Banden Pneus-online Omdömen

7 616
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Verkeerde banden opgestuurd, tot 3x toe foto's moeten sturen. Met bewijs dat het de verkeerde waren. Dan terugsturen dat fout liep. Meer dan 6 weken geduurd voor ik de juiste band had. Mailen, telefon... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

al jaren klant en steeds tevreden over mijn bestellingen/leveringen. steeds zeer intresante prijzen , en ondertussen nog een spaarkaart aanvullen! kan nie beter.....

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb gevonden wat ik zocht. De juiste sneeukettingen voor mijn wagen uit het grote gamma van banden-pneus. De site is duidelijk en de prijzen zijn democratisch en juist.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vooral gezorgd dat klant van keuze tot betaling en levering betrokken word . Dat alles netjes verloopt. De banden zelf zijn zeer goed .

Företagsinformation

1. Däckverkstad

Om Banden Pneus-online

Informationen kommer från olika externa källor

Pneus Online België beschikt over een netwerk van 15 000 montagecentra voor de levering en montage van uw autobanden.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(7 616)

31 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Geen omruil na ziekteverlof Partnergarage

In januari bestelde ik banden via Pneus Online, geleverd bij een partnergarage. Door medische omstandigheden van de Garage werd de montage twee maanden uitgesteld. Pas bij de montage bleek de maat fout. De banden waren ongebruikt, maar Pneus Online weigerde een omruiling.

Na traag antwoord boden ze me “compensatie” aan: de juiste banden aan inkoopprijs (€110/stuk), terwijl ik origineel €69,16 betaalde. Bij concurrenten kosten ze €120/stuk – dus amper verschil. Het totale verlies bedraagt bijna €500.

Deze fout lag bij een partner van hun platform, maar men weigert verantwoordelijkheid op te nemen. Een redelijke oplossing blijft uit.

Klantgerichtheid? Ver te zoeken. Ik raad aan elders te bestellen als je goede service belangrijk vindt.

7 maj 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från Banden Pneus-online

Hallo! We kunnen bevestigen dat de juiste procedure is gevolgd. Onze excuses voor het ongemak en onze oprechte excuses.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik bestel al jaren bij pneus online…

Ik bestel al jaren bij pneus online altijd correct levering gehad en de retour procedure mag aangepast worden vind ik.

29 april 2025

Svar från Banden Pneus-online

Hallo! Bedankt voor je beoordeling, we stellen het zeer op prijs!

Menen jullie dat nu????

Menen jullie dat nu????
Vragen voor een review te plaatsen voor spullen die ik nog niet eens heb aangekregen????

4 maj 2025

Svar från Banden Pneus-online

Hallo! Bedankt voor je beoordeling! We hebben je bestelling gecontroleerd en volgens ons systeem is deze op 5 mei geleverd. Onze excuses voor het ongemak!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

TOp top top!!

25 april 2025

Svar från Banden Pneus-online

Hallo! Vielen Dank für Ihr Feedback, wir freuen uns sehr darüber!

Top service

25 april 2025

Svar från Banden Pneus-online

Hallo! Vielen Dank für Ihr Feedback, wir freuen uns sehr darüber!

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, snelle levering

1 maj 2025

Svar från Banden Pneus-online

Hallo! Bedankt voor je beoordeling, we stellen het zeer op prijs!

Hallo!
We zien dat een van onze medewerkers uw e-mail heeft beantwoord. We kunnen u verzekeren dat we ons best doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!

correcte behandeling

bestelling geplaatst, in 4 dagen de levering ontvangen zoals was vermeld binnen de 5 werkdagen. goede service en correct

27 april 2025

Svar från Banden Pneus-online

Hallo! Bedankt voor je beoordeling. Het is erg belangrijk voor ons.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Voorlopig nog steeds aan het wachten op…

Voorlopig nog steeds aan het wachten op een deel van de levering (Bijna 3 weken nu). Het pakket is verloren gegaan bij DPD , maar zij beweren dan weer dan Pneus-online een fout gemaakt heeft. Pneus-online is met het dossier bezig. Maar in tussentijd kan ik wel niet verder.

19 april 2025

Svar från Banden Pneus-online

Hallo! We zien dat een van onze medewerkers al contact met u heeft opgenomen. We doen ons best om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!

Nog geen bestelling aangekregen

Nog geen bestelling aangekregen, dus ik kan nog geen recensies geven......

23 april 2025

Svar från Banden Pneus-online

Hallo! Wir sehen, dass die Bestellung heute geliefert wurde. Wir entschuldigen uns für etwaige Unannehmlichkeiten!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na bijna een maand nog steeds geen banden

Na bijna een maand heb ik nog steeds geen banden toegekregen of ondertussen enige verdere hulp buiten een laatste mail die zegt dat ze door de drukte achterlopen met hun mails te beantwoorden. Daar ben ik niet met geholpen.

Had een bestelling geplaatst en laten leveren in een van hun montagecentrums. Deze was echter al even failliet en staat nog steeds op hun site.

Heb dit binnen de dag na de bestelling aan hen laten weten, gevraagd om de plaats van levering te wijzigen maar dit was allemaal niet mogelijk. Ze gingen dan wel teruggestuurd worden naar hen, maar nu dus bijna een maand verder en ze zijn volgens dpd nog steeds onderweg.

Ronduit slechte service.

19 mars 2025

Svar från Banden Pneus-online

Allereerst onze excuses voor het ongemak dat deze situatie heeft veroorzaakt.

Wat betreft uw verzoek, informeren wij u dat er al een terugbetaling is aangevraagd. Onze oprechte excuses voor het ongemak en onze oprechte excuses.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Verkeerde soort

Vlug geleverd maar niet de soort die gevraagd werd, toch bruikbaar

15 april 2025

Svar från Banden Pneus-online

Hallo! Bedankt voor uw feedback. Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op. Onze excuses voor het ongemak en onze oprechte excuses.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.