Klein accessoire (dockingsstation), perfect verpakt en in uitstekende staat. Snelle verzending en levering. Ik zou de optie toevoegen om het artikel direct op te halen om verzendkosten te besparen (... Se mer

Företaget har svarat
Mooie, goede en vrij snelle laptop. Zo goed als nieuw zonder gebruikssporen. Zeer vlotte verzending. Voorzien van Nederlandstalge Windows 11 Pro versie, zoals gevraagd bij aankoop. Klein beetje zoekwe... Se mer
Företaget har svarat
Super, je recommande à 100%. J'avais un doute sur la compatibilité et les accessoires à ajouter à ma commande, j'ai été conseillée rapidement via Whatsapp. J'avais aussi fait une erreur dans ma comman... Se mer
Zeer goede service. ik kon mijn toestel zelfs omruilen nadat ik een met het verkeerde klavier had besteld.
At Back in Use, we believe in the power of reuse and sustainability. Our range includes high-quality refurbished laptops, smartphones, monitors and more – always selected and renewed with care.
Lochtemanweg 40, 3580, Beringen, Belgien
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle en goede service!
Er was een probleempje met de betaling met pluxee eco cheques, maar dat werd meteen aangepakt!👍

Svar från Back in Use
Vlot bestelproces en levering. Het toestel was zoals beschreven: amper te onderscheiden van een nieuw. Ook de klantenservice reageerde snel op m'n mailtje. Toen ik vergeten was de welkomscode te gebruiken, kreeg ik toch nog een cashback achteraf, zeer vriendelijk.

Svar från Back in Use
Perfectie bestaat. Na ontvangst bleek oplader kapot, en er werd onmiddellijk een andere verzonden.
Levering was correct en goed verpakt zodat er zeker niets kon zijn van schade
Top service
Zeker een aanrader
Snelle levering, product voldoet helemaal aan beschrijving
Al de nodige info op de website gevonden. Vlotte betaling. Vlotte levering met keurig ingepakte laptop. Herl blij met mn aankoop.
Veel keuze, gemakkelijk te betalen met ecocheques, snelle levering
Over het product kunnen we nog niets zeggen want dat ligt nog onder de kerstboom. Wat betreft het verloop van de bestelling en levering zijn we alvast zeer tevreden!!
Ik ben niet iemand die snel een review schrijft maar nu dus wel. De snelheid van de levering was ik van verbaast, op twee dagen was het pakje geleverd door onze eigen Bpost wat mij heel erg verheugde. Ik was helemaal niet in gesteld op zulke snelle levering, maar het was een leuke verrassing. Het apparaat is in heel goede toestand en amper te merken dat het al een vorig leven heeft gehad.
Wat misschien wel nog een plus punt zou zijn is een
vlaamse handleiding erbij. Dank voor de goede service.
Als prefect telefonisch contact IVM update direct geholpen. Super service
j'ai achete chez vous un smartphone s8 dons les batterie ce déchargerais raison et vous ne donnez pas suit vous vous en lavez les mains bak in use ne semble pas du tout sérieux

Svar från Back in Use
Really great service; quick, efficient, and friendly staff.
We love the concept too :-)
Makkelijk te gebruiken webshop. Goede communicatie, snelle verzending.
Product is precies wat ik zocht, makkelijk besteld dankzij een overzichtelijke site. Ik ben fan.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.