Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg købte en bottle washer pro

Jeg købte en bottle washer pro, til hjælp med vask og sterilisering af sutteflasker.

Desværre levede den slet ikke op til forventningerne, og alle flasker skulle vaskes manuelt.

Jeg skriver til baby Brezza indenfor 14 dage efter købet for at returnere diverse ting havde købt rigeligt med opvasker tabs hepa filter, som jeg selvfølgelig heller ikke ønsker at beholde da maskinen ikke virkede.

Har ikke hørt svar fra dem.
Og det er nu 1 måned siden jeg forsøgte at returnere.

14 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Værste gang looort har købt deres

Værste gang looort jeg har købt. Jeres maskine til mælkeerstatning bliver ved med at melde fejl, selvom den er blevet renset grundigt – endda i kogende vand. Den kræver konstant rengøring uden at problemet forsvinder.

Jeg vil klart råde andre til at holde sig fra jeres produkter. For mit vedkommende ender den med at blive smidt ud.

6 februari 2026

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Jeg sendte en reklamation ind på vores baby brezza formula pro, og jeg havde svar 3 timer senere. Efter billeder af problemet var sendt og forskellige løsninger var prøvet, skrev de tilbage dagen efter, at de sendte en ny til os. Kun 2 dage efter havde vi den. Vi har intet at klage over, det var virkelig god og hurtig service!

25 januari 2026

Dårlig kundeservice og produkter

Dårlig kundeservice! Jeg har siden november bøvlet med maskinen som kan lave mos. Den kan kun lave konsistensen suppe og det gider min baby ikke at have. Der er en fejl på maskinen i november hvor jeg tager fat i kundeservice. Der går flere uger før jeg får svar og får tilsendt en ny maskine, da min er defekt. Det er jeg selvfølglig glad for og får maskinen her 2 januar. Problemet med den nye maskine er at den heller ikke virker. Jeg tager igen fat i dem og beder om at få mine penge retur. Dog får jeg ingen svar tilbage denne gang! Så nu står jeg og har brugt penge på en maskine som ikke virker og en kundeservice som ikke svare. Intet telefon nr at fange dem på. Pas på med dette firma! Det virker som fup!

24 november 2025

Simpelthen så lang leveringstid

Simpelthen så lang leveringstid! Der forhandles kun vasketabs til bottlewasher hos dem og det tager mega lang tid at få leveret! De skriver 3-5 arbejdsdage og vi er pt på 6 arbejdsdage (8 dage i alt) og den står stadig bare i Malmö brevterminal. Vi er løbet tør for tabs for længst! Har bestilt og modtaget tabs fra dem før og det var samme uendelige leveringstid.

12 januari 2026

Anmeldelse af BabyBrezza Sterilizer Dryer Advanced

Vi købte en BabyBrezza Sterilizer Dryer Advanced i Babysam i Slagelse den 7/12-25. Allerede efter meget kort tids brug oplevede vi alvorlige problemer med maskinen.

Pladen i bunden, som skal koge vandet, overopheder og brænder vandet af alt for hurtigt. Det resulterer i en kraftig brændt lugt fra selve maskinen – og desværre også fra mine flasker. Samtidig fyldes pladen hurtigt med kalk, selvom den bruges korrekt.

Jeg har gentagne gange forsøgt at rengøre og afkalke pladen med de originale BabyBrezza-kalktabletter, præcis som anvist. Flaskerne bliver altid vasket grundigt, inden de sættes i maskinen, og jeg fylder aldrig vand over max-niveau. Jeg har endda kun benyttet det korte program. Problemet har dog været der helt fra første brug.

Den 14/12-25 – kun en uge efter købet – kørte vi maskinen tilbage til Babysam for at reklamere. Her fik vi at vide, at vi skulle afvente svar fra BabyBrezza. Da vi intet hørte, kontaktede jeg Babysams kundeservice den 23/12-25, som ikke kunne hjælpe og henviste tilbage til butikken.

Butikken vendte først tilbage den 29/12-25 med svar fra BabyBrezza. Jeg svarede allerede den 30/12-25, at alle anvisninger var fulgt, og at der tydeligvis måtte være tale om en fejl, da problemet har været der fra starten. Siden da har jeg ikke hørt noget.

Maskinen lugter nu så grimt, at den ikke længere kan bruges, hvilket er dybt frustrerende – især når det drejer sig om babyudstyr. Både produktets kvalitet og håndteringen af reklamationen har været en stor skuffelse.

7 december 2025

Virkelig dårlig kunde service

Virkelig dårlig kunde service, ikke leveret efter 1,5 uge og de har ikke engang sendt det endnu. Samtidig med at jeg har prøvet og skrive til dem flere gange uden et svar i en uge 1, efter en uge svare de det samme om at den er på fjern lager og de kan dele pakken op, men det har jeg allerede svaret på det jeg gerne vil have de gør! Har aldrig oplevet at det er så svært at komme i kontakt med, man skulle næsten tro det er en fup virksomhed!

10 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg købte en Baby Brezza Pro Advanced…

Jeg købte en Baby Brezza Pro Advanced hos Babysam i Odense for ca. 1½ år siden. Den har været passet og plejet, men er desværre allerede gået i stykker. Jeg har kvitteringen og har kontaktet Babysam flere gange for at få hjælp, men de svarer ikke på henvendelserne. Når jeg endelig får fat på nogen, er der kun undskyldninger og ingen reel hjælp.
Jeg er dybt skuffet – især fordi de udmærket ved, at man står med små babyer og er afhængig af, at produktet fungerer. Servicen er simpelthen ikke eksisterende, og det er uacceptabelt, når man køber et så dyrt produkt.

9 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pengene er væk og intet produkt afsendt

Pengene blev trukket med det samme, men her 12 dage efter er maskinen ikke blevet afsendt, selvom der stod det ville tage 2-3 dage.
Jeg har selv måtte tage kontakt til firmaet, som siger den ikke er på lager og de ikke ved hvornår den kommer igen. Vildt dårlig kundeservice.
Jeg har bedt om at få pengene retur, men jeg tvivler på, at de kommer lige så hurtigt retur som de blev trukket. Rent fup.

30 augusti 2025

Ualmindelig dårlig kundeservice

Vi bestilte i februar en BottleWasher Pro og vores varer blev ikke afsendt. Jeg skrev til dem efter 5-6 dage og først der informerede de om at noget af vores ordre ikke var på lager, men at de kunne sende det resterende og at resten ville blive afsendt i uge 14. Uge 14 kom… og gik, men stadig ingen pakke. Siden der har de 3 gange lovet at nu var pakken afsendt, men jeg har stadig ikke set skyggen af pakken og kan se på det TrackingNummer de oprettede første gang de sagde den var på vej at PostNord stadig ikke har modtaget min pakke. Jeg bliver spist af med mails om at de virkelig har fremskyndet processen, og at den er afsendt, men det er altsammen varm luft! Den maskine jeg har købt kan ikke bruges uden de tabs som er i den pakke jeg mangler at modtage, så nu har jeg en maskine til flere tusinde som ikke kan bruges til det den er købt for.

14 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk hurtig kundeservice og gode produkter

Vi har både Baby Brezza Formula Pro og Baby Brezza Bottle Washer Pro, og er ovenud tilfreds med begge to. Vi oplevede at vores bottle washer fik en fejl på sig, som gjorde vi ikke kunne bruge den optimalt mere, jeg skrev derfor til kundeservice og efter de prøvede at hjælpe med at løse problemet, som desværre ikke var en succes, sendte de en ny maskine afsted med det samme. De svarede indenfor meget kort tid på alle de mails der blev sendt gennem hele samtalen, så man skulle ikke vente flere dage på svar, tværtimod gik der oftes kun få minutter. Så skøn kundeservice og nogle dejlige hjælpsomme produkter!

3 januari 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Den er god når den virker….

Den er god når den virker….
Men kan desværre læse flere steder, at andre også får samme fejl på maskinen som os.
Det er en dyr maskine hvis det ikke virker og en lille baby forstår ikke hvorfor man gang på gang ikke kan give mad med det samme, slet ikke sjovt om natten.
Kundeservice i Sverige sagde, at de ikke kunne gøre noget andet end at give en rabat kode. Men man kan ikke vente en uge eller mere på en ny maskine, så vi måtte ud og købe en i BabySam igen.
Sidst vi skulle bruge en reservedel fra Sverige tog det 1 1/2 uge og vi kunne ikke bruge maskinen.

28 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

babybrezza advanced pro og…

Købte en babybrezza advanced pro og efter garantien var udløbet begyndte maskinen at melde fejlkode E3 og E1. Jeg kontaktede babybrezza som var meget behjælpelige. Desværre kunne maskinen ikke repareres (ikke engang købt gennem dem, men hos anden forhandler) tilgengæld tilbød de 20% ved køb af en helt ny.
Ovenikøbet var de lynhurtige til at svare tilbage på mails, sågar på en søndag.
Kun positive ting at sige omkring dem👍🏻

15 september 2024

Meget serviceminded kundeservice

Meget serviceminded kundeservice, som svarer hurtigt på henvendelser. Vi er meget glade for Formula pro advanced samt flaskedestillisatoren. Sidstnævnte gik i stykker kort efter vi havde modtaget den, men blev hurtigt ombyttet til en ny.
Stor anbefaling herfra!

24 juli 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vi købte en

Vi købte en, dejlig på mange måder.
Den larmer dog meget når vandet skal opvarmes.
Kvaliteten kunne være bedre, vi fik fejl på varmesensoren E4, en kendt fejl, og maskinen skal delvis rengøres for hver 4 flaske.

10 maj 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.