Købte deres is gennem Wolt i dag
Købte deres is gennem Wolt i dag. Sløjeste is jeg nogensinde har smagt..
Købte deres is gennem Wolt i dag. Sløjeste is jeg nogensinde har smagt..
Jeg har 2 tipster kuponer og har været ude ved Banana Cph på Broens Gadekøkken 3 gange nu hvor jeg alle gange har fået at vide at Banana cph ikke er mødt op i dag og derved er lukket. Jeg har alle gange brugt tog og bus billet for at komme derud og tilbage igen uden at få noget ud af det. Jeg synes det er virkelig dårlig service. Vedkommende som arbejder på Broens Gadekøkken nævnte også at der havde været flere andre derude og spørge efter Banana, og at de næsten aldrig har åbent, primært kun når solen skinner, så man kan aldrig være sikker på deres åbningstider.
Iøvrigt står der en anden adresse på google end der gør på deres hjemmeside…
Jeg havde en rigtig øv oplevelse hos jer tilbage i september og har tilmed sendt jer en mail omkring dette. I har indtil den dag i dag stadig ikke svaret mig:
“Hej Banana,
Jeg skriver, idet jeg havde en oplevelse hos jer, som jeg har behov for at dele.
Jeg havde købt et Tipster bevis hos jer, der udløb onsdag d. 8 september. Vi besøger jer på denne dato, hvor vi mødes af et skilt, der informerer os om, at I har udsolgt, men at vi blot kan komme tilbage i løbet af d. 9-10 september.
Da vi ankommer fredag d. 10 september for at indløse Tipster dealen (som jeg i øvrigt havde glædet mig enormt til at smage), får vi afvide det er udløbet. Da vi fortæller om skiltningen fra d. 8, siger ekspedienten blot, at hun har fået besked på, at hun ikke kan uddele de banana is, som vi havde bevis på.
Jeg deler denne oplevelse, da jeg ikke synes det er okay at skilte med information, der ikke er retvisende, og som jeg er sikker på har skuffet andre kunder end mig. Det er hverken fair overfor os som kunder, men også ekspedienterne, der skal stå med denne konfrontation.”
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.