenen…

Onlangs deze geweldige wandelschoenen aangeschaft. Ze zitten heerlijk en zien er ook nog modieus uit. Goede stevige grip terwijl ze licht aanvoelen met wandelen. Ik heb vaak koude voeten maar als ik deze schoenen aan heb krijg ik warme voeten. Ik raad ze iedereen aan!

29 december 2023

Mijn nieuwe favoriete wandelschoenen

Een wandeling in het bos, een rondje door de stad of een dag dansen bij een festival. De wandelschoenen van Bashoe passen bij elke outfit en zitten ook nog eens lekker. Ze zijn stevig en zitten erg comfortabel. Ik ben fan!

9 december 2023

Bashoe ervaring

Heb mijn schoenen nu 2 weken en heb elke keer zin om ze aan te doen. Geen vermoeide voeten. Lekkere wandelschoenen met het uitlaten van mijn hond. Heeft ook al een regenbui ervaren maar blijven mooi, geen vlekken ofzo.

15 december 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fijne en mooie schoenen van goede kwaliteit!

Als je schoenen koopt, dan verwacht je meestal dat het een hele tijd duurt voordat ze lekker lopen, maar dit waren wolkjes zodra ik ze aantrok! Naast dat de Schoenen van Bashoe erg lekker lopen, zijn ze ontzettend goed multi inzetbaar. Je kunt zien dat het goede kwaliteit is!!

8 december 2023

Hippe wandelschoenen

Kort geleden de Bashoe schoenen in huis gehaald. Wat een super leuke, hippe schoenen. Ik trok ze aan en ze zaten direct lekker. Geen gedoe met de maat. Heb altijd 38 en nu dus ook. Heb er al een aantal lange wandelingen op gemaakt en geen greintje pijn of ongemak. Ze zijn ook leuk onder een broek/jurk. Ik zeg kopen die schoenen 😉

1 december 2023

Top wandelschoenen

Goede duidelijke website.
Snelle bezorging
Heerlijk lopende hippe wandelschoenen, die ik ook gewoon dagelijks draag. 👌
Het fijne eraan is dat ze meteen goed zitten.. Je hoeft ze niet in te lopen, geen drukpunten en ze zien er ook nog eens hastikke leuk uit

14 december 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat ben ik blij met deze schoenen!

Wat ben ik blij met deze schoenen!! Na jaren kan ik eindelijk weer lange wandelingen maken en voelen de voeten na het wandelen heel ontspannen. Ondanks mijn gebroken hiel met plaatje en schroeven hoef ik geen aangepaste schoenen meer aan. En ze zien er ook nog eens prachtig uit, krijg veel complimenten.
Zeer, zeer aanbevolen!!

8 december 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.