Køb ikke produkter fra dette firma. Pengene bliver trukket promte fra din konto men der modtages ingen varer. Har rykket og rykket men fået kun standard svar retur. Jeg ville annullere ordren men dett... Se mer
Det här tycker kunderna
Åh nej. Jeg plejer at tjekke Trustpilot inden jeg handler på en ny hjemmeside - det glemte jeg desværre denne gang. Når jeg læser de 5 stjernede anmeldelser er flere af dem gengangere, men oprettet... Se mer
Hej Connie her, min oplevelse er, at man ikke kan stole på Jer, jeg har et tilgodehavende på kr. 362,60 ordre. 7061, da min forsendelse blev væk under transport, jeg kunne så vælge at få min ordre t... Se mer
Det er et svindelfirma - pengene bliver trukket med det samme, men varerne leveres ikke. Har rykket flere gange og får blot et nytteløst svar - nu har de endelig erkendt at skoene er tabt under tra... Se mer
Balando København og Aiko København er det samme svindelforetagende!
Balando København og Aiko København er begge svindel-websites, som intet har med København at gøre, eller de varer, de reklamerer med for den sags skyld. De tilbyder de samme varer på samme umulige måde og snyder deres kunder, så vandet driver! Ingen af dem har en fysisk butik eller adresse i København eller noget andet sted i Europa. KØB IKKE NOGET på disse websites - det er mere smertefrit at smide pengene direkte ud af vinduet!
Jeg har ikke mere at tilføje andet end at det er meget tydeligt, at begge webshops opererer på samme måde med de samme varer, samme priser, nøjagtig samme beskrivelse af varerne etc. I kan jo se, hvad der ellers skrive om jer her på Trustpilot - masser af klager!

Svar från Balando
Min vare er aldrig kommet frem men er betalt😡
Efter at have bestilt og betalt for varer som umiddelbart ikke kommer til Danmark, så får man pludselig besked om at varerne kommer fra Kina og man kan derfor ikke spore pakken.hvor den har ligget stille siden 20.2.2023 hvor den også er betalt Efter utallige henvendelser til Balando får man den ene gang efter den anden et standardsvar (fortrykt) om forsinkelser.
Personlig svar fra dem kommer aldrig.
KØB ALDRIG FRA DETTE USERIØSE FIRMA.
Totalt umulig at komme i dialog med dem.

Sikke et Tivolifirma
Sikke et Tivolifirma. Min hustru handlede her i god tro. Varerne ankom efter ca. 5 uger, på trods af beskrevet leveringstid på 10-12 hverdage. Varerne skal returneres dels pga. ringe kvalitet og dels størrelser som absolut ikke lever op til den størrelse man forventer at få leveret. Ved returnering forlanger firmaet at det skal sendes til deres lager i Kina, tilmed UDEN dette oplyses i handelsbetingelserne og iøvrigt selv betale fragtomkostninger hertil. Det er ok at betale returfragt, Max. 49kr. Som det koster alle andre steder der ikke tilbyder gratis returfragt. Firmaet må selv betale differencen mellem 49 kr. og fragten til Kina.
Dette firma bærer i høj grad præg af, at ejeren er amatør, i ordets bogstavligste forstand, som gerne vil være professionel, men forbliver udelukkende en svindler.
Man kan ikke finde hverken adresse, telefonnummer eller CVR NR på shoppen. Og til ejeren af shoppen; Du ER allerede anmeldt til e-mærket, Forbrugerombudsmanden og selvfølgelig til SKAT. Skat er voldsomt interesseret i af finde frem til dig.
OPDATERING:
Svarer på nedenstående:
1. Der er intet beskrevet i jeres returpolitik om retur skal ske til Kina!
2. Det må forventes, at I opererer i forhold dansk lovgivning, herunder købeloven, længere er den ikke.
Men lad os se om I synes de 630 kr min hustru har betalt for ordren er værd for jer, at beholde mod det der på vej i jeres retning.

Jeg bestilte en cardigan i januar 2023
Jeg bestilte en cardigan i januar 2023, i den tro at det var fra en dansk hjemmeside, pengene blev trukket den 23.01.23, d.d. Jeg har endnu ikke modtaget min cardigan og forventer ikke jeg modtager den. Jeg har mailet og gjort opmærksom på problemet, får nogle standard svar, med en masse undskyldninger, som er svære at tage alvorlige. I går bad jeg om at ordren bliver annulleret og mine penge ført tilbage på min konto…… ikke mærkeligt jeg ingen svar modtager, på netop den mail.
Køb ikke noget på fra dette fup firma.
Læringen for mig er, gå altid ind på trustpilot, inden du bestiller noget over nettet.
Bestilte en strikket cardigan
Bestilte en strikket cardigan, men fik en cardigan i noget tyndt sweat shirt stof. Beløbet blev trukket en måned før jeg fik den forkerte vare. Trøjen kom direkte fra Kina, selvom jeg bestilte på en dansk webshop. “Den danske webshop” svarer tilbage på min klage, at jeg selv skal bekoste at sende trøjen retur til lageret i Kina, selvom jeg bestilte hos et DK firma. Eller også kan jeg beholde trøjen og få 30% refusion. Mega dårlig behandling. Handler aldrig der igen.
Det er fup
Bestilte en trøje 9/2. 23.
Endnu ikke modtaget.
De skriver 15 til 20 dage.
Bestil endelig ikke der fra. Det er fup.
Modtaget trøje. Men den er ikke i strik som jeg bestilte. Tyndt syntetisk stof . Og virkelig grim
Fupfirma!!
Fupfirma!!
Udover at jeg har samme oplevelse, som de fleste reelle henvendelser her på Trustpilot, så ser det sandelig også ud til at firmaet har ansat/hyret folk til at komme med falske anmeldelser på Trustpilot - alle skrevet i standardsprog, som kunne bruges om mange firmaer, og ALLE har givet 5 stjerner, så man trækker gennemsnittet op for et firma, der slet ikke leverer andet end fup og bedrag!
Hvis jeg rent faktisk modtager den trøje jeg har bestilt, bliver jeg overrasket.
Det virker som fup
Jeg bestilte en vare 17. februar. På siden står levering til 7-12 dage, i en mail skriver de 15-20 dage. Jeg forsøgte at annullere min ordre, men det kunne jeg ikke, da den ifølge kundeservice var afsendt, men på tracking stod den stadig som afventende afhentning. På den side, jeg bestilte på var der rabat grundet ophør, men der florerer en del falske reklamesider, som leder til denne side - og de eksisterer alle trods 'ophørsudsalg'. Varen sendes fra Kina, selvom der står dansk produceret læder. Det virker som fusk og bedrag, og jeg tvivler på, jeg nogensinde ser en vare. Trods mange spørgsmål til kundeservice, får jeg blot standardsvar.
Køb aldrigsvindel noget hos det firma
Køb aldrig noget hos det firma, det er snyd og svindel, du får aldrig noget, deltager dine penge.
Kan ikke anbefales.
Kan ikke anbefales.
Meget dårlig oplevelse. Man får ikke det, man forventer.😡
Man køber i god tro et jakkesæt, kaldet Lady Lapel Cardigansæt. Det ser superflot ud, bukser og jakke, tilsyneladende kraftigt stof.
Venter. Der går en lang måned, og endelig ankommer pakken.
I den er der kun en jakke, ingen bukser(!!!) , og jakken er tynd som en skjortebluse, slet ikke som på billedet.
Jeg er skuffet.😨Føler mig fuppet, men jeg gider ikke reklamere, da jeg her på Trustpilot ser, at de, der har haft samme oplevelse og har klaget, har fået at vide, at selvom BALANDO kalder det et sæt, så er det kun jakken, de har til salg, så det er altså os kunder, der tager fejl.!!!! Siger de.
Øv,øv.
R
Den 31/1 købte jeg et par sko og i har…
Den 31/1 købte jeg et par sko og i har trukket pengene men jeg har ikke fået mine sko her en måned efter vil gerne have mine penge retur.skod firma
Kan ikke anbefales
Bestilte et par sko den 15 februar 2023 som åbentbart ikke er sendt fra Kina endnu selv om i har trukket pengene rimeligt hurtigt samme dag.
Øv øv tror ikke jeg nogensinde får dem
Har før købt vare fra et andet firma fra Kina men er blevet oplyst hele vejen om hvornår det bliver afsendt fra og hvornår.
Den app jeg har rykker sig ikke på datoen altså der sker ingenting.
Absolut et fup firma.Dårlig …
Absolut et fup firma.Dårlig markedsføring.Man viser et jakkesæt på hjemmesiden.Når man så bestiller et jakkesæt så får man kun en jakke.Bukser høre åbenbart ikke til ET sæt.Kundeservice svare ,men det får man ikke bukser ud af .FUP OG SVILDEL😡😡😡
Så kom “suitet”
Så kom “suitet”. Bestod så kun af en jakke i ualmindelig dårlig kvalitet og i en størrelse der var helt hen i vejret 😂Bestil IKKE fra Balando hvis du vil have noget for pengene!
Kan absolut ikke anbefales
Bestilte to jakkesæt i orange og beige, fik godt nok varen, men jeg ventede 1 måned før den kom. Der var så kun jakker (selvom de skriver “ suit” og “dragt”), Jeg skrev til dem, at der manglede bukser, men fik besked om, at det kun var jakken, selvom de havde svaret, at man godt kunne få forskellige størrelser i jakke og bukser. HOLD JER VÆK FRA DENNE HJEMMESIDE!
Bare jeg kunne give firmaet 5 minus stjerner
Den 29. januar købte jeg 2 cardigans. Har ikke modtaget pakken fra Kina endnu. Har skrevet et par gange til kundeservice og får samme svar: Bare rolig, pakken er på vej.
Jeg tror sgu aldrig jeg ser noget til den pakke..
Bestilte en twister den 30 januar
Bestilte en twister den 30 januar
Pengene er trukket, men har ikke modtaget nogen pakke.
Aldrig bestil derfra.
Det er det rene fup og svindel
Ventetiden var lidt lang
Ventetiden var lidt lang, men varen kom (BH). Desværre var det i "børnestørrelse" selvom det var en størrelse xxxl. var den kun 60 cm. i omkreds. Er super ærgerlig over det.
Bestilte og betalte en kasket 13/1…
Bestilte og betalte en kasket 13/1 2023, penge trukket, men ingen pakke.
Fup og humbug
spild af penge
De skriver hverken adresse eller tlf nummer .. Jeg vil ihvertifald ikke handle sådan et sted.Danske shops har tlf numre og adresse .

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.