Ik had een doorlopende machtiging bij…
Ik had een doorlopende machtiging bij backme.org voor €5,- per maand voor Roddelpraat. Ik ga hier niet de "deugt wel-deugt niet" discussie aan, laat dat duidelijk zijn.
Backme.org, begon twee maal per maand geld te innen. Soms drie maal. Op een gegeven moment liep er iets niet goed, nadat het donateurschap €6,- per maand werd voor nieuwe donateurs. Ik moest ook ineens €6,- gaan betalen. Dat was heel vreemd want ik was al sinds 5 juni 2021 donateur. Ik heb backme.org daarop aangesproken en het was allemaal een foutje, konden ze niets aan doen en één euro meer was toch niet onoverkomelijk.
Mijn machtiging niet veranderd, want ik vond dat niet nodig en toen besloot backme.org maar twee keer €5,- te innen. Een andere reden kan ik niet bedenken. Ik heb het ook bij Jan en Dennis aangekaart, maar ook uit die hoek heb ik niets vernomen.
Dit heeft ertoe geleid, dat ik met pijn in mijn hart geen donateur meer ben omdat ik backme.org niet meer vertrouw.
Nu zou ik ook een €6,- donateur moeten worden, terwijl ik Roddelpraat al sinds half 2021 steun.
Dus backme.org: jullie moeten je zaakjes netjes regelen, misschien eens contact zoeken met de mensen achter het bedrag of die bedragen weer laten terugstorten van jullie rekening, waar dat nog mogelijk was. Jullie hebben echt wel geprofiteerd van mij.