BartsbeansOmdömen

TrustScore 5 av 5

4,8

Leuk om de eigenaar ontmoet te hebben op een terras in Amsterdam. Vol passie over zijn producten dus ik heb meteen bonen bestel. Snel geleverd en heel verrassend. Ik ga zeker meer bestellen!

Ik gebruik al een aantal jaar voor mijn Sage Barrista Expres machine trouw de Classic koffiebonen van Barts Beans. Heerlijke koffie. Recent voor mijn loyaliteit een extra zakje koffie gekregen, waa... Se mer

Gemakkelijk te bestellen en te betalen. Snelle levering, maar toch iets langzamer dan verwacht. Duurde een dag voordat de bestelling ontvangen was door PostNL (volgens hen dan). Er waren nog punten te... Se mer

Heerlijke koffie, lekkerste koffiebonen en snelle bezorging. Alleen jammer dat ik niet 1 pak per keer kan aanschaffen voor gratis verzending, aangezien ik klein woon. Anyway, blijft top 😀 Ik vind... Se mer

1. Kaffebutik

Bij Bartsbeans draait het allemaal om kwaliteit. De koffiebonen zijn daarom met veel zorgvuldigheid uitgekozen en samengesteld. De koffiebonen van Bartsbeans zijn vers gebrand en dat proef je!

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

75 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Geheel onverwachts kwam ik in contact…

Geheel onverwachts kwam ik in contact met Bart. Via een speciale deal mocht ik een zakje koffiebonen testen. Daar werd ik als koffieliefhebber erg vrolijk van. Ik heb gekozen voor de Bourbon. Dit vanwege de achtergrond van de bonen. Toen ik een mail ontving van Bart, besloot ik om Bart op te bellen. Het was een prettig gesprek waardoor ik de visie van het bedrijf en vooral de passie van Bart heb mogen ervaren. Bart de koffie is heerlijk! Bedankt!

29 april 2020

Combideal, super!

Laatst de Combideal van Bartbeans besteld. Ik wist niet zo goed welke smaak mij lekker leek dus bestelde ik de combideal. The Classic is een goede, wat sterkere koffie! The taste is wel mijn favoriet, een zachtere smaak, echt heerlijk! The bourbon zit nu in mijn koffieapparaat en ook erg lekker. Ik zal hierna zeker the Taste weer opnieuw bestellen :) Bedankt Bartsbeans!

31 mars 2020

Lekkere koffie/espresso voor een nette prijs

Tijdje terug een zak bonen op de markt gekocht. Die bevielen goed. Nu drie soorten bonen besteld. Prima bonen voor een nette prijs. Snel en zonder problemen geleverd. Zal waarschijnlijk niet mijn laatste aankoop zijn bij Barts Beans.

30 mars 2020

Svar från Bartsbeans

Beste JR, wat leuk om te horen! hier doen wij het voor. geniet van de koffie.

Prima koffie

11 mars 2020

Hi Barry, bedankt voor jouw review! ENJOYY

Eindelijk een heel goede cafeïne arme…

Eindelijk een heel goede cafeïne arme koffiesoort gevonden.
De Taste van Bartsbeans
We willen nooit meer iets anders.
Krachtige koffie soort en zacht van smaak.

22 februari 2020

Lekker he! haha

Prima bonen!

12 februari 2020

Svar från Bartsbeans

Hee marian, lekker he! begin je dag met een kop koffie van Bartsbeans

Verassend lekker!

Een keer besteld om het te proberen, maar het is erg goed bevallen dus sinds dien bestellen we steeds een Hele voorraad Classic!

16 juli 2019

Hi Floor, lekker he :D