Bambino Booking - Underholdning til festen Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stripper Åse kom forbi vores firma-fredagsbar til J-dag og skød virkelig festen i gang. Både improviserede og planlagte jokes gik rent ind, og vi græd af grin. Det er længe siden vi har grint så meg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

BENITTA BENITTA BENITTA! TAK! TUSIND TAK! ❤️ Du leverede et fantastisk sjovt og udfordrende show med besøg fra Tupperware Randi. ALLE vores bryllupsgæster taler stadig om underholdningen du lever... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bambino booking leverede et fantastisk sjovt indslag til vores julefrokost for ca. 70 personer på arbejdet. Som to skøre tjenere gik de rundt og minglede blandt gæsterne og gav sjove kommentarer og op... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hahaha dejligt grænseoverskridende og skide skægt. Mine gæster talte stort set om det resten af aftenen efter endt optræden. Alle hopper med på præmissen, selv den ældre herre der skulle holde dine be... Se mer

Företagsinformation

1. Underhållningsartist
  2. Nöjesagentur
  3. Scenkonstgrupp

Om Bambino Booking - Underholdning til festen

Skrivet av företaget

Bambino Booking laver personlig og festlig underholdning, der kan skræddersyes til alle arrangementer, alt efter show og karakter.

Benitta har lavet underholdning til alle former for fester og arrangementer siden 1998, og er dermed en af Danmarks mest erfarne entertainere inden for denne genre.

Når man booker underholdning til sit livs første fest, eller når man skal overraske samtlige medarbejdere i ens virksomhed, er det vigtigt at der er stor tillid mellem dig som kunde og mig som entertainer. Derfor lægger jeg stor vægt på en god kommunikation omkring selve arrangementet, så jeg kan være velforberedt til showet.

Benitta laver i øvrigt underholdning i hele Danmark, så din geografiske placering er ingen hindring.

Få inspiration til den næste fødselsdag, bryllup, julefrokost, firmafest m.m. Hvor det vil være muligt at få festens hovedperson, chefen, eller årets medarbejder involveret i underholdningen.

Har du spørgsmål til forestillingerne, eller ønsker en personlig samtale, så er du altid velkommen til at ringe.
Mvh. Benitta Lykke Andersen

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Kirsten giftekniv som overraskelse

Jeg havde bestilt Kirsten giftekniv til mit bryllup den 23.09.2023, som overraskelse til min mand. Det var det sjoveste indslag og noget både gæster, min mand og jeg fik noget ud af! Lattermusklerne blev brugt og jeg følte en succes, da det både var min mand og gæsterne der kom hen og fortalte det var et skide sjovt indslag! Det kan varmt anbefales! :D

23 september 2023

Kære Kathrine.

Hvor er det skønt at modtage sådan en flot anmeldelse fra dig 🤗 det gør mig så kæmpe glad 😀
Kirsten giftekniv må siges at være det helt rigtige valg af show, da både din mand, samt jeres gæster morede sig på fantastisk vis 🤣
Lykke og kærlige tanker i jeres retning og endnu engang et stort tillykke med brylluppet💝

De festligste hilsner fra Benitta 😃

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi hyrede Bambino som underholdning til…

Vi hyrede Bambino som underholdning til 6 x jubilæum.
De kørte 3 temaer, skør tjener - stripper Åse og fupmedarbejder. Det var virkeligt sjovt og professionelt, der gik lang tid før gæsterne opdagede det var en fupmedarbejder, tjeneren var hylende morsom og stripper Åse som afslutning fik nærmest salen til at gå amok. Helt klart genvalg herfra.

15 september 2023

Svar från Bambino Booking - Underholdning til festen

Halløjsa på 3L 😃 Godt nytår til jer alle.

Tusind tak for den skønne feedback, fra jeres jubilæum.

Vi takker, nejer og bukker for de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ flotte stjerner, dem er vi utrolig glade for 😍 👍 Det varmer virkelig at modtage sådan en anmeldelse fra jer 🤩

I var et festligt publikum, og vi nød at være med til at give jer alle en passende og sjov forstyrrelse.

Vi vil trække pænt på smilebåndet, når vi mindes jeres arrangement, samt jeres, stort set uforbeholdne opbakning til jeres "nye medarbejder" som ville trække jer igennem en grøn omstilling, som ville have sat jer på verdenskortet.

Kæmpe krammer i jeres retning 😃

De festligste hilsner fra Benitta & René.

Min mands 40års fødselsdag

Min mand blev overrasket til hans 40års fødselsdag af Stripper Åse. Alle gæsterne grinede og vi godt anbefale Åse til andre. Tak for nogle gode og sjove bemærkning (som fx i går hos samme tandlæge 🤣)

4 augusti 2023

Kære Charlotte.
Det varmer, helt ind i en voksen kvindes hjerte, at modtage sådan en skøn anmeldelse.
Tak for den høje nominering med de 5 flotte stjerner. Det er vi super glade for 😍

I var dælme et festligt publikum, og jeg nød at være med til at give din mand, og ikke mindst jeres gæster, en underholdende og morsom trekant, han aldrig glemmer 🥳🤣

Håber at vi en dag, har muligheden for at vore veje krydses igen 🤗

Kæmpe krammer i jeres retning 😃🌼

De festligste hilsner fra Benitta 😃

Mega sjov underholdning

8 juli 2023

Kæmpe tak for de 5 flotte stjerner 🥰 dem er vi utrolig glade for 😍

Du ønskes en rigtig god sommer! 🌞

De festligste hilsner fra Benitta & René.

Super sjov falsk tjener

I forbindelse med vores datter og svigersøns bryllup bookede vi underholdning v Bambino Booking.
Helt fra start var der en super fin kommunikation og service.
Benitta fangede selskabet og situationer spot on.

Benitta minglede langsomt ind blandt gæsterne, lod bla som om hun drak slatter, fra bakken m brugte glas. Meget diskret til en start, for senere at fylde mere ogmere, for tilsidst regulært at underholde med fuld opmærksomhed fra alle. Flere af gæsterne tog en god del tid om at gennemskue Benitta, bla mente een, at det var utroligt, så ukritisk man havde været med at hyre hjælp ind til festen, fra hotellet side...

Den falske tjener får den største anbefaling her fra

3 juni 2023

Kæreste Irene 😀

Kæmpe kæmpe tak for den skønneste feedback og de flotte stjerner 🥰 det er vi supertaknemmelig og glade for 👍 Det varmer virkelig at modtage sådan en anmeldelse 🤩

I var dælme et festligt publikum, og vi nød at være med til at give jeres datter og svigersøn, og ikke mindst deres gæster, et underholdende og morsomt indslag til deres bryllup 🥳🤣

Kæmpe krammer i jeres retning 😃🌼 og endnu engang et stort tillykke til jeres datter og svigersøns bryllup 🌺

I ønskes alle en rigtig god sommer! 🌞

De festligste sommerhilsner fra Benitta 😃

BENITTA BENITTA BENITTA! 😍😍😍😍😍

BENITTA BENITTA BENITTA! TAK! TUSIND TAK! ❤️
Du leverede et fantastisk sjovt og udfordrende show med besøg fra Tupperware Randi. ALLE vores bryllupsgæster taler stadig om underholdningen du leverede! Gæsterne og vi var hammer godt underholdt, lige fra Randi trådte ind med højtaleren der spillede "Kald det kærlighed" til festen sluttede! Du var et KÆMPE hit!

Jeg håber vi ses igen ved anden lejlighed..

Tak for Tupperware gaver, og for en fed start på vores super skønne bryllupsfest 😍

27 maj 2023

Kæreste Lene 😊

Kæmpe Kæmpe tak for sidst og tak især for jeres flotte anmeldelse og ikke mindst de rosende ord, det er jeg så taknemmelig og glad for 😍

Med så festligt et publikum, så kan underholdningen kun blive sjov 🥳🤣

Kæmpe krammer i jeres retning 😃🌼 og endnu engang et stort tillykke med brylluppet 🌺

Fup fotograf

Vi havde besøg af Fup fotografen til min mands 60 Års Fødselsdag - og sikke da en stor succes.
Både store og små morede sig, da Rene gjorde den som fotograf.
Han formåede, at få alle med i hans show.
Vil gerne rose både Betina og Rene for deres professionelle hjælp ang. booking ved dem.
Jeg giver dem min allevarmeste anbefaling herfra.
Jeg booker dem meget gerne igen til noget andet.
De bedste hilsner fra Dorte

3 juni 2023

Halløjsa Dorte og Per 😀

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og ikke mindst de rosende ord, det er vi super taknemmelige og glade for 👍

Med så festligt et publikum som jer, så kan underholdningen næsten kun blive en succes 🥳🤣 Billederne var super sjove at gennemgå, og der bliver klart nogle billeder der kan bruges i andre festlige indslag 🤣
De festligste sommerhilsner fra Benitta og René 😃🌺

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jamen sikke dog en herlig oplevelse....

Jamen sikke dog en herlig oplevelse at have "Stripper Åse" på besøg - hun kan også "tåles" hvis der er børn i selskabet. Hun kan jo sætte fut i ethvert selskab. Festlig, sjov og der var massevis af aftalte personlige input under showet. Det var en stor succes, og jeg kan varmt anbefale Bambino Booking som både var punktlig og alle aftaler blev overholdt. Så tøv ikke... God fornøjelse :o)

27 maj 2023

Kære Bettina 😊
Kæmpe tak for sidst og tak især for jeres flotte anmeldelse og de rosende ord, det er jeg super taknemmelig og glad for 👍

I var virkelig et festligt publikum, og jeres datter og svigersøn var med på det sjove underholdningsindslag 🥳🤣
Det var så skønt at se alle gæsterne, uanset størrelse/dåbsattest, blev så "Happy" over showet.

Kæmpe krammer i jeres retning 😃🌼 og endnu engang et stort tillykke til jeres datter og svigersøns bryllup🌺

De festligste sommerhilsner fra Benitta 😃

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde fornøjelsen af Stripper Åse til…

Havde fornøjelsen af Stripper Åse til mine tvillingers konfirmation.
Det var hylende morsomt og et gennemført totalt sjovt show🤩
Øvrige gæster blev inddraget i showet til endnu mere morskab for os alle.
Tak for et fantastisk minde, som vi stadig går rundt og griner af 😂😂😂

6 maj 2023

Kære Kristine.
Tusind tak for alle de flotte stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det var en kæmpe fornøjelse at optræde for jer 🥳😘 At læse jeres flotte anmeldelse det gør mig virkelig glad 😃👍
Et kæmpe kram til jer alle 😃
Endnu engang et stort tillykke med Frederik og Valdemar konfirmation, og endelig hils dem.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stripper-Åse til vores bryllup..

Vi havde booket Stripper-Åse til vores bryllup, for at få gang i gæsterne og rørt lattermusklerne! Og det må jeg sige vi ALLE gjorde, for nogen var det længe siden de havde grint SÅ meget! Vi havde fået lavet personlige indslag til 5 af vores gæster. Hold kæft det var sjovt! 🤣👏🏼 Dét gør vi helt sikkert igen, når en anden stor fest står for døren! Selv nogen af vores gæsters venner, som ikke var med til brylluppet, har hørt at vi havde stripper-Åse og at det bare var SÅ sjovt!

Kæmpe anbefaling for os!

13 maj 2023

Kære Sanne og Philip 😊
Kæmpe tak for sidst og tak især for jeres flotte anmeldelse og ikke mindst de rosende ord, det er jeg super taknemmelig og glad for 👍
Med så festligt et publikum som jer og jeres gæster, så kan underholdningen kun blive sjov 🥳🤣
Det var så fedt at jeres gæster, blev så overrasket over indslaget.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde besøg af Lykke Gørling (tror…

Vi havde besøg af Lykke Gørling (tror jeg hun hed) til min datters konfirmation. Hold nu kæft det var sjowt. Det var gennemført sjovt, og du havde alle elementerne med som vi havde snakket inden festen, så både konfirmand og gæster kunne grine med på personlige historier. Det var top dollar Benitta,
TAK :)

22 april 2023

Kære Sasja.
Tusinde tak for alle de flotte stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det er vi super glade for.
Det var en kæmpe fornøjelse at optræde for jer 🥳 i var simpelthen så festlige 😘
Kæmpe krammer i jeres retning 😃🌼🌺

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt fantastisk underholdning til min…

Helt fantastisk underholdning til min datters 20 års fødselsdag.
Hun glemmer aldrig den dag og snakker tit og hvor sjovt Rytme Dorthe var.
Alle gæster synes det var vildt sjovt og meget professionelt
Kan virkelig anbefales

10 april 2023

Kæreste Anette.
Hvor er jeg glad for at i syntes om underholdningen, med Rytme Dorthe, og at hun blev så overrasket med mit besøg 😀😘 Hun har formentlig fået mavedans og erotiske ....hov.... eksotiske rytmer, så meget ind under huden, at i ikke skal blive overrasket hvis hun en dag, selv gør det til en karriere 🤣🌼🌺

Ha´en fantastisk dag 😃🌞

Fantastisk og hylende morsomt

Fantastisk og hylende morsomt! Vi fik besøg af strisser-Åse til vores søns konfirmation. Hun er hamrende dygtig og får alle gæsterne med, kan virkelig anbefale et besøg af hende :-) ALLE pengene værd

22 april 2023

Kære Jeanette.

Kæmpe tak for den skønneste anbefaling, det værdsætter vi rigtig meget 😀🙏
Jeres søn Dion, Farfar og farmand som delte oplevelsen, med komisk strip var kæmpe sjovt 🤣

En dejlig, ikke politisk korrekt, start på en dannelsesrejse, som de 3 hankøn har sammen for evigt 🤣

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har hyret Bambino Booking med fup…

Jeg har hyret Bambino Booking med fup fotografen - det var super godt og gav en rigtig god stemning til min 60 års fødselsdag. Jeg har også fået alle billeder tilsendt, hvilket er rigtig godt.

21 mars 2023

Kære Jane.
Kæmpe tak for de rosende ord. Jeg er super glad for, at du syntes godt om showet med mig, som fupfotograf.

Håber at vi igen kan give dig/jer en passende forstyrrelse med måske en af de andre forestillinger vi har.

Ha´ en dejlig dag og tak for at du valgte netop os til at underholde til din fødselsdag.

De festligste hilsner fra Benitta og René.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stripper Åse sætter gang i festen

Vi havde booket Stripper Åse til en 50års surprice fødselsdag. Hold kæft det var genialt. Alle elskede Åse, selv fødselaren som er en sindig nordjyde. Gæsterne grinede så tårerne trillede og Åse ramte bare spot on med hendes frække kommentar. Kan kun anbefale at få besøg af Åse hvis lattermusklerne skal røres.

10 februari 2023

Kære Angela.
Tusind tak for de pæne ord og de 5 flotte stjerner. Det var en kæmpe fornøjelse at underholde hos jer. At vi har samme humor, gør jo bare det hele meget sjovere 😃🥳

Tak fordi at du valgte netop Bambino Booking som underholdning til festen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde besøg af terapeuten Gørlykke…

Vi havde besøg af terapeuten Gørlykke med et personligt indslag, som sad lige i skabet. Det var hyllemorsomt og genial underholdning til en 40 års fødselsdag. 🤩🥳Både fødselar og gæster blev inddraget. Tilpas lummert og meget afmålt humor! Lige i skabet - faktisk verdensklasse.
STOR anbefaling herfra 🙂

25 december 2022

Hej Tina.
Kæmpe tak for sidst. Sikke en flot anbefaling på vores underholdning.
Det er vi utrolig glade for 😀👍

Kunne vi give stjerner for vores kunder som jer, ville i modtage 5 af de store stjerner.
Udsøgt behandling og feststemte gæster 🥳

Slikposen vi fik med på turen hjem, er stadigvæk i vores tanker, når vi træner 🍭🍬🍫
Håber at vores veje krydses igen 🙏😀

Hils Jesper og jeres skønne børn.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde booket Stripper Åse og Lange Jan…

Havde booket Stripper Åse og Lange Jan til Firme Julefrokost. Det var et hylende morsomt indslag - De har helt klart min anbefaling :0)

2 december 2022

Kære Henriette.
Tusinde tak for alle de flotte stjerner og jeres fine hilsen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det er vi super glade for.
Det var en kæmpe fornøjelse at optræde for jer 🥳 i var simpelthen så festlige og var med på at give den max gas til jeres julefrokost. 😘
Kæmpe krammer til dig og dine STARK kollegaer 😃

En overraskelse til min mands 30års fødselsdag

Min mand fyldte 30 år og vi holder fest for venner for familie den 22 oktober 2022. Jeg havde i al hemmelighed booket "Stripper Åse" til at kom forbi i løbet af aftenen. For en stripper var det han på det kraftigste havde frabedt sig. Men hold nu op en oplevelse. Vi græd af grin fra start til slut hver og en. Det var et utrolig godt og personligt show og vi stadig snakker om. Hele showet var vi så heldige at få optaget af flere venner til festen og når vi lige skal hygge os en aftenstund, så er det den fortrukkende underholdning 🤣😍🥰 Benitta, Bambino booking du får den største anbefaling herfra - tak for et fantastisk underholdningsshow. Vi vil varmt anbefale dig hvor end vi kommer og vi vender helt sikkert tilbage næste gange vi holder stor fest (vores bryllup i november 2023 😉)

22 oktober 2022

Kære Bettina.
Kæmpe tak for din søde hilsen og de rosende ord. Det er jeg super glad for 😃 Kanon at du tog fusen på din kæreste, som blev noget paf og nervøs, da han hørte musikken inden jeg kom ind til festen 👍 at han blev gladeligt overrasket over at det "kun" var hende der stripper Åse, som er kendt for at have Danmarks bedste stripper bureau, det var tydeligt en hel lettelse for ham 🎉 at han så var mere end begejstret, var jo bare total optur og enorm fedt🤣

Et kæmpe kram til jer. Du må endelig huske at hilse Dennis fra stripper Åse 😃

En rigtig sjov fupfotograf

Tusind tak for et super festligt indslag. Vi var 4 kollegaer, der fejrede vores jubilæum på en restaurant i byen. Vi havde booket Benitta, som Fup fotograf, og det var en succes. Hele selskabet morede sig og "fotografen" forstod at skifte mellem bordene og havde til sidste en fælles happening, som bare var lige i øjer. Benitta har gennem hele forløbet fra forespørgsel til afslutning været reel og præcis, og har været nem at komme i kontakte med. Kan varmt anbefales som et sjovt indslag til en sjov aften. Vh. Flemming

16 september 2022

Hejsa Flemming 😀

Tusind tak for din flotte anmeldelse og ikke mindst de rosende ord, det er jeg super taknemmelig og glad for 👍 Med så festligt et publikum som jer, så kan underholdningen næsten kun blive en succes 🥳🤣 Billederne fra jeres jubilæum, var virkelig sjove at gennemgå.

Hils dine søde kollegaer og en ekstra krammer til de andre jubilarer.

De festligste hilsner og knus fra Benitta 😀

Stripper Åse..🫣😁Det var kanon underholdning

Det var kanon underholdning. Lattermusklerne blev rørt. Det var svært ikke at grine bagefter showet. Længe siden jeg har grint så meget😃🥳😄

24 september 2022

Hej Lise Lotte.

Tusind tak for hver og en af de flotte stjerner. Jeg havde en kæmpe fornøjelse af at underholde hos jer. At vi har samme humor, gør jo bare det hele meget sjovere 😃🥳

De kæmpeste hilsner fra Benitta.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.