Barfoedgroup Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har boet hos Barfoed Group i Aakirkeby i 2 år nu og har kun haft gode oplevelser Lejlighederne er pæne og velholdte, og kommunikationen er hurtig og professionel. Hvis der er noget der ska... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har lige fået min flytteopgørelse fra Barfoedgrup. Der har været mange skræk historier om at de er meget slemme. Men det er slet ikke min oplevelse. Jeg har boet inen lejlighed i Kolding, hvor... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Totalt dårlig boligselskab, de snyder så meget hvad angår fraflytningssyn af lejligheden når lejer flytter ud, og alle betaler meget mere end hvad de skal i depositum. Det her er efter knap et års... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 30 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

19 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Udflytningssyn

Jeg var i dag til udflytningssyn, og var noget nervøs, da man jo har hørt diverse rygter. Men det viste sig, at der slet ikke var grund til nervøsitet.
Peter var ansvarlig for synet, og han var super flink og fair, og gav os en super behandling. Jeg frygtede det værste, men gik derfra med en super god oplevelse. Mange tak for god og fair behandling 😊

17 november 2022

Overraskende fraflytning

I dag flyttede jeg fra en barfoed lejlighed, man har hørt mange ting, igennem årene med barfoed og hvor meget de har taget folk bagi.

Men sikke en oplevelse jeg har fået. Da jeg mødte Peter, virkelig venlig og imødekommende, vi gennem gik lejligheden og han fortalte hvad han så og hvad der skulle laves.

Så regnede han prisen ud.

Blev helt overasket da han sagde prisen, den var fair og for hvad der skulle laves og føler mig på ingen måder taget bagi.

for barfoed skyld, håber jeg han bliver der i lang tid, sikke et fund!

16 november 2022

Positivt overrasket over fraflytningssyn

Ville så gerne kunne give 6* til Peter Jung fra Barfoed hvis dette var muligt, så det må ende med et stort stort 5tal.

Vi har i dag haft fraflytningssyn af vores lejlighed i Odense C, og dette stod Peter for. En meget behageligt, sød og fair mand, som efter at have gennemgået lejligheden brugte god tid på at snakke, fortælle og forklare hvad der skulle laves os til hvilken pris så vi også kunne følge med.
Vi får/fik endda overraskende nok penge tilbage efter 4 år og små børn i lejligheden. Glædeligt overrasket!

Vi havde som så mange andre frygtet at fraflytte da man har hørt så mange dårlige ting, og havde bare håbet på at gå i 0 men virkelig frygtet en efterregning.
Peter er uden tvivl guld værd for Barfoed og deres omtale

27 oktober 2022

Vores fraflytning gik forrygende

Vores fraflytning gik forrygende. Peter Jung forstår at gøre Barfoeds gamle ry om til rygter. Vi havde idag fraflytningstilsyn, og vi må erkende at vi havde læst om mange dårlige anmeldelser. Derfor var vi lidt bekymret for hvor meget af vores depositum der ville forsvinde. Det viste sig dog at der ingen grund var til bekymring, og Peter forstår at gøre sit arbejde med hæderlighed og god morale. Så vores oplevelse er at man roligt og trygt kan leje et lejemål fra Barfoed.

18 oktober 2022

Fraflytning

Rigtig god oplevelse som rygter har gået var jeg bange for hele depositum røg men må sige jeg blev overrasket
Peter jung redder virkelig barfoed til at man tør finde en lejlighed ved dem igen og anbefale dem

Lille opdatering de tilbageholder 1500 kr af de penge jeg sku have tilbage til vand og varme selv om der har været opgørelse af dette

17 oktober 2022

4 år i lejlighed, hele depositum tilbage

Har boet i et 2 værelses lejemål i Odense C siden 01.04.2018 og flyttede her for en lille måneds tid siden (Cirka 4 år).
Lejligheden var fin og vedligeholdt i alle de år, men jeg frygtede dog stadig lidt fraflytningssynet.

Skrev til Barfoed for ca. 2 måneder siden og spurgte om et "Før syn", så jeg har et overblik over hvad der skal laves. Under før synet blev jeg mødt af medarbejderen Peter, som var meget imødekommende og fair med at oplyse hvad der skal laves for at den bestod synet, samt gav et tilbud på det der skulle laves (Letslibning og male hele lejligheden), men nævnte samtidigt at man selv kunne stå for det eller indhente tilbud andet sted fra.
Jeg valgte så selv at finde en maler, få letslibet gulvet af en virksomhed her i Odense, samt rengøre selv.

Her idag var jeg så til fraflytningssyn, hvor det igen er Peter der stod for det.
Igen en god oplevelse, hvor det hele bliver godkendt og jeg ikke skal betale for noget istandsættelse, så jeg får hele mit depositum tilbage!
Tak for en god dialog med Barfoed, under fraflytning med oplysninger af farvekoder, datoer osv. Men mindst ligeså meget tak og stor ros til Peter.

Tak for 4 gode år.

11 oktober 2022

God oplevelse

De formår at gøre det nemt at både tilflytte og fraflytte, samt var det mere end rimeligt, hvor meget af mit depositum der gik til at sætte i stand da jeg fraflyttede.

4 oktober 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårligt!!!

Vi har hørt dårligt om Barfoed siden begyndelsen, og er desværre blevet bekræftet i det, efter vi er flyttet ind i en af deres lejligheder.
En måned efter vi flyttede ind, fik vi et stort hul i væggen på toilettet, grundet håndværkerne i lejligheden ved siden af. Der kom en masse skidt ud af væggen, og det har vi bøvlet med de sidste 5 måneder! Vi har ringet og ringet til Barfoed så tit, og hver eneste gang ringer de den ansvarlige op, han tager ikke telefonen. De lover at han vil ringe tilbage og vi skal finde en løsning, men der sker ikke noget. Det er simpelthen for dårligt!!! Vi kan ikke blive ved med at ringe, for så at få samme svar tilbage igen, uden at komme videre. Der er endda kommet endnu et hul i den samme væg, og de har ikke engang været her for at ordne det første. Virkelig dårlig service. Desværre var rygterne sande.

2 maj 2022
Logotyp för Barfoedgroup

Svar från Barfoedgroup

Det er jeg rigtig ked af at høre og jeg er helt enig!!
Må jeg bede dig ulejlige dig med, at skrive din adresse til mig på kal@barfoedgroup.dk, således jeg kan få det bragt i orden asap.
På forhånd tak.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Peter Jung redder Barfoed

Det er helt sikkert Peter Jung, ansvarlig for fraflytningstilsyn, som hiver stjerner hjem til Barfoed. Han var reel og ordentlig ift. fraflytning af vores lejligheden, som jeg helt sikkert havde frygtet havde kostet os flere penge end allerede betalt. Tak til Peter for at være realistisk og professionel.

14 september 2022

5 * til Peter

Jeg skulle 14/9-2022 fraflytte min lejlighed i Odense. Og da det er 3. gang jeg skal gøre det i en Barfoed group lejlighed, frygtede jeg IGEN fraflyttesynet. Men denne gang var det HELT anderledes.
Personen som udførte synet (Peter) gjorde det til en dejlig oplevelse.
Han var/er fair, gjorde det hele let forståelig, men først og fremmest var han super flink og imødekommende. Havde for en gangs skyld en god fornemmelse i kroppen efter synet.

14 september 2022

Har boet hos Barfoed Group i 6 år

Har boet hos Barfoed Group i 6 år, så derfor frygtede jeg også fraflytningssynet.

Det var der dog ingen grund til.
Peter stod for synet, og han var super flink og hjælpsom, og gjorde noget jeg frygtede, til en rigtig fin oplevelse.

12 september 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er som det skal være

Man flytter ind i en enten nyistandsat eller renoveret lejlighed. Hvad man modtager skal afleveres i samme stand. Det er den behandling jeg har fået. Det er fair og man kan altså ikke forvente mere. Sammenlignet med et boligselskab som Arbejdernes Boligforening hvor du modtager en lejlighed som svarer til skrald modtager du her en såkaldt slave lejlighed som i det mindste er nyinstandsat. 4 år har jeg boet der og flytter til nyt i samme selskab. Desuden vil jeg sige at synsmanden Marcin var utrolig hjælpsom og forståelig ved fraflytningssyn. En behandling som var i top hele vejen igennem. Jeg ser frem til mange gode år i et af deres nyere byggerier.

1 september 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Peter Jung er super, Barfoed er ikke

Det eneste positive ved Barfoed er Peter Jung, han er super sød og fair når man skal flytte ud. Han stjæler ikke hele ens indskud som de andre Barfoed ansatte gør.
Ellers er der ikke meget positivt at sige om Barfoed. Vi boede i Munkebjerg Park hvor de var i fuld gang med at bygge ved siden af. Det støvede helt vildt og larmede så meget at man ikke kunne få ro. Udover det valgte de lige at sætte huslejen op med omkring 400 kr. om måneden hvilket er fuldstændig grotesk.

Vil ALDRIG leje fra Barfoed igen og vil fraråde andre at gøre det.

1 september 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde som så mange andre forventet…

Jeg havde som så mange andre forventet det værste ved at skulle flytte fra et Barfoed lejemål, men jeg havde en utrolig behagelig oplevelse ved mit fraflytningssyn. Jeg mødte både forståelse, åbenhed og imødekommenhed fra min tilsynsperson, og mine fordomme ang. Barfoeds rygte blev manet til jorden, og jeg kunne sagtens se mig selv leje hos dem igen. Min tilsynsmand Peter var både behagelig og rar at snakke med, og jeg havde indtryk af, at jeg kunne flytte fra mit lejemål med god samvittighed og en helt acceptabel portion af mit indskud. Jeg kan sagtens se mig selv leje hos Barfoed igen.

8 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var blevet fortalt at barfoed...

Jeg var blevet fortalt at barfoed ville vaere dyre at flytte fra saa jeg forventede 100% at miste en god del af mit depositum, men jeg har lige haft mit fraflytningssyn i dag og jeg har intet at klage over.

Peter (PJ) var super fair, og forklarede i detaljer hvad pengene skulle gaa til, samt var han flink og havde intet imod at svare paa spoergsmaal.

Synet var hurtigt overstaaet, begge parter var tilfredse (mest af alt nok mig) og jeg naaede at deltage i mit morgenmoede, saa chefen var ogsaa glad :)

Barfoed kan varmt anbefales, saa laenge at man husker at skrive sin mangelliste saa burde der ikke vaere noget problem ved fraflytning :)

3 augusti 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.