Ballonvaartmaken.com Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Maandagavond 24 augustus 2020 een prachtige ballonvaart mogen ervaren boven de Betuwe. Het was de 1e keer. Wat gaaaaaaf, echt geweldig, zo fantastisch. Echt een CADEAUTJE. Ik kan het iedereen aa... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Let op, dit is een boekings platvorm terwijl ze op hun site beweren te beschikken over "een groot team piloten en crew". Alle goede recenties, zijn dus eigenlijk van de partij die het uitvoerd, a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Supermooie ballonvaart gehad vanuit achtmaal vertrokken over.sprundel .Sint Willibrord .hoeven.prachtig.weer supermooi zicht en goede uitleg door ballonvaarder .mooie landing gemaakt .zeer zeker een a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfecte vaart onder goede weersomstandigheden, gezellige piloot met gevoel voor humor. Alhoewel op de middag van de vaart was het weer nog allesbehalve OK. Maar na tweekeer in de maand juni een teleu... Se mer

Företagsinformation

1. Sportcenter

Informationen kommer från olika externa källor

Een ballonvaart maken, wie wil dat nu niet? Wij maken van uw ballonvaart een ware belevenis. Neem contact op met onze deskundige medewerkers om samen een prachtige herinnering vast te leggen!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een prachtige fijne en veilige vlucht…

Een prachtige fijne en veilige vlucht gehad. Helaas toch een domper omdat Ballonvaart.com geen terugkomst had geregeld. Op de site staat dat er geen bijkomende kosten zijn. Wij hadden een aantal weken vooraf geboekt en betaald. De avond vooraf kregen we een mail dat we zelf de terugreis moesten regelen (iemand moet je ophalen op het punt waar geland wordt) of dat we € 25,00 pp konden betalen om mee te rijden. op zo'n bedrag moesten we dus op het laatste moment nog €50,00 extra betalen! We moesten ook nog snel reageren want vol is vol. Helaas is het ons die avond niet gelukt iemand te regelen, maar toen bleek het busje vol te zitten en moesten we alsnog savonds laat na de vaart een taxi regelen. Het allerergste vonden we nog dat er wel plekken vrij waren in het busje. Maar ze lieten ons gewoon staan in de kou op het boerenveld, terwijl we tegen medewerkers hadden gezegd dat we geen vervoer hadden! De piloten zijn ingehuurd, die kunnen er niets aan doen. Maar wel heel erg slecht van Ballonvaartmaken.com. Wij waren overigens niet de enigen. Er stonden nog 7 mensen die wel vervoer hadden kunnen regelen, maar bij eerdere vluchten dit niet eerder hadden meegemaakt.

26 maj 2022
Logotyp för Ballonvaartmaken.com

Svar från Ballonvaartmaken.com

Fijn om te horen dat u een prachtige en veilige vlucht heeft gehad. Jammer dat het einde niet voldeed. Maar er was wel degelijk de mogelijkheid om mee terug te rijden met de ballonvaarder tegen een meerprijs. Hierover hebben wij u geïnformeerd in de bevestiging. Daarnaast heeft de ballonvaarder u ook meerdere malen geïnformeerd. Dat houdt dus in dat u niet verplicht bent dit te betalen als u niet mee terug wenst te rijden. Bij de crew heeft u niet eerder gemeld dat u geen vervoer terug had. Pas nadat de busjes vertrokken waren kwam de melding dat u geen vervoer. Helaas is het bij de enige auto die nog aanwezig was niet toegestaan om personen achterin te vervoeren. De beschuldigingen die u uit zijn niet kloppend.

Hartelijke groet,
Team Ballonvaartmaken.com

Mooiste ooit.

Hallo, het was een geweldige ervaring. Heel aardig personeel, behulpzaam ,ook vanwege mijn rugproblemen. Ook voor de heer Mulder die op zijn 80 ste nog mee ging.
En ik ben zeker dat ik met jullie nog een keer de lucht in ga. Hopelijk varen we dan over Millingen aan de Rijn
Met vriendelijke groten Henk Koenders

7 augusti 2021

Ballonvaart zuid Limburg

Na een aantal keren niet kunnen doorgaan vanwege het weer uiteindelijk toch plaatsgevonden.

Het was een geweldige ervaring, voor iedereen aan te raden

26 november 2020
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Spannend en adembenemend, als je kans krijgt, doen...

Onze ballonvaart van 20 sept 2020 met onze familie was geweldig. Het opstijgen was spannend i.v.m. iets te harde wind maar onze piloot wist wat hij moest doen. De verschillende ballonteams hielpen elkaar, top. We kregen goede instructies, mochten meehelpen, het dopen aan het eind van de vlucht, was heel leuk (en lachen). Dit zegt iemand die last heeft van hoogtevrees maar het zo weer zou doen. Eenmaal in de lucht, adembenemend, prachtige foto's, maar ik heb mijn mobiel op gegeven moment in mijn jaszak gedaan en genoten van de stilte en landschap. We hebben een jaar moeten wachten maar het was het zeker waard.

21 oktober 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het was een mooie ervaring

Het was een mooie ervaring! Prachtig en de organisatie was zeer goed. Niet willen missen en we kunnen het iedereen aanraden. Hans Pauw en zijn team ; reuze bedankt! De landing in de wei was ook spectaculair en hadden we niet willen missen. We genieten nog steeds na van alle foto”s.

14 oktober 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een geweldig ervaring, die ik iedereen aan kan bevelen

Voor mij was de ballonvaart, die ik in september heb gemaakt, echt fantastisch. De hele instructie vooraf, het meehelpen en het afbreken met de champagnedoop was een belevenis om nooit te vergeten.
De ballonvaart zelf was ook prachtig. Het uitzicht, het opstijgen en dalen waren fenomenaal. Om nooit te vergeten.

14 oktober 2020
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooie ballonvaart

Mooie ballonvaart, communicatie over ballonvaart, uitstel etc is snel en goed. Een tip voor ballonvaart.com: communicatie over annuleringsverzekering en voorwaarden kan duidelijker. Ik had dit aangekruist bij de boeking maar kon dit later nergens terugvinden. Ook niet wat de voorwaarden waren. Omdat onze vlucht telkens werd uitgesteld wilde ik dit weten. Uiteindelijk was het niet nodig en hebben we een prachtige vlucht gehad.

12 oktober 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.