Body & Mind Universe Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

BAM har en alternativ og god tilgang til årsagen til dine smerter og udfordringer. Efter kropsbehandling og stort set daglig BAM træning har jeg oplevet store og positive forandringer. Eft... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Body and Mind Universe har hjulpet mig i enestående grad. Kronisk migræne og spændingshovedpine er ikke nemt at håndtere. Jeg har anvendt deres træning gennem ca 3 år. Dels er deres øvelser eminen... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har meldt mig ind i Body&Mind Universe og gennemført et 28 dages afspændingsforløb med Martin Bonde Mogensen online. Det har været guld værd. Efter et totalt stress-kollaps blev BAM-universet nøgl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er begyndt at få behandlinger hos Martin og er i den forbindelse blevet introduceret til hans træningsunivers. Det er nogle gode videoer med god energi i, og jeg kan tydeligt mærke, at jeg rykke... Se mer

Företagsinformation

5. Medling
  6. Träningsprogram
  7. Utövare av alternativ medicin

Skrivet av företaget

Body & Mind Universe er Danmarks eneste online kropsunivers og metode, der arbejder med alle fire smertekilder på én gang – fysisk, psykisk, mentalt og kemisk – ikke kun ét ad gangen, som andre løsninger gør. Udviklet af kropsekspert Martin Bonde Mogensen med 25 års erfaring. Brugt af 8.500+ danskere og gennemsnittet halverer smerter på 21 dage. Du får 18+ guidede forløb til nakke, ryg og hele kroppen – som løsner spændinger, beroliger nervesystemet, skaber overskud og hjælper dig få et mere normalt liv igen. 10–20 minutter om dagen, hjemmefra, uden udstyr og hård træning. Derudover får du et komplet kropskursus, et støttende fællesskab med 3.000+ medlemmer og direkte kontakt til Body & Mind-eksperter. De 7 første dage er helt gratis.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

12 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De snyder dig og stjæler dine penge!!

Jeg tilmeldte mig et 21-dages nakkeforløb i august 2022 - dette betalte jeg 269 kr. for.
Virksomheden har da efterfølgende fortsat trukket 269 kr hver md., hvilket jeg ikke var vidende om og ikke var gået med til, at de gjorde!

Det betyder, at et forløb, der kostede 269 kr, pludseligt har kostet mig 1500 kr. B:A:M har altså vedvarende trukket mig for en ydelse, jeg ikke havde sagt god for, og som jeg ikke var interesseret i.

Da jeg kontakter virksomheden for at høre, hvorfor de i 5 mdr. har trukket 269 kr månedligt, siger de, at det stod med småt, at man var bundet til at betale, indtil man selv meldte sig ud. Og skriver så yderligere: 'Kan se du er afmeldt - så tænker alt er godt ’. Øhhh nej, alt er ikke godt, I har trukket mig for en ydelse, som jeg ikke anede jeg betalte til.

Jeg vidste ikke, at jeg skulle framelde mig noget igen, da jeg var overbevist om, at det var et 21-dages nakkeforløb jeg betalte et engangsbeløb for.

Jeg kan på ingen måde anbefale at andre tilmelder sig B:A:M. Vanvittig lusket og intrigant måde at tjene penge på - at stjæle folks penge på den måde. Jeg anbefaler ikke, at du indtaster /giver dem dine bankoplysninger!

Ligesom andre føler jeg mig også snydt, og jeg er også slemt skuffet over at blive frarøvet mine penge.

30 januari 2023

Hej Claudia.

Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at du har haft en kedelig oplevelse hos os. Dog vil jeg slå fast at vi IKKE snyder folk. Vi oplyser flere gange, at man som medlem af B:A:M Universe opretter et månedligt abonnement, og at man til hver en tid kan standse abonnementet.
Der er ingen binding.

Efter et endt forløb, sender vi endda flere mails ud, hvor vi oplyser, at man nu har adgang til hele B:A:M universet, og hvis man ikke ønsker at forblive medlem, skal man huske at afmelde sig.

Vi er heldigvis rigtig stolte af vores B:A:M Universe og ved, at vi hjælper rigtig mange mennesker med deres træning og skavanker.

Ha' en dejlig dag.

Bondefanget!

Min kone tilmeldte sig et "Gratis" forløb, som nu har kostet ca. 1500 kr. Hun fik et hav af mails om det ene og det andet og i det alt sammen stod der med stort at man blev meldt ind i deres "Univers" GRATIS, men med småt stod der at man var bundet til det ind til man meldte sig ud.
Derfor har B:A:M stille og roligt trukket 269 kr. for en ydelse hun ikke vidste hun havde og som hun ikke ønskede.
En lusket måde at tjene penge på. Kan absolut ikke anbefale at man lader sig lokke ind.
Pas på med at tilmelde dig GRATIS forløb eller andet som angiveligt er Gratis. Lad dem ikke få fat i dit kortnummer.

29 januari 2023

Hej Peter.

Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis hun har følt sig bondefanget, men som du selv skriver, har vi sendt en masse mails ud, hvor vi tydeligt skriver, at hvis man mod forventning ikke vil forblive medlem, skal man huske at afmelde sig. Det fungerer fuldkommen som alle andre abonnementer. Man er ikke bundet.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pas på - du bliver fanget Det er muligt at det er nogle gode…

Det er muligt at det er nogle gode videoer, det forholder jeg mig ikke til. Men jeger blevet fanget i en abonnement som jeg ikke ønsker. Det er muligt at det har stået et sted da jeg købet et 21 dages forløb, men ikke tydligt nok. Jeg har ikke været klar over at det krævede at jeg skulle framelde mig noget. Ok det kan siges at være min egen fejl, men nu jeg vil framelde min denne abonnement til 269 kr./mrd. kan jeg ingen steder på universet eller hjemmesiden finde et sted jeg kan framelde mig. Jeg kan heller ikke finde information om hvordan jeg kan framelde mig nogle steder. det er mega træls og nu skal jeg bruge mere tid (mere end de 40 min jge har brugt) for at slippe væk fra BAM univers - så vær på vagt om hvad du siger ja til og hvordan du kan komme ud af det igen. Jeg håber jeg finder en løsning, men hold op hvor er det træls at det ikke er nemt og kan klares her og nu, som så mange andre abonnement tjenster.

27 januari 2023

Hej Aide.

Tak fordi du tager ansvar for, at du muligvis ikke har læst vores mails, hvor vi flere gange fortæller at man som medlem af B:A:M Univers opretter et abonnement.

Hvis du sender os en mail på info@cureandcare.com kan vi melde dig ud med det samme.
Det kan også gøres via vores hjemmeside under din profil, men jeg vil gerne hjælpe dig med at gøre det.

I er bare så gode :-) Super tilfreds

I er bare så gode :-) Super tilfreds. Får ´trænet´ stort set hver dag. 10, 20 eller 30 min og forleden 3x 20 min. Jeg mærker forskel på både nakke og lænd hver dag - og jo også den modsatte vej , hvis jeg må springe over en dag :-( Jeg har efterhånden anbefalet Jer til flere !

19 januari 2023

Svar från Body & Mind Universe

Hej Sanne. Hvor er det bare mega dejligt at høre. Tusind tak for at have anbefalet os videre. Vi knokler for at gøre universet bedre og bedre for hver dag :-D

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Effektive øvelser

Effektive øvelser, der virkelig går i dybden. Der er masser af gode info omkring hvad der virker og ikke gør. Hvorfor deres tilgang til det virker.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med nakke øvelserne efter et piskesmæld trauma.
De kan anbefales.

Der er lidt udfordringer af og til i øvelserne, men at få dem forklaret, så man forstår dem første gang. Men man kan altid spole tilbage jo og prøve igen 🙂

Svar från Body & Mind Universe

Dejligt at høre! Lyder som om du har fundet den gode balance i træningen. Godt gået og tak for ordene.

Smertefri efter 1 1/2 år med ondt i ryggen

Efter 1 1/2 år med ondt i ryggen, hvor jeg er vågnet, mange nætter med smerter og måtte have Panodil for at få ro til at sove, så er jeg efter kun 21 dage med B:A:M rygtræning nu smertefri.
Det er en mærkelig oplevelse, det at man ikke har ondt det det meste af tiden, desuden så har jeg ikke længere problemer med nakken og med at finde en pude der lindrende nakkesmerterne. Nu kan jeg sove h er nat.
I tillæg så er mine hoftesmerter stort set næsten væk.Dem har jeg ellers haft “ glæde” af i mange år.
Så et abonnement til ca 200 kr er virkelig prisen værd. Jeg fortsætter hver dag med 20 min træning, da jeg føler mig super godt tilpas. Føler mig mindst 10 år yngre.👍🤗🤸‍♀️

19 december 2022

Svar från Body & Mind Universe

Hvor er det dejligt at høre Nina, tak! Det glæder os at har så god effekt at træning. Super godt den er blevet en del af din hverdag.

Sikke 21 dejlige dage

Sikke 21 dejlige dage. Det er svinget med effekten af træningen på min nakke og skulder, men jeg er nu alligevel blevet total afhængig af mine 20 minutters morgentræning som det første, når jeg står op. Jeg er fan og fortsætter!

10 december 2022

Svar från Body & Mind Universe

Dejligt at høre! Ja det gode er at de fleste bliver afhængige på den gode måde af træningen, fordi den daglige bevægelighed føles så rar. Godt gået! Fortsat god træning :)

Rigtig godt koncept

Rigtig godt koncept, lige til at gå til, der svares altid, ved spørgsmål. Har virkelig fundet noget der kan bruges .

Svar från Body & Mind Universe

Tak! Dejligt at høre - dejlig dag!

Super god træning

Super god træning, der tager hånd om hele kroppen. Bedste anbefalinger fra mig :)

Svar från Body & Mind Universe

Tusind tak for din tilbagemelding! Præcis det vi arbejder med, hele kroppen på en holistisk måde. Fortsat god træning!

Super godt træningskoncept

Super motiverende trænere, som gennemgår alle øvelser trin for trin.
Når man stiller et spørgsmål vedr sygdom / træningsøvelser, får man lynhurtigt svar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Body & Mind Universe

Så dejligt at høre! Fortsat god træning.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dygtige instruktører og fantastisk kundepleje hos B:A:M

Virkelig god instruktion og bredt udvalg af træningsemner. Og så i aller højeste grad 5 stjerner for en fantastisk kundepleje. De giver sig virkelig tid til at kontakte os brugere personligt, hvis vi har brug for det. Jeg siger TAK.

Svar från Body & Mind Universe

Tusind tak for din tilbagemelding - glæder os at høre, vi værdsætter at kunne understøtte den gode og sunde træning, så man oplever øget glæde indeni ;O) Fortsat god træning!

Et fantastisk træningsunivers

Rigtig god træning med et kæmpe udvalg af træninger og øvelser, der gør godt for krop og sind 🙏🏻
Der er god vejledning og altid hjælp at hente hos de kompetente medarbejdere.
What’s not to like ?! ❤️

7 december 2022

Svar från Body & Mind Universe

Dejligt at høre - tak! Dejlig dag!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter nu 2 måneder med BAM online…

Efter nu 2 måneder med BAM online træning oplever jeg meget større frihed i kroppen. Og også i sindet. Kæmpe anbefaling.

Dejligt at høre!

Træning der virker

Træning der virker. Fantastiske programmer for kroppen der giver mobilitet og smidighed og smil på læben. Mindsker og forbygger smerter. Det her er træning for livet. Trænet i snart 3 år med BAM. Mvh kvinde 48 år

6 december 2022

Svar från Body & Mind Universe

Dejligt at høre - godt gået!

Helt igennem fantastisk koncept

Helt igennem fantastisk koncept. Uanset hvor dårlig man er, er det yderst effektivt på blot 20 min.
Jeg er fan

7 december 2022

Svar från Body & Mind Universe

Ja, vi er også selv glade for konceptet, tak for ordene!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har gennem mange år haft problemer…

Jeg har gennem mange år haft problemer med min ryg og led pga hybermobilitet, fibromyalgi og nu slidgigt. Har gået til træning ved fysio og motionscentre men intet har hjulpet mig så meget som den træning jeg har fået igennem B.A.M
Jeg kan virkelig anbefale det, ingen tvivl om det er det bedste jeg har gjort for min ryg og hofte. Og tilmed kan man lave øvelserne derhjemme når man vil. Og hvis man har problemer kan man få hjælp hurtigt.

Svar från Body & Mind Universe

Tusind tak for din feedback - glæder os at høre at du bruger og nyder det. Ja det unikke er netop at man kan gøre det lige når det passer ind.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

B:A:M har bare virket fantastisk for…

B:A:M har bare virket fantastisk for mig! Har hjulpet mig rigtig meget i en fase efter operationer - hvor det var svært at komme videre. Et super godt træningsunivers💪🤗

Tak for ordene!

Super godt nakkeforløb

Super godt nakkeforløb. Jeg er blandt de mange mennekser der indimellem døjer med nakkespænding - og ubehagelig spændingshovedpine. Også dette B:A:M forløb hjælper mig rigtig meget :)

18 september 2022

Svar från Body & Mind Universe

Godt at høre! De gode vaner med bevægelighed er alfa omega.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.