Bankenbazaar Omdömen 154

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het uitzoeken van een bank ging voor mij perfect bij Bankenbazaar. Ze hebben een breed aanbod en al gauw vond ik de perfecte bank voor mijn huis. Contact was erg snel en de bank kon al binnen 2 dagen... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben onze oude bank aangeboden bij banken bazaar. Prettig contact met Dennis, prima bedrag voor terug gekregen. Netjes en zorgvuldig de bank opgehaald door Wesley, alles volgens afspraak. Aa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtige grijze bank gekocht bij Bankenbazaar. De mensen zijn erg vriendelijk en mee denkend. Chauffeur ook heel aardig en behulpzaam. Samen met mijn schoonzoon op de plek gezet waar ik gem wi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb een hele mooie leren hoekbank gekocht bij Bankenbazaar voor een super prijs! Ik was echt blij verrast over de prijs/kwaliteit verhouding. De levering was ook top. De bezorg datum en tijd waren... Se mer

Kontaktuppgifter

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Gedoe over geboden bedrag beetje jammer

Snelle reactie met opsturen van foto’s van onze grote Ubank. € 300 zou ik krijgen.
Ophaalafspraak ging via Whatsapp app goed. Dag van ophalen kwam een vriendelijke man (alleen) onze bank ophalen.
1 hoek van de bank was iets minder mooi door regelmatig gebruik. Chauffeur ging bellen en na een hoop gedoe over die hoek “ laat de bank maar staan , geven er geen €300 voor enz. De chauffeur/ophaler ging er nog tegen in dat het verder een prachtige bank was. Uiteindelijk hebben we er €250 voor gekregen.
De chauffeur valt niets te verwijten, wij hebben meegeholpen om alles in de vrachtauto te zetten.
Wij werden voor een voldongen feit gesteld want we gaan over 2 weken verhuizen en de bank meenemen was geen optie.
Maar baal van deze actie over het bedrag.
Kom anders eerst kijken voor er een prijs opgegeven wordt of houdt een slag om de arm en zeg we bekijken ter plekke wat het definitieve bedrag wordt.
Ik denk dat deze mannen zeker 2 of 3x de waarde kunnen ontvangen voor “onze” opgeknapte bank

7 augusti 2025

Super snelle reactie

Super snelle reactie, rappe levering en goede service. Prijs/kwaliteit super.

4 augusti 2025

Svar från Bankenbazaar

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle reacties, vlotte levering en goede service. We zijn blij dat u de prijs-kwaliteit verhouding als uitstekend ervaart.

Super snelle reactie

Super snelle reactie. Snel geleverd en mooi produkt. Aanrader

29 juli 2025

Svar från Bankenbazaar

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle reacties, de vlotte levering en het mooie product. We waarderen uw aanbeveling!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte service en communicatie

Slechte service en communicatie! Na drie maal verwittigd te hebben dat het op de eerste verdieping moest geleverd worden, stond de leverancier hier toch zonder lift of enige verwittigen dat ik een lift moest voorzien. Mijn zoon was hier om te helpen maar zetel geraakte met veel veel geduw en getrek niet boven. Opeens was de leverancier verdwenen en heeft mijn zoon de zetel in de garage gezet. Drie van de zes pootjes zijn beschadigd en het stuk dat wel boven is geraakt is ook beschadigd. Resultaat, ik moet ongeveer €300 meer betalen dan wat hij kost, de korting van 10% dat ze beloven krijg je niet en de na service hebben ze nog nooit van gehoord. Erg onbeleefd naar mijn mening.

23 juli 2025

Hallo Annick,

We bieden helaas geen bezorgservice met lift aan. Alleen het mee tillen naar boven via trap of lift. We vinden het dan ook niet helemaal onze verantwoordelijkheid dat de bank niet door uw trappenhuis pasten. Na overleg is de bank in de schuur gezet en is de bezorger weggegaan. Doorgaans kostten traplift services tussen de 75 en 100 euro, we maken hier zelf ook vaak gebruik van. De 10% korting is tijdens het afrekenen op de website te krijgen met code "leegverkoop". die wordt dan dus met je bestelling verrekend.

We hopen je zo voldoende geïnformeerd te hebben.

team Banken Bazaar

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service, snel geleverd!

23 juli 2025

Svar från Bankenbazaar

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en de snelle levering.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben erg blij met mijn bestelling

Ik ben erg blij met mijn bestelling! De bank werd netjes op tijd geleverd en ziet er precies zo uit als op de foto’s. Zit comfortabel, goede kwaliteit en past perfect in mijn woonkamer. Helemaal tevreden!

7 juli 2025

- De bank is als nieuw

- De bank is als nieuw, je kunt nergens aan merken dat het een tweedehands bank is.
- snelle levering volgens afspraak (je hoeft niet een halve dag thuis te blijven wachten)
- capabele vriendelijke chauffeur

10 juli 2025

Svar från Bankenbazaar

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de kwaliteit van de bank, de snelle levering en de vriendelijke chauffeur. We wensen u veel plezier van uw aankoop.

Goede communicatie via WhatsApp

Goede communicatie via WhatsApp, komt afspraken na en de bank is zoals op de foto, tevreden klant

3 juli 2025

Svar från Bankenbazaar

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze communicatie, het nakomen van afspraken en de bank zoals op de foto. We wensen u veel plezier van uw aankoop.

Mooie bank voor een 2e leven

Mooie bank voor een 2e leven. Zeer tevreden met de levering.

2 juli 2025

Svar från Bankenbazaar

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de bank en de levering. We wensen u veel plezier van uw aankoop.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel geregeld allemaal via Whatsapp.

Snel geregeld allemaal via Whatsapp.
Snelle communicatie.
Goed bod, eerlijke prijs.
Verwacht geen mega bedragen deze mensen moeten er ook wijzer van worden.
Leuke spontane chauffeur, hem een handje geholpen zeker met deze zomerse temperaturen.
Kortom ik ben van mijn bank af en daar heeft straks weer iemand plezier van.
Aanrader als je voor duurzaam gaat.
Fijn geholpen.

30 juni 2025

Svar från Bankenbazaar

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie via WhatsApp, de snelle afhandeling en het eerlijke bod. We zijn blij dat onze chauffeur u goed heeft geholpen en dat u het verkoopproces als prettig heeft ervaren. Het is mooi dat uw bank een tweede leven krijgt en dat duurzaamheid wordt gewaardeerd. We wensen u veel plezier en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Goed contact

Goed contact. Vooraf de prijs afgesproken en voor die prijs hebben ze ook netjes de bank opgehaald op het afgesproken moment.

26 juni 2025

Svar från Bankenbazaar

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het contact goed verliep, de prijs vooraf duidelijk was en dat de bank netjes op het afgesproken moment is opgehaald.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ze stonden me vriendelijk te woord

Ze stonden me vriendelijk te woord. Altijd reactie terug. Vroegen wanneer het voor mij het beste uitkwam wanneer de bank zou worden geleverd. Bezorger was een hele vriendelijke jongeman.

27 juni 2025

Svar från Bankenbazaar

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u vriendelijk bent te woord gestaan, dat er goed contact was en dat de levering volledig volgens uw wensen is verlopen. We geven uw compliment graag door aan onze bezorger.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aanrader! Goede bank voor een mooie prijs

Een goede bank voor een nog betere prijs. Ik zocht een (tijdelijke) bank voor m’n nieuwe huis. Tot mijn verbazing was de staat van de bank nog beter dan ik had verwacht. Bij bankenbazaar een mooie bank gevonden. Ze hebben veel aanbod met verschillende kleuren en maten. De bezorging verliep snel en goed. Ik kon zelf kiezen hoelaat en wanneer de bank werd bezorgd. Een erg vriendelijke bezorger heeft alles netjes afgeleverd en vervolgens in elkaar gezet, precies op de plek die ik wilde. Al met al, zeker aan te raden!

25 juni 2025

Svar från Bankenbazaar

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met uw bank, de staat ervan en het ruime aanbod dat wij bieden. Fijn dat de bezorging soepel verliep, dat u zelf kon kiezen wanneer de bank werd geleverd en dat onze bezorger alles netjes op de juiste plek heeft geplaatst. We wensen u veel plezier van uw bank en bedanken u voor uw aanbeveling!

Fantastisch als nieuw.

Hele goede service..
Een prachtige bank als nieuw
Heel betrouwbaar adres voor een mooie 2de hands bank
Een dikke pluim

25 juni 2025

Svar från Bankenbazaar

Dankjewel! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de bank en onze service. We doen ons best om betrouwbare kwaliteit en een fijne ervaring te bieden — super dat dit zo is overgekomen. Geniet van je ‘nieuwe’ bank en graag tot een volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg tevreden en een aanrader

Ik ben erg tevreden en zeer te spreken over banken bazaar. Goed bereikbaar en snelle reactie via WhatsApp. Ik kon op korte termijn een bezichtiging afspraak maken en de twee banken, waar ik geïnteresseerd was, komen testen en inzitten. Ik kon gelijk een afleverdatum inplannen, ze hadden gelijk plek in hun planning om de dag erna te leveren.

De bezorger kwam in zijn eentje, maar hij wilde graag helpen om de twee banken op mijn voorkeursplek te plaatsen. Tegen een kleine vergoeding van €10 per bank. Dit vind ik zeer redelijk, anders had ik het met mijn 10 jarige dochter moeten doen. Voor een tweedehandse banken service vind ik hun service erg wonderbaarlijk goed. Beter dan vele nieuwe meubelzaken.

Één keerzijde was, de bank die je ziet is de bank die je krijgt, dus geen materiaal keuze en geen specifieke kleurkeuze. Maar heel begrijpelijk voor tweedehandse artikelen. Ik ben een blij dat ik kan bijdragen aan recycling en kunnen genieten van mijn bankstellen die ook nog extra gereinigd is.

20 juni 2025

Beste Sandor Egornu,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je ervaring bij Banken Bazaar! We doen ons best om onze klanten snel en persoonlijk te helpen, dus het is mooi om te horen dat dit bij jou ook zo is verlopen.

We vinden het belangrijk dat je de banken eerst rustig kunt uitproberen voor je beslist — het moet tenslotte wel goed voelen! En top dat de bezorging en plaatsing naar wens waren. We willen het graag zo gemakkelijk mogelijk maken, ook met kleine extra’s als hulp bij het tillen.

Je opmerking over de beperkte keuze begrijpen we goed — bij tweedehands meubels is elke bank inderdaad uniek. Maar we zijn blij dat je dit ziet als onderdeel van duurzaam consumeren, én dat je blij bent met je bankstellen!

Bedankt voor je vertrouwen en deze uitgebreide, positieve review. Geniet van je banken en weet dat je altijd welkom bent bij ons!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tevreden.

Begin van het contact liep stroef waardoor ik een bank mis liep. Vervolgens boden zij mij een andere bank aan, toen is tegen korting de bank geïmpregneerd. Bezorging was overigens helemaal top! Meneer sjouwde de bank alleen omdat ik niet wist dat er iemand van huis moest mee helpen. Fooitje gegeven. Jammer dat ik die eerste bank mis liep, die vond ik leuker. Maar ik ben nu ook tevreden.

17 juni 2025

Svar från Bankenbazaar

Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review. We vinden het jammer dat het begin van het contact wat stroef verliep en je daardoor je eerste keuze bent misgelopen — dat is uiteraard niet de bedoeling. Fijn om te horen dat we alsnog iets voor je konden betekenen met een andere bank en een nette oplossing.

We geven je compliment zeker door aan onze bezorger — hij doet zijn werk met veel toewijding. Dank ook voor je begrip en je positieve afsluiting. We hopen dat je veel plezier hebt van je bank en staan een volgende keer graag weer voor je klaar!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bank besteld,werd.snel gebeld voor een afspraak temaken en snel geleverd.vriendelijke bezorger en keurig neer gezet.super blij met mijn mooie bank.

16 juni 2025

Svar från Bankenbazaar

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe bank! We vinden het belangrijk om snel te schakelen en onze klanten goed te helpen, dus het is mooi dat je dit zo hebt ervaren. Veel plezier met je bank en bedankt voor je vertrouwen!

Zeer tevreden

De bank zelf voldoet aan de verwachtingen: nog goed stevig, geen vlekken en geen geur dankzij de industriële reiniging.
Contact met handelaar: vriendelijk, correct, steeds bereikbaar via Wattsapp, zelfs in het weekend.
Levering: vriendelijk, snel en behulpzaam.

12 juni 2025

Svar från Bankenbazaar

Hartelijk dank voor je fijne review! We zijn blij om te horen dat de bank helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat de industriële reiniging zijn werk goed heeft gedaan. Ook fijn dat je onze bereikbaarheid en service positief hebt ervaren — we doen ons best om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, ook buiten kantooruren.

Geniet van je bank en nogmaals dank voor het vertrouwen!

Super!

We zijn enorm blij met onze bank en jullie goede service!!!!
Maandag bestelt en twee dagen later al in huis!
Super bedankt!!!

11 juni 2025

Svar från Bankenbazaar

Wat een leuke reactie, dank jullie wel! Super om te horen dat jullie zo blij zijn met de bank én onze service. We doen ons best om snel te leveren en alles soepel te laten verlopen — fijn dat dat zo is gelukt. Veel plezier met jullie bank en graag tot een volgende keer!

Een mooie bank gekocht

Een mooie bank gekocht en de volgende werkdag al geleverd in de avond, Ik heb de bank opnieuw laten Geïmpregneren wat goed gedaan isen de bank zag er precies zo uit als op de foto's van de site en erg vriendelijke en meedenkende mensen.

10 juni 2025

Svar från Bankenbazaar

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat de bank helemaal aan je verwachtingen voldeed en dat de impregneerservice naar wens is uitgevoerd. We doen ons best om de foto's zo realistisch mogelijk te houden, dus het is mooi dat je dit zo hebt ervaren. En dank voor het compliment over onze service — dat waarderen we enorm!

Veel plezier met je bank en graag tot een volgende keer!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.