BadkamerVakman Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Topbedrijf. 1 man ,bij ons Basil, kan en doet alle werkzaamheden. Stucken, elektriciteit , tegelwerk en montage. Werkt hard en netjes, ruimt op en maakt alles iedere dag schoon. Kortom zeer tevreden o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een super ervaring. Eerst is Jack bij ons langs geweest om alles zelf in te meten en aan de hand hiervan zijn mooie 3d tekeningen gemaakt van onze badkamer en wc. Na de bevestiging van de offerte i... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Echte aanrader!!! Wij zijn super tevreden over badkamervakman, wij hebben 1,5 jaar geleden een grote badkamer compleet verbouwd en ook toilet benedenverdieping. Ze werken zorgvuldig en deskundig, er... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jack is bij ons langs geweest om de badkamer in te meten en onze wensen kenbaar te maken. Tegels uitgezocht en alles doorgesproken. We zouden binnen 2 weken een offerte ontvangen maar hebben nooit m... Se mer

Företagsinformation

1. Badrumsinstallatör
  2. Försäljare av badrumsartiklar
  3. Kakelbutik

Om BadkamerVakman

Skrivet av företaget

BadkamerVakman = 5 jaar all in garantie, Waterdicht Concept, Onderhoudsarm, Grootste (maatwerk) assortiment en Betaalbaar! Een begrip.

BadkamerVakman heeft in de afgelopen 17 jaar al meer dan 2.700 badkamers verbouwd.

Je herkent ons voornamelijk doordat wij duurzaam en extreem onderhoudsarm bouwen.

Met 5 jaar all in garantie en de intentie dat onze badkamers minstens 30 jaar goed functioneren en er mooi blijven uitzien. Dat is ons gelukt door onze zwembad voegen, envelop betegeling, timeless glas en selectie van tegels en sanitair.

Wij hebben nooit bezuinigd op onze kwaliteit en wij beloven ons eraan te houden. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog genoteerd.

Klanten waarderen zeer dat wij veel maatwerk meubels en douchewanden leveren waardoor de meest optimale indeling gegarandeerd wordt. Een kleine badkamer bijvoorbeeld wordt qua ruimte, uitstraling en efficiency veel aantrekkelijker hierdoor.

Betaalbaar zijn onze badkamers ook nog eens doordat wij groot inkopen bij onze fabrieken en grote voorraden aanhouden.

Wij garanderen onze klanten een waterdicht “one stop shopping” concept. Sanitair, tegels en verbouwing onder een dak.

Je kan ons gepassioneerde adviseurs noemen en zeker geen verkopers. Waar vindt je dat nog tegenwoordig?

Last but not least werkt BadkamerVakman met eigen, door ons opgeleide, badkamer vakmannen.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al de tweede mooie badkamer.

Onze eerste badkamer hebben wij in 2012 door Badkamervakman later verbouwen. We hebben er lang van genoten, verlichting in onze spiegelkast was na vier jaar doorgebrand. Hiervoor is de service monteur langs gekomen. Het duurde even vier weken maar blijkbaar is het lastig om kleine klussen sneller in te plannen. Het vervangen was gratis ondanks dat het buiten de garantie was! Ze vonden dat het niet had mogen doorbranden na zo'n korte tijd. Begin december hebben wij de sleutels van ons nieuwe huis in Rijswijk gekregen. Kort voor de verhuizing hebben wij toch besloten om de badkamer te verbouwen en hebben toen weer Badkamervakman benaderd. WIj zijn op de flex lijst gekomen en vier weken later zijn ze al begonnen. Drie weken later was de badkamer klaar. Ik moest wel twee weken langer op onze maatwerk glas douchewand wachten, maar dat is in deze tijden blijkbaar niet anders. Met het resultaat zijn we weer super tevreden.

2 februari 2021
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf

De Badkamervakman is niet te bereiken. Op alle telefoonnummers wordt niet tot nauwelijks opgenomen. Als iemand eens in de twee maanden opneemt is het Jack met een verhaal dat hij ‘morgen’ weer op ‘kantoor’ is en het gaat regelen. Via het gestandaardiseerde offerte formulier kan een afspraak worden gemaakt. Het regelen van die afspraak was al moeilijk (Jack kwam gewoon niet opdagen), uiteindelijk een afspraak op 6 oktober 2020 bij mij thuis. Alles ingemeten, wensen kenbaar gemaakt, tegels uitgezocht (aleen wat hij bij zich heeft). Offerte zou komen in 2-3 weken. Nooit meer wat van gehoord. Vele emails, hopeloos veel telefoontjes, Jack reageert nergens meer op. Wat ben ik blij dat ik nooit betaald heb en er geen werkzaamheden zijn gedaan.

28 januari 2021
Omdöme utan inbjudan

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.