Bådkurser.dkOmdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi tog i foråret 2021 Skipper Starter kurset hos Jacob. Teorien var on-Line og resten var over 4 weekender. Vi kom som nybegyndere, men blev klar til at sejle trygt og sikkert, så vi nu kan bygg... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Alt for kort tid til så meget teoretisk materiale.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fint duelighedskursus D. 1/4 - 3/4 - 22. Som jeg varmt og klart kan anbefale til alle, der ønsker solid viden om navigation, søret, brand og sikkerhed. Det, der gør det så super er ikke mindst u... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan kun give den bedste anmeldelse! jeg har lige afsluttet Yachtskipper 3 ved bådkurser.dk. Et hammer godt setup med en masse godt materiale og videoer til hjemmetræning, som jeg ikke tror, at m... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Yderst kompetent

Jeg har etableret et samarbejde med bådkurser/Jacob i forbindelse med at uddanne mine medarbejdere til at være skipper/styrmænd på vores både. Vores både har aktiviteter med børn, og derfor skulle vi sikre at medarbejderene kan leve fuldt op til det store ansvar. Jacob er professionel, fleksibel, yderst kompetent og har leveret en særlig tilrettelagt uddannelse for 11 af mine medarbejdere. *Duelighedsbeviser (Sejlads, VHF, motorbåd), Praktisk sejlads, og særlig tilrettelagt sejlads på 4-12 timer i egen båd.
*Alle medarbejdere har tilbagemeldt stor tilfredshed både med indhold, og måden Jacob har formidlet kursurne.
*Jeg kan varmt anbefale bådkurser, og vil også selv fortsætte samarbejdet fremad.
DB. Lise Løvborg - Fritidscenterleder Christianshavn & Indre by

9 oktober 2021

Anbefales med topkarakter

Jeg har taget flere kurser gennem Bådkurser.dk
Duelighedsteori
VHF-kursus
Speedbådskort
Særlig tilrettelagt skippertræning.
Jacob er en virkelig kompetent og seriøs underviser, der formår at skabe et trygt og godt læringsmiljø, med sin tålmodige og overskudsagtige læringsstil. Jeg kan varmt anbefale bådkurser til alle, der vil være sikre på at få en virkelig kvalificeret undervisning i behagelige omgivelser.

3 oktober 2021

Svar från Bådkurser.dk

Tusinde tak Jacob. Det var en sand fornøjelse at være ombord på Bifrost med dig!
Bh
Jacob

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale bådkurser.dk og…

Jeg kan varmt anbefale bådkurser.dk og underviser Jacob mouritzen - en skarp formidler med et bredt erfaringsgrundlag. Jacob har med sikker hånd ført mig og mine kollegaer gennem praktik og teori på forskellige niveauer. Faciliteterne under undervisningen er også værd at nævne: i lækre kontorlokaler med gratis parkering, god kaffe til rådighed og praktiske øvelser i skønne Dragør.

Certifikater og kort taget via bådkurser.dk:

* Duelighed
* VHF/SRC
* Speedbåd

2 oktober 2021

Svar från Bådkurser.dk

Tusinde tak for den fine anmeldelse Anne. Jeg håber at vi ses på Bifrost til næste år. Det var en fornøjelse.
Mange hilsner Jacob

Kan varmt anbefales

Har både tage VHF (radio) og speedbåd kursus hos Bådkurser.dk og det kan jeg kun varmt anbefale. Havde Jacob og han er utrolig dygtig til at lære fra sig, både teoretisk og praktisk. Han har en dejlig ro og lytter og spørger ind til hvilke behov man har for at man kommer bedst muligt igennem kurserne og med gode kompetance så man føler sig godt klædt på til at sejle på egen hånd.

29 september 2021

Svar från Bådkurser.dk

Tak Rasmus - fornøjelsen var helt på min side. Jeg håber at du og dine kollegaer har fået en masse ud af undervisningen og i kan give børnene nogle gode oplevelser til næste år. Det var en stor fornøjelse fra min side:)
Mange hilsner
Jacob

Alle kan lære af Jacob

Jacob er særdeles kompetent og vidende. Tålmodig, god til at lære fra sig og i det hele taget en flink fyr.

Jeg har både taget duelighedsbevis og været på feriekursus i middelhavet med Bådkurser.dk.

Begge dele har min varmeste anbefaling.

15 september 2021

Skipper kursus i uge 34, Grækenland

Vi var på Skipper kursus i uge 34, 2021 i Grækenland. Forud for turen følte vi os meget trykke i bestillingen, idet vi fik en god forklaring om indhold og niveauet for kurset. Vi var 6 kursister, som var en utrolig blandet gruppe, så det gav en god kemi på tværs. Jacob har stor erfaring og tålmodig i sin oplæring. Hver kursist får rigtig dyb og personlig træning. Der var en tilpas blanding af sejlads, havnemanøvre og tillægning på Anker plads. Vi kan hermed give vore bedste anbefalinger til Bådkurser.dk

15 september 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dygtig og inspirerende instruktør (Jacob)

Vi kom som nybegyndere, men blev klar til at sejle trygt og sikkert, så vi nu kan bygge egen erfaring på.
Jacob er en meget pædagogisk og yderst erfaren og kompetent underviser. Hans store erfaring og overskud gør, at man som elev får et stort og individuelt råderum at lære i.
Vi giver Jacob vores allerbedste anbefalinger.

Inge og Heine

25 juli 2021

Svar från Bådkurser.dk

Tusinde tak Heine - jeg håber sommeren går vel for jer. Alt det bedste herfra!

Yachtskipper hos Bådkurser.dk

Har taget Y3 hos Jacob og Bådkurser.dk.
Vi blev guidet godt igennem materiale og havde super forløb. Jacob er virkelig hjemme i sit stof og god til at formidle.
Kan klart anbefales!

31 maj 2021

Tusinde tak Cathrine:)

Havnemanøvre Kursus

Jeg tog havnemanøvre kursus, i maj 2021. Jeg har sejlet forskellige både gennem de sidste 30 år (sejl og motor), og jeg var i tvivl om kurset ville give mig noget.

Det var et super godt kursus. Der var en rigtig god stemning, og indholdet var præcist det det skulle være.

Jeg lærte nogle virkelig gode teknikker, og der var god tid til at øve dem i praksis. Jeg ser ikke så mange rundt om i havnene, der bruger de specifikke metoder, men jeg er stor tilhænger af Jacobs strategi om at en båd såvidt muligt ikke skal trækkes/skubbes ind/ud, men derimod sejles ind ved hjælp af motor, vind og korrekt placerede spring/fortøjninger. Det var en stor "eye-opener".

Jeg sender hermed min største anbefaling for kurset, og det gælder i særdeleshed også til personer med sejler-erfaring.

21 maj 2021

Svar från Bådkurser.dk

Tusinde tak Nikolaj. Dejligt at høre du fik noget ud af kurset,
Al det bedste herfra:)
Jacob/Bådkurser.dk

Bådkurser.dk / Jacob Mouritzen

Bådkurser / Jacob Mouritzen, får min bedste anbefaling. Har netop gennemgået (og bestået 😊) Y3 kursus, hvor Jacob virkelig har formået, at få os godt og sikkert i mål. Det har været en fornøjelse fra den første kontakt med Jacob. Jeg ringede og fik en god vejledning om kurset og hvad det krævede, og hver en forventning er indfriet. Jacob forstår i særdeleshed at formidle pensum, på en spændende måde og med en helt særlig passion, som skinner igennem og gør de enkle emner interessante.
Seriøs, tillidsvækkende og meget behagelig - max stjerner herfra.

11 maj 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bliv en tryg og dygtig sejler

Passioneret sejler, rar venlig og med et roligt sind, - en lærer som forstår at lære godt fra sig, og som tror på sine elever fra start. Man skal bare hoppe ud i det og bestille de kurser som man har behov for.
Vi havde taget duelighed (andet steds) men manglede at blive trygge i at sejle, så vi tog (den vigtige) havnemanøvre, motorlære, at sejle for sejl og få afmystificere at sejle om natten, så vi tog hele molevitten incl. VHF/SRC. Det har vi på intet tidspunkt fortrudt! Nu “tør” vi at sejle ud med vores børn, venner og familie og glæder os helt vildt! Vi giver Jacob og Bådkurser de velfortjente 5 🌟🌟🌟🌟🌟 stjerner

25 april 2021

Anbefalelsesværdigt kursus

Rigtig godt kursus. Man når at prøve en del forskellige havnemanøvre. Fokusset er på en masse grundlæggende teknikker og strategier, så man efterfølgende selv kan regne ud, hvordan man lettest kommer ind og ud af havnen. Jacob var en god underviser, der løbende gav os mere og mere ansvar for selv at manøvrere båden. Kurset kan klart anbefales alle, der synes, at havnemanøvre er udfordrende.

24 april 2021

Havnemanøvrekursus

Jeg er ved at tage det fulde Skipperkursus hos Jacob. Sejlads for sejl var en rigtig god oplevelse, men jeg vil fremhæve havnemanøvrekurset, som var helt suverænt. Som ny bådejer er havnemanøvre den mest skræmmende del af at sejle, men efter dette kursus tør jeg uden betænkning øve mig i egen båd. Man lærer alle teknikker og taktikker for forskellige tillægninger i al slags vejr. Jacob er en utrolig dygtig og tålmodig underviser, som er opmærksom på alles individuelle niveau, og han presser alle elever til det yderste, uden at det nogensinde bliver for meget. Halvvejs igennem andendagen kunne vi endda lægge båden til, mens Jacob så på fra kajen. Hvis man er ny sejler (eller øvet som bare vil lære de bedste taktikker), er dette kursus et must!

20 april 2021

Tusinde tak Jonathan:)
Vi ses snart til lidt mand overbord og skippertræning:)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Y3-kursus primo 2021

Jeg deltog på Y3-kurset i starten af 2021, hvor hele holdet bestod med særdeles positiv tilbagemeldinger fra censor. Jacob fra Bådkurser gjorde en stor indsats, men det skinnede lidt igennem nogle steder, at det var første gang kurset blev afviklet, og der var læringer/tilpasninger undervejs. Diverse corona-restriktioner gjorde også, at det ikke var muligt at gennemføre kurset som ellers planlagt. Jacob kæmpede en brav kamp for at sikre kvaliteten i undervisningen, og der er ingen tvivl om, at vi fik virkelig meget undervisning for pengene.

13 april 2021

Yachtskipper Y3

Efter at have færdiggjort Yachtskipper 3, under udfordrende forhold under COVID-19 restriktioner, har jeg kun den største ros til Jacob Mouritzen, for at have omlagt undervisningen med stor flexibilitet og stadig med et kæmpeflot engagement.
Det har været et stort arbejde at ændre undervisning fra den påtænkte klasseundervisning til en stor del virtuel undervisning og godt vi kunne mødes i slutfasen, under behørig afstand og restriktioner i de nye flotte lokaler.
Det blev også bemærket af censor, at han aldrig havde set så dygtigt et hold med så få fejl i stopprøver, i de mere end 50 hold han havde eksamineret

7 april 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg valgte at tage mit Yachtskipper 3…

Jeg valgte at tage mit Yachtskipper 3 hos Bådkurser.dk uden at kende hverken virksomheden eller Jacob. Lysten til at dygtiggøre mig teoretisk og muligheden for at sejle både større end 15 meter var drivkraften. Alt hos Bådkurser.dk har fungeret top professionelt og Jacob er en professionel og dygtig underviser, der stråler med en smittende energi. Efter hver undervisning sidder man med et lille smil på læben og føler sig fyldt med ny spændende viden og masser af god energi. Giver mine bedste anbefalinger til Bådkurser.dk og også her jeg vil tage mit Yachtskipper 1

6 april 2021

Seriøst fokus på faglighed

Seriøst, Ekstraordinært, Fagligt, Lærerigt, Sjovt, så 5 velfortjente stjerner! 👌👌👌👌👌

Jeg tog Yachskipper 3 naturligvis med henblik på at bestå og få certifikat, men i allerhøjeste grad også for at lære noget - og gerne så det sidder fast også efter kurset.

Bådkurser.dk har samme fokus!! Så derfor: 5 stjerner!

27 mars 2021

Fantastisk! Intet mindre 🎯

Fantastisk! Intet mindre 🎯

Hvis du faktisk ønsker at lære at sejle og søger et sted hvor du får en passioneret sejler der ved hvad han snakker om, så er Jacob og Bådkurser det rigtige valg.

Ud over fagligheden er i top, er kurset oven i købet afholdt i top lækre omgivelser i Dragør!

Kursus taget: Duelighed intensiv
Stjerner: 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

30 december 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.