Babyfoon van het merk elro (bc4000) besteld. Product werkt niet naar behoren van wat je mag verwachten van een babyfoon. Babyplus reageert nergens op. Telefonisch ook totaal niet bereikbaar.
Det här tycker kunderna
22-12-24 bestelling geplaatst. Betreft duo kinderwagen. Netjes bevestiging ontvangen en vrij snel de track&trace via PostNL. Zending zou uit twee pakketten bestaan. Eerste deel kwam 24e al binnen. 2e... Se mer
Heel blij met deze webshop. Ik kocht hier anderhalf jaar geleden een buggy. Dom genoeg heb ik alle bestelgegevens gewist uit mijn mailbox en de factuur was ik kwijt. Ik had wel een factuurnummer ergen... Se mer
Had een auto stoel besteld met flinke korting, welke op vrijwel elke concurrerende andere site uitverkocht was. Daarna zag ik de slechte reviews op internet. Kreeg niet direct een order bevestiging va... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Van fopspeen tot speelkleed en van tuttel tot kinderkamer. Bij Baby Plus shop je online en in de winkel al je babyspullen. Ons bedrijf zet zich al decennialang in om jonge ouders (to be) te helpen bij het kiezen van de artikelen die nodig zijn bij het krijgen van een kindje. Kies uit topmerken en trendy nieuwkomers in onze online babywinkel. Wil je liever een keertje langskomen? Bezoek dan onze fysieke winkel! Bij Baby Plus krijg je altijd de beste service, profiteer je van de kennis van ons ervaren personeel en shop je bovendien de leukste babyspullen. Welkom bij Baby Plus!
Kontaktuppgifter
De Corantijn 37D, 1689AN, Zwaag, Nederländerna
- 0229-745062
- info@babyplus.nl
- babyplus.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Geen communicatie na gebrek babyfoon
The product was broken and babyplus…
The product was broken and babyplus dont responding to contacts.
Geen contact
Een deel is netjes geleverd, maar de maxicosi nooit geleverd gekregen. En geen enkele manier contact te krijgen met babyplus.
Bestel er niks, ze zijn FALLIET
Ik heb een artikel in december na overleg retour mogen sturen.
Tot op heden nog geen feld terug gehad en hoorde dat ze falliet zijn verklaard in januari.
Nu kwam er vabdaag weer een verkoopmail van hun binnen.
Gaan ze nog meer slachtoffers maken.
Hier kan ik dus niet tegen.
Om tehuilen
Ik ben al vanaf Oktober 2024 bezig om mijn nieuwe voetenzak van doona+ om teruilen (i.v m. Kapot bij ontvangst)
Na contacten heen en weer zou ik dan eindelijk beging van het nieuwe jaar mijn voetenzak mogen ontvangen omdat het niet leverbaar was en het is nu begin Maart en nog steeds niks ontvangen, geen reacties op mails, Via contact formulier niet en ook niet per telefoon.
En wat lees ik nu net failliet pffff,
Je ontvangt niets
24 november bestelling geplaatst en ik wacht nog steeds.
Niets bestellen hier! Al mijn geld kwijt.
BabyPlus failliet
Het bedrijf is begin februari 2025 failliet verklaard. Winkel en webshop zijn gesloten. Helaas wordt er ook al heel lange tijd niet gereageerd op mails en telefoontjes, getuige alle reviews. In mijn geval 339 euro kwijt..
Heb helaas het verkeerde product…
Heb helaas het verkeerde product ontvangen. Kreeg vrij snel reactie en een retourlabel, en ook de reactie dat mijn retour was ontvangen en ik binnen 14 dagen mijn geld terug zou hebben. Dit was helaas niet het geval, en nu krijg ik geen contact meer.
De klantenservice reageert niet per…
De klantenservice reageert niet per mail of telefonisch. Heel slecht dit!!! Ik wil mijn product retourneren maat ik krijg niemand te pakken voor een retourlabel
Geen reactie op kapotte babyfoon
Ik heb weken geleden een garantieaanvraag gedaan, zowel per mail als via het contactformulier. Ik krijg gewoon geen reactie en mijn Babyfoon is wel stuk.
Na geretourneerde bestelling na drie…
Na geretourneerde bestelling na drie weken het bedrag van 269,- nog niet terug ontvangen! Schandalig
Koop hier nooit meer!
Wat ging er mis is de vraag? Alles! Een babybadje besteld op 4 december, deze kwam kapot aan. Melding gemaakt en 3 weken later nog niks vernomen. Gebeld en wonder boven wonder kreeg ik ze is te pakken. Zij gaven aan achter te lopen met de mail dus ik moest nog even geduld hebben. Dat even geduld loopt nu nog steeds. Nu ook telefonisch niet meer bereikbaar, en op mails wordt niet gereageerd. Dit bedrijf deugt niet!
Wipstoeltje ontvangen in verkeerde…
Wipstoeltje ontvangen in verkeerde kleur. Telefonisch niet te bereiken en op mails wordt niet gereageerd. het is toch om zot van te worden met al die online bedrijven !!!
Bedrijf is failliet nu
Product besteld maar er zat schade aan
Product besteld maar er zat schade aan. Ze reageren niet op de mail en zijn telefonisch niet te bereiken. Waardeloos. Zo te zien aan de reviews ben ik niet de enige…
Helaas kreeg ik het verkeerde product…
Helaas kreeg ik het verkeerde product geleverd, na meerdere berichten gestuurd te hebben kreeg ik een retour label. Product heb ik retour gestuurd. Helaas mijn geld niet terug gehad! Verschillende mails heb ik gestuurd met vragen, helaas nooit reactie op gehad. De telefoon nemen ze ook nooit op
Onmogelijk te bereiken en als je dan…
Onmogelijk te bereiken en als je dan contact hebt stopt het halverwege.
Blijf hier weg
Niet aan te raden
Update: loopfiets is uiteindelijk bezorgd en in goede staat. Helaas wel veel te laat maar beter dan helemaal niet. Daardoor toch nog 2 sterren. Jammer van de communicatie van dit bedrijf. Had ze een slechte review bespaard.
Zeer slechte communicatie, reageert nergens op. Niet op mail, telefoon enz. Loopfiets bestelt maar nooit ontvangen. Schandalig! Mensen bestel hier nooit wat!!!!
Onbereikbaar....
Bedrijf is onbereikbaar via contact formulier, de mail en telefonisch.
Spullen geretourneerd maar dit is niet aangepast bij Klarna en nu zou ik spullen moeten gaan betalen die hun zelf al weer terug ontvangen hebben.
Teleurstelling, maar wel terugbetaald
27 december heb ik 4 pyjama's van Feetje hier besteld. Ik kreeg toen direct bevestiging hiervan. Maar daarna niks meer. Terwijl op hun website stond dat alles leverbaar was. Mail hierover gestuurd en contact proberen te krijgen, maar helaas niks.
Na het lezen van alle slechte reviews geschrokken en nog een mail gestuurd om te vragen voor annulering en terugbetaling. Hier is wel snel een standaard mail op terug gekomen en direct ook me geld terug gestort. Vandaar toch nog een 2e ster.
Ik hoop voor het bedrijf dat ze snel hun problemem kunnen oplossen. En tot die tijd raad ik mensen aan niet hier te bestellen of hun geld terug te vragen en elders te bestellen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.