Hei Janika 💕 Takk for tilbakemeldingen din.
Det er utrolig synd å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Vi beklager dette.
Jeg ser på sporingen, at fra ordren din ble registrert hos posten til den ankom deg, gikk det 14 dager. 🌸 Det kan dessverre ta opptil 7 dager før sporingen blir oppdatert, årsaken til dette er at pakken må bli scannet inn på sorterings terminalen i Tyskland eller Sverige før sporingen blir oppdatert.
Vi sender alltid gjennom disse landene for å sikre at alle våre kunder som bor i EU ikke blir belastet for toll og avgifter.
Vi gjør alt vi kan i vår makt for at du skal få din pakke så snart som mulig! Så snart din pakke er sendt, er den estimerte leveringstiden mellom 7-14 virkedager i Europa. Med virkedager menes mandag til fredag.
Du kan lese mer om forsendelse her https://www.barasportswear.com/pages/delivery-info
I sommer har dessverre svartiden vært noe lengre på grunn av stor pågang, vi beklager dette! Vi prøver å svare våre kunder så raskt som mulig. 🌸
Vi synes det er utrolig synd å høre at du har mottatt et defekt produkt fra oss, det skal selvfølgelig ikke forekomme. Vi har høy standard til våre produkter, og vi ønsker selvfølgelig at levetiden til våre klær skal vare i flere år. Vi tilbyr bestandig 25 % refusjon eller et gavekort på 50% av miljøhensyn. 😊 Skulle du ønske et nytt produkt, er vi selvfølgelig behjelpelige med å returnere, sånn at du får et nytt produkt av oss. 💕
Internasjonale kunder må dessverre betale shipping selv. Vi refunderer alltid opp til 10 euro for sending av en retur som reklamasjon. Når jeg undersøker Posti.com, kan jeg se at man kan returnere en pakke fra Finland til Norge for rundt 8 euro. Disse skal vi selvfølgelig refundere tilbake til deg. 💕
Gjerne ta kontakt med help@barawear.com om du skulle ha spørsmål, vi ønsker selvfølgelig å hjelpe deg. 💕 Ha en superfin dag!