Bambino Booking - Underholdning til festen Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stripper Åse kom forbi vores firma-fredagsbar til J-dag og skød virkelig festen i gang. Både improviserede og planlagte jokes gik rent ind, og vi græd af grin. Det er længe siden vi har grint så meg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

BENITTA BENITTA BENITTA! TAK! TUSIND TAK! ❤️ Du leverede et fantastisk sjovt og udfordrende show med besøg fra Tupperware Randi. ALLE vores bryllupsgæster taler stadig om underholdningen du lever... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bambino booking leverede et fantastisk sjovt indslag til vores julefrokost for ca. 70 personer på arbejdet. Som to skøre tjenere gik de rundt og minglede blandt gæsterne og gav sjove kommentarer og op... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hahaha dejligt grænseoverskridende og skide skægt. Mine gæster talte stort set om det resten af aftenen efter endt optræden. Alle hopper med på præmissen, selv den ældre herre der skulle holde dine be... Se mer

Företagsinformation

1. Underhållningsartist
  2. Nöjesagentur
  3. Scenkonstgrupp

Om Bambino Booking - Underholdning til festen

Skrivet av företaget

Bambino Booking laver personlig og festlig underholdning, der kan skræddersyes til alle arrangementer, alt efter show og karakter.

Benitta har lavet underholdning til alle former for fester og arrangementer siden 1998, og er dermed en af Danmarks mest erfarne entertainere inden for denne genre.

Når man booker underholdning til sit livs første fest, eller når man skal overraske samtlige medarbejdere i ens virksomhed, er det vigtigt at der er stor tillid mellem dig som kunde og mig som entertainer. Derfor lægger jeg stor vægt på en god kommunikation omkring selve arrangementet, så jeg kan være velforberedt til showet.

Benitta laver i øvrigt underholdning i hele Danmark, så din geografiske placering er ingen hindring.

Få inspiration til den næste fødselsdag, bryllup, julefrokost, firmafest m.m. Hvor det vil være muligt at få festens hovedperson, chefen, eller årets medarbejder involveret i underholdningen.

Har du spørgsmål til forestillingerne, eller ønsker en personlig samtale, så er du altid velkommen til at ringe.
Mvh. Benitta Lykke Andersen

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den sjoveste underholdning jeg…

Den sjoveste underholdning jeg nogensinde har oplevet, både som fotograf til sølvbryllup og som stripper ved flere fødselsdage😂
Du gør festen til noget specielt❤️
Tak for dig og 100⭐️Fra mig

Svar från Bambino Booking - Underholdning til festen

Kæreste Ann-Britt ❤️ Tusinde tak for alle de flotte stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det er ALTID en kæmpe fornøjelse at optræde for dig/ jer hvor der med fed humor blir skabt ekstra smil og latter 🥳 at læse din super flotte anmeldelse 😘 gør mig ekstra glad og stolt😃👍 Et kæmpe kram til dig 😃 De festligste hilsner fra Benitta.

Giver gerne 100 stjerner

Giver gerne 100 stjerner. Det altid en kæmpe oplevelse. Vi glæder os til du må komme ud og underholde os igen😅❤️

Svar från Bambino Booking - Underholdning til festen

Kæreste Martin 😘 Tusinde tak for alle de flotte stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det er ALTID en kæmpe fornøjelse at optræde for dig/ jer hvor der med fed humor blir skabt ekstra smil og latter 🥳 at læse din super flotte anmeldelse 😘 gør mig ekstra glad og stolt😃👍 Et kæmpe kram til dig og familien 😃 De festligste hilsner fra Benitta.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har aldrig grint så meget

Har aldrig grint så meget.
Booker gerne igen.
Super profesionel og skide sjovt

Svar från Bambino Booking - Underholdning til festen

Kæreste Tusinde tak for alle de flotte stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og skønt at læse din super flotte anmeldelse 🥳😘 Det gør mig total glad i låget 😃👍 Et kæmpe knus og kram til dig 😃 De festligste hilsner fra Benitta.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Synes det er ærgerligt at skulle betale…

Synes det er ærgerligt at skulle betale for et show man aldrig får, når man ikke selv har valgt at aflyse grundet Corona.
Fuld forståelse for alles situationer, men jeg synes det er pengepugeri at opkræve kunden. De tabte shows burde være dækket af hjælpepakkerne.
Force majeure eller ej!

1 mars 2021

Hej Susanne Bertin.
OBS: DET ER VIGTIG AT PÅPEGE AT DET ER DIG SOM KUNDE DER HAR AFLYST MIG OG IKKE OMVENDT.

Først og fremmest kan vi godt forstå, at det er ærgerligt at skulle betale for noget, man ikke får glæde af, og der er ikke noget vi hellere vil, end at udføre den underholdning som du har booket.
Men vi bliver desværre nødt til at fastholde os til vores aflysningsbetingelser under pkt. 6:
”6. Uanset aflysnings grund fra arrangørens side er honorar / løn til engagerede erkendt skyldig ved bookingbekræftelse / accept pr. mail.”

Grunden til disse betingelser er, at du som kunde har booket tiden og vi derved har sagt nej til andre arrangementer på dette tidspunkt.

Det er naturligvis en ærgerlig situation vi begge står i, men vi forholder os til kontraktens ordlyd, som er gældende indenfor dansk retspraksis. Det er den aftalepart, der påberåber sig force majeure-begivenheden, som har bevisbyrden for, at en force majeure-begivenhed foreligger. Det er på nuværende tidspunkt vores juristers vurdering, at COVID-19 sandsynligvis kan anses som en sådan ekstraordinær begivenhed, der ikke på forhånd kunne påregnes, hvorved der vil være situationer, hvor man med henvisning hertil kan påberåbe sig force majeure. Det er imidlertid vigtigt at være opmærksom på, hvornår umuligheden opstod. I danske forhold vil det derfor være relevant at se på levering før/efter den 14. marts 2020, hvor store dele af Danmark lukkede ned.

I dit tilfælde er der IKKE tale om force majeure i henhold til vores kontrakt, idet du har booket d. 28.09.2020
En aftalepart kan alene påberåbe sig force majeure, såfremt den pågældende ikke vidste eller burde vide, at force majeure-begivenheden ville opstå, forud for aftalens indgåelse. Der må således ikke være tale om forhold, der sker med jævne mellemrum eller forhold, som allerede er kendte.
Tidspunktet for aftalens indgåelse er derfor afgørende i forhold til, om en aftalepart kan påberåbe sig force majeure. En aftalepart vil formentlig ikke kunne påberåbe sig COVID-19 som en force majeure-begivenhed, hvis aftalen er indgået efter WHO den 30. januar 2020 erklærede, at COVID-19 udgjorde en global sundhedskrise, og i danske forhold ikke, hvis aftalen er indgået efter den 14. marts 2020.

I de 23 år jeg har ejet Bambino Booking har jeg haft masser af tilfredse og glade kunder, og de kunder (private og virksomheder) som har været nødsaget til at aflyse som i jeres tilfælde, har udvist stor forståelse for netop min situation vedrørende denne omspændende epidemi.

Hvis ikke jeg havde så forstående kunder og en gyldig kontrakt var jeg nødsaget til at lukke firmaet i 2021. Det er bestemt ikke nogen rar situation vi kunstnere står i, men vi er alle i samme båd og handler ud fra hvad vores jurister og Dansk Artist Forbund råder os til.

Mvh. Benitta Lykke Andersen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde tupperware Randi forbi til…

Vi havde tupperware Randi forbi til mine forældres sølv bryllup - og det var uden tvivl det fedeste show du gav! Vil til en hver tid booke dig igen, hvis jeg manglede underholdning!

24 november 2020

Kære Louise.

Super underholdning.

Vi har haft Stripper Åse til en konfirmation og det var et show fyldt med gode historier, masser af grin og glæde.

Kontakten med Bambino booking, var professionel- Benita er lydhør og nysgerrig på hovedpersonen og vender gerne tilbage med spørgsmål.

På selve dagen gennemgik Benita showet med mig, for at sikre at hovedpersonens grænser ikke blev overtrådt.

Jeg kan varmt anbefale Bambino booking.

24 november 2020

Kære Simone.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde booket dig til min 50 års dag…

Jeg havde booket dig til min 50 års dag til stor overraskelse til mine gæster, vi kan stadig tale om det nu her 4 år efter. De troede ikke at der var film i kameraet, så det var sjovt at høre deres mening efterfølgende da de så billederne. Kan kun varmt anbefale. Sjov og mega god underholdning. Yderst professionel 😊

Kære Marianne.
Et kæmpe kram til dig 😃

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min oplevelse med dig til min søns…

Min oplevelse med dig til min søns bryllup for to år siden, står stadig som noget af det bedste. Og i disse mærkelig tider vi nu lever i, er det netop denne oplevelse der dukker op, ja så er der måske lys for enden af tunnelen.

Kære Gitte.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sørgede for genial underholdning til…

Sørgede for genial underholdning til min mands 35 års! Gav hele festen en genial stemning fra start! Tak for en virkelig fantastisk og sjoveste oplevelse

Kære Michelle.

Så skøn underholdning !!

Kære Annette.
Et kæmpe kram til dig 😃

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super oplevelse til vores piges…

Super oplevelse til vores piges konfirmation. Kan varmt anbefales :)

Kære Ina.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super sjov underholdning af en frisk og…

Super sjov underholdning af en frisk og veloplagt “tyroler Heidi”. Friskt også at inddrage nogle gæster i underholdningen. Vild jubel.

22 september 2020

Kære Inga.
Tusinde tak for din søde hilsen og de rosende ord. Det er jeg så glad for 😃👍 I var et skønt publikum og bare top festlige 🎉🤣

Skide godt show

Skide godt show - både os selv og alle gæster havde det så sjovt og har snakket meget om det siden festen !!! :-) :-)

15 september 2020

Kære Rikke.
Et kæmpe kram til jer alle 😃 og endnu engang et stort tillykke med Josephine konfirmation.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde fornøjelsen af fup fotograf og…

Vi havde fornøjelsen af fup fotograf og den skøre tjener til sønnikes konfirmation😂😂
Jeg kan kun give Bambino Booking mine bedste anbefalinger..

14 september 2020

Kære Puk.
Tusinde tak for din søde hilsen og de rosende ord. Det er vi så glade for 😃👍 I var et skønt publikum og bare top festlige 🎉🤣
Et kæmpe kram til jer alle 😃 og endnu engang et stort tillykke med Sebastians konfirmation.

De festligste hilsner fra Benitta og René.

konfirmation den 6 sept 2020

Vi holdte konfirmation den 6 sept hvor vores søn og resten af selskabet fik besøg af stripper Åse, det var simpelthen det sjoveste og der gik Max 10 sek til hele selskabet skreg af grin. Der blev snakket om Åse resten af dagen. Det var både sjovt, underholdende og ikke mindst så var Åse super god til at føle hvilket selskab hun havde med at gøre og man kunne mærke hun havde styr på hvor langt den kunne køres ud, helt igennem FANTASISK 😂🥰🙏👍🏾

13 september 2020

Kære Maria.
Et kæmpe kram til jer alle 😃 og endnu engang et stort tillykke med Olivers konfirmation.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super super skøn og ikke mindst sjovt

Super super skøn og ikke mindst sjovt, besøg vi havde af klarinet Karen

5 september 2020

Kære Tulle.
Et kæmpe kram til jer alle 😃og endnu engang et stort tillykke med Fionas konfirmation.

Sommerfest

I anledningen af en aflyst sommerfest lørdag d. 13/6 p.g.a. Corona’en, fik vi i sidste øjeblik alligevel lov til at åbne op for beboerhuset. Vi fik besøg af to skønne og dejlige tjenere, der hyggede og servicerede om os. 100 % OK.
Tak til Benitta og Rene for en fantastisk sjov og hyggelig eftermiddag

15 juni 2020

Kære Ida.
Tusinde tak for din søde hilsen og de rosende ord. Det er vi så glad for 😃👍 I var et skønt publikum og bare top festlige 🎉🤣

De festligste hilsner fra Benitta & René

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk underholdning til firmafesten!

Tøv ikke med at booke en stripper til firmafesten - når det er Stripper Åse! Det er det sjoveste underholdning. Alle gæster har rost det til skyerne. Kun positiv anbefaling herfra.

4 mars 2020

Kære Lisbeth.

Det var bare så sjovt

Det var bare så sjovt, har stadig ondt i maven, af at grine😂😂🥰

3 mars 2020

Kære Valborg.
publikum og bare top festlige 🎉🤣Jeg håber at du får rigtig stor glæde af de sjove billeder fra din fest.
Et kæmpe kram til jer dig 😃

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I er bare super gode og hele selskabet…

I er bare super gode og hele selskabet havde en fantastisk fest, vi booker jer helt bestem igen.

19 februari 2020

Kære Sabrina og Iris.
Tusinde tak for jeres søde hilsen og de rosende ord. Det er vi så glade for 😃👍 I var et skønt publikum (SOM ALTID) og bare top festlige 🎉🤣
Et kæmpe kram til jer alle 😃

De festligste hilsner og knus fra Benitta og René.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.