Älskar BanoBeauty
Älskar BanoBeauty, oerhört bra produkter och super bra service👏🏻
juvelerarvägen 51, 12641, Hägersten, Sverige
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
Älskar BanoBeauty, oerhört bra produkter och super bra service👏🏻
De marknadsför sig som exklusiva. Bli inte lurad. Skräp.
Svarar på under 24 timmar och är jättehjälpsamma!
Mottog en defekt vara, fick hjälp direkt med ersättning och råd om underhållning av produkter!
Vill oxå hypa upp deras BB gels, så lättjobbade och blir jättefina på naglarna!
Otroligt bra kundservice som verkligen hjälper än vad som än är problemet! Rekommenderar Banobeauty starkt!!
Fick hjälp super snabbt! Och jätte trevliga och jätte bra bemötande
Köpte produkter i present till min sambo, hon blev väldigt nöjd och leveransen av varorna kom på 1-2dagar!
Rekommenderas!
Jag rekommenderar starkt Bano Beauty vid Odenplan! Salongen erbjuder en lyxig upplevelse från start till slut med en elegant och avslappnande atmosfär. Personalen presterar på topp och arbetar med ren precision – resultatet blir alltid perfekt. Professionellt, hög kvalitet och verkligen värt!!❤️❤️
Undrar lite vad det är för spök företag? Dom blockerar alla som har en syn punkt och svarar knappt på mail det går 1 vecka mellan varje svar. Första och sista gången!!!
Beställde fiber gel från de och även andra gels som universal pink, mm. De färgade gelerna härdade men fiber gelen gjorde inte det. Jag kontaktade deras kundservice och de svarar IBLAND om jag mailar flera gånger och säger att de ska svara på mailen. Först ville de intala mig att det var fel på min lampa men när jag sa att de andra härdar så visste de inte vad de skulle säga. Till slut fick jag ett mail från Bano själv som sa att jag skulle få en återbetalning och att jag skulle skicka mitt ordernr. När jag gjorde det hörde jag aldrig mer ett knyst från någon av de. Har heller inte fått tillbaka pengarna.
Riktigt dålig service.