Balando Omdömen 223

1,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Køb ikke produkter fra dette firma. Pengene bliver trukket promte fra din konto men der modtages ingen varer. Har rykket og rykket men fået kun standard svar retur. Jeg ville annullere ordren men dett... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Åh nej. Jeg plejer at tjekke Trustpilot inden jeg handler på en ny hjemmeside - det glemte jeg desværre denne gang. Når jeg læser de 5 stjernede anmeldelser er flere af dem gengangere, men oprettet... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hej Connie her, min oplevelse er, at man ikke kan stole på Jer, jeg har et tilgodehavende på kr. 362,60 ordre. 7061, da min forsendelse blev væk under transport, jeg kunne så vælge at få min ordre t... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det er et svindelfirma - pengene bliver trukket med det samme, men varerne leveres ikke. Har rykket flere gange og får blot et nytteløst svar - nu har de endelig erkendt at skoene er tabt under tra... Se mer

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

FUP FUP FUP

FUP FUP FUP
bestilte og betalte taske 10.marts har aldrig modtaget varen, har rykket, venligt svar, men ingen varer

24 april 2023

Svindel

Føj et svindelfortagende, jeg politianmelder dem,de skal ikke snyde flere føj føj

3 mars 2023

Dette er rent fup

Dette er rent fup. De sælger hæver pengene men sender ikke varen.

Ejeren af domænet er JefProducts b.V. som har adresse i Holland. Der er ikke opgivet et dansk cvr nummer på hjemmesiden og balando findes ikke i cvr registret.

3 april 2023

0 * herfratøj…

O stjerner herfra.Bestilte et sæt tøj aldrig modtaget har skrevet til dem men får samme svar som alle andre.😡kan man ik lave en fælles politi anmeldelse på dem.

18 mars 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg bestilte et par sko på hjemmesiden, fik dem aldrig

Jeg bestilte et par sko på hjemmesiden ,hvor de havde ophørs udsalg i København. Det var den 12 marts, pengene trak de med det samme. Har aldrig modtaget mine sko. Når jeg klager til dem , kommer et robot svar, at de er på vej. Et stort pup firma. Jeg har lavet en indsigelse på net bank, så må jeg håbe jeg får pengene

12 mars 2023

Handel ikke her

Handel ikke her, du får aldrig dine varer😡😡😡de er ovenikøbet så flabede at de sender autogenereret mail ud, gang på gang…..

20 april 2023

Firmaet får -minus 10

Firmaet får -minus 10, det er da det største svindel firma, troede aldrig jeg ville hoppe på sådan noget, de er meget professionelle i deres markedsføring,så det er nemt at blive ført bag lyset, har rykke flere gange for min ordre fra den 12 marts, samme automatiske besked, er på vej, jeg erkender nu, glem vil aldrig få mine sko. En veninde blev ved med at klage til sidst fik hun et par plastic sko fra Kina uden facon og mærkelig størrelse, ville annullere ordren, ok kun mod at betale et nyt beløb, glem det vi er blevet snydt.

12 mars 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg bestilte 14.3.23 en bluse og et par…

Jeg bestilte 14.3.23 en bluse og et par sko hos Balando og har endnu ikke modtaget ordren - pengene blev trukket d. 15.3.
Har adskillige gange henvendt mig til firmaet - sidst i går d. 18.4. - og får kun et robotsvar om, at det er kureren, det er galt med, men at min ordre er på vej!
Ja, jeg kan jo se, at jeg - som mange andre - er blevet fuppet, og jeg er aldeles rasende. Jeg har bedt om at få ophævet handlen og få mine 600 kr. tilbageført, men det "kan ikke lade sig gøre, da ordren ER sendt fra os!".......
Har læst, at flere, med godt resultat, har gjort indsigelse i banken, og det må jeg jo prøve. Ved bare ikke helt, hvordan man gør!!
Til alle, der tænker på at handle hos Balando! GØR DET IKKE!!!
DET ER ET RENT SVINDELFORETAGENDE!!

19 april 2023

Nul stjerner

Nul stjerner - absolut svindel. Jeg er blevet trukket penge den 17. Marts og har ikke set noget af det jeg har bestilt endnu. Hvis jeg kontakter firmaet - får man bare et robotsvar tilbage. Handl ikke her

17 mars 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg bestilte et suite sæt

Jeg bestilte et suite sæt. Rykkede flere gange for min levering. Efter 8 uger modtog jeg jakken men ingen bukser. Jakken er dårlig kvalitet, og str passer slet ikke. Bestilte i str. L men den svarer til en S. Besti ikke noget fra dette useriøse svindler firma. Mvh Lone Nørgaard

14 mars 2023

Svindel

Jeg er en af de naive personer, der troede på, at firmaet Balando København var reelt. Æv. Hop ikke på annoncer af den art på FB. Jeg købte og betalte for et par sportssko tilbage for 6 uger siden. Varen ville blive leveret med Postnord og kunne spores, skrev de. Det var dog betryggende at vide. Men alt omkring det firma er fup. Jeg har sendt flere mails og modtager blot et robotsvar om transitforsinkelser.
Tak for råd om indsigelse i banken. Det vil jeg straks benytte mig af. Det burde i øvrigt være muligt at give O stjerner.

17 april 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Køb aldrig i butikker, der ender på 'København'

Der er den seneste tid dukke nye butikker op, der slutter på 'København' med ens opbygning og flere så nye, at de ikke er anmeldt på trustpilot endnu.
Jeg købte i november 22 nogle støvler i en tidl. 'Søbris København'- butik og troede, den lå i DK (glemte at tjekke Trustpilot).
Efter 2 mdr.'s leveringstid kunne jeg konstatere, at de slet ikke svarede til beskrivelsen og nægtede at returnere dem til Kina(!!), som oplyst, selvom jeg gentagne gange mailede og bad om en dansk adresse.
Jeg returnerede dem ikke, da de aldrig når frem, så jeg mistede både varen og mine penge, men fik efter megen mailskriveri til forskellige mailar. 35% i afslag og har dem nu billigt til salg...
Husk at læse trustpilot!! Og vær obs på, at alle ***** anmeldelser er 'kunder' med udenlandsk navn, hvorimod dem med én * er fra (ægte) danske, utilfredse kunder.

16 april 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.