Riktigt bra spelare
Riktigt bra spelare, nu till ett riktigt bra pris . Jag har kört min i snart ett år. Plug and play men också en suverän support! Rekommenderas!
AZOM - BEDRE KVALITET TIL EN BEDRE PRIS. RASKERE OG BEDRE LEVERING TIL RIKTIG PRIS ®AZOM Nordic merkevare som ble grunnlagt i 2016 med visjonen om å kunne tilby deg som kunde kvalitetsprodukter til de absolutt beste prisene i Norden. Ved å faktisk kunne tilby varer til halve markedsprisen – konkurrerer vi med markedet, som igjen driver utviklingen fremover. Vi tilbyr kun kvalitetssikrede varer med garantier, åpent kjøp og kundeservice. Hos oss gjør du et trygt kjøp og får pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd.
Norge
Har inte besvarat negativa omdömen
Spelaren har allt och mer därtill. Kan varmt rekommenderas. Beställ med minst 4GB Ram.
Lite knepigt beställa till en viss biltyp (i mitt fall en AMAROK) med alla adaptrar som ska till.
Supporten är otroligt bra och trots flera mejls så blev det inte helt rätt i alla fall. Car-Audio Center Solna fick bygga om lite. Skärmen ett stort lyft!
På ljudsidan finns bland annat surround vilket är häftigt. Spelaren har mycket bra ljud och Car-Audio Center satte in JBL-högtalare så ljudet det är riktigt riktigt bra.
Det finns försumbara minus.
Den kopplar inte per automatik sig åter på WIFI-delningen/biltelefon. Man får slå av och på delningen.
Handsfree lirar inte alltid. Kan vara att även BT inte kopplar sig med automatik heller mellan spelaren och mobiltelefonen. VOICE funktionen har jag inte fått att funka och den saknar jag.
P-sensor fram är enbart akustiskt (ingen visuell solfjäder) finns endast bak. Kanske oviktigt för de flesta men med en Pick-Up i trånga garage vore det önskvärt.
Har köpt XBO spelare till husbil. Verkar vara en bra och trevlig spelare med stabila funktioner.
Jag hade lite problem med installationen då instruktionerna för installation kunde varit lite mer organiserade, dock fick jag mycket snabb och entusiastisk hjälp redan dagen efter mina sena kvällsmail så jag känner att det kompenserade bra för det.
Det verkar också som om de har rätt bra kännedom om olika husbilar och kan ge tips om hur man bör koppla för att det ska fungera på just den typen av bil.
Först och främst vill jag lyfta fram den fantastiska kundtjänsten!
Mycket snabba svar och mycket lösningsinriktade och kundtjänsten verkar jobba 24-7!
Hade lite strul med min beställning men det fixade Azom och dessutom fick jag kompensation för det inträffade.
Jag köpte en Azom XBO PLUS Premium till vår husbil.
En väldigt bra spelare med bra ljud och många inställningsmöjligheter.
Tog även med DAB+-radio som funkar väldigt bra samt trådlös Android Auto.
Däremot tycker jag att installationsinstruktionerna skulle kunna struktureras mycket bättre då det skulle spara mycket tid för både kunder och inte minst för kundtjänst 😀.
Sammanfattningsvis ett mycket seriöst företag med bra grejer till bra priser och som inte lämnar dig i sticket!
Helt suverän firma...bra grejor oxå...supporten helt suverän!!!! Svarar i tid och otid..o hur än dum frågorna är får man svar...mvh Börje
Kundservice är kanon! Om man som jag som blir osäker på mig själv och hur jag skall koppla, så då är det fantastisk med en bra support.
Köpte en stereo till en Hilux och är otroligt nöjd!
Allt var plug and play, bara koppla in och spela på, super smidigt!
Dessutom har supporten vara ofattbart bra!
Rekommenderar starkt!!
Rekommendera stark...
Köpt android skärm av de o fungera perfekt och mycket hjälpsam och svarer snabb via mail .
Jag köpte en multimedia bilstereo till vår Mercedes Benz/HYMER MLT 570 till vår husbil av AZOM. Tyvärr visade sig att installationen var mer krävande än vad både jag och AZOM hade föreställt oss. Trots mycket mejlande med både supporten i Sverige och i Kina lyckades vi ej få till en fungerande installation i vår husbil. Jag vill dock framhålla AZOM:s stöd och positiva inställning till att få till en bra lösning, men tyvärr visade sig att det var mer komplicerat än vad vi hade förutsatt. När jag väl bestämde mig att avbryta arbetet, var det aldrig några konstigheter med AZOM. Köpet gick tillbaka och jag fick kompensation för mina utlägg. Jag kan därför rekommendera AZOM!
Ett helt otrolig bra företag super fin spelare och en support som är öppen 24/7 dom svara även helger och kvällar
Mycket imponerad
Har haft kontakt med en Jonathan på supporten han löste allt till det bästa
En mycket prisvärd och lättmonterad stereo som passade perfekt i vår Fiat Ducato baserade husbil. Den sladdlösa kopplingen till Apple CarPlay funkar perfekt och gör att man kan använda Bl.a Wase och Google maps för navigering.
Bra grejer så här långt och mycket god service samt support. Tycker spelaren håller vad de lovade och snabb respons ifrån säljare/support utefter de frågor som uppstod vid monteringen 👍🏻
Toppennöjd!
Azom XBO PLUS till Adria Coral husbil.
Väldigt serviceinriktad dialog och vägledning, först vid val av produkt och sedan i samband med installation.
Beställning och leverans gick bra. Lätt att installera multimediaspelaren inkl gps (Azom XBO). Mycket hjälpsam och bra kundservice för följdfrågor.
Snabb leverans och hjälpsam personal. Supernöjd! 👏🏼
Ett mycket bra företag och snabb på att svara på mail.
Snabb leverans och går att lita på detta företag. De gör allt för kundens bästa.