Avisfordele Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En meget positiv oplevelse. Venlig og imødekommende person, der løste mit problem med det samme. Har købt flere ting gennem avisfordele, altid med godt resultat, efter denne oplevelse er jeg bestemt i... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kom hurtigt igennem telefonslusen. Jeg havde modtaget mails med værdibeviser til et arrangement. Var i tvivl om, jeg havde bestilt "dobbelt". Dette blev på den venligste måde forklaret og jeg blev... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og venlig telefonbetjening. Nu er jeg spændt på, om firmaet reagerer på din henvendelse til dem. Venligst Stine ( Kirstine ) Johanseb

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sender mail med nye oplysninger til abonnementet, får auto generet svar om at der svares indenfor 24 timer. TRE DAGE senere stadig ikke hørt noget. Sender en REMINDER og får så svaret at der er fe... Se mer

Företagsinformation

1. Dagstidningsutgivare
  2. Kulturresor
  3. Internetbutik
  4. Söksida för resor

Skrivet av företaget

VI SÆTTER TILFREDSHED HØJT: Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. Skulle du dog opleve vanskeligheder, hører vi meget gerne fra dig. Vores vigtigste opgave er hurtigt at hjælpe dig videre og sikre brugervenlighed og tilfredshed. ____________________________________________ KUNDESERVICE ER TIL FOR DIG: Har du spørgsmål, er vores kundeservice klar til at hjælpe alle hverdage mellem kl. 9-14. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har kommentarer eller feedback, som kan hjælpe os til at blive endnu bedre. Henvend dig gerne til kundeservice på mail: avisfordele@jfm.dk eller tlf.: 65 45 58 59. ___________________________________________ DIN FORDELSKLUB - DIN AVIS: Mere end 100.000 modtager vores nyhedsbrev med gode tilbud til dig som abonnent. Som abonnent på én af vores aviser har du ekstra fordele hos Avisfordele. I vores oplevelsesunivers finder du et stort udvalg af rejser, ophold, foredrag, koncerter, busture, produkter til din bolig og meget mere. Få ekstra gode rabatter på udvalgte tilbud eller kom gratis med til eksklusive oplevelser med avisen. Vi ønsker at tilbyde det bedste udvalg af oplevelser og produkter til dig. Derfor samarbejder vi med forskellige, udvalgte virksomheder og sammensætter de særlige fordelstilbud, som du finder på Avisfordele. ___________________________________________ Find os også på Facebook: https://www.facebook.com/avisfordele Avisfordele er drevet af: JFM P/S.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

40 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Rigtig god avis

26 juni 2024

Hej Bent

Mange tak for din fine anmeldelse.
Dejligt, at du nyder det gode læsestof.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

pris

Jeg betalte mere for opholdet end hvis jeg hade købt direkte på Nørre Vosborg.

Hej Børge

Tak for din anmeldelse.

Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige, om der er mulighed for at få en særlig rabat direkte ved Nørre Vosborg.

Jeg kan dog informere, at der hos os på Avisfordele er inkluderet en 4-retters middag kontra en 3-retters menu i opholdet oplyst på Nørre Vosborgs hjemmeside.
På Nørre Vosborgs hjemmeside er samtidig oplyst, at prisen pr. person i delt dobbeltværelse er fra 1.425 kr., som stemmer med den ikke-abonnent pris, vi tilbyder. Men som abonnent har du købt opholdet til 995 kr. pr. person.
Således har du opnået en fordelspris hos os, som samtidig er inklusive en ekstra ret i middagen.

Jeg håber, at dette har kunne give afklaring.

Fin service

Fin service. Pakken med bøgerne kom ret hurtig 🤗

Hej Tove

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det er en fornøjelse at høre.

Hej Jan

Mange tak for din flotte anmeldelse.

professionelt

professionelt, hurtig, nemt og kontant

Hej Per

Mange tak for din fine anmeldelse.

Den er vi rigtig glade for.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Langsom arbejdsgang.

Det er ihvertfald en langsommelig affære, når rejsen bliver aflyst og pengene skal retur.👎

4 juli 2024
Omdöme utan inbjudan

Hej Jette

Tak for din anmeldelse.

Vi har undersøgt sagen nærmere og kan forestille os, at du er blevet adviseret om aflysningen fra rejsearrangøren i midten af sidste uge.

Dog er det først i går (08. juli), at vores kundeservice har fået bekræftelse fra rejsearrangøren, at rejsen skulle aflyses, og ordren derfor skulle refunderes.

Det er således blevet gjort i går (08. juli), og pengene bliver overført til det kort, som er anvendt til købet. Pengene vil være retur på kontoen inden for 1-3 hverdage.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Der opstod fejl i en levering af købte…

Der opstod fejl i en levering af købte varer på avisens tilbud. Blev på bedste vis rettet af en medarbejder .

Hej Poul Erik

Mange tak for din fine anmeldelse.

Den er vi meget glade for, og det glæder os, at du tog fat i kundeservice for at få hjælp.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

besillingen virkede, resten ved jeg ikke noget om endnul

jeg ved endnu ikke om billetterne kommer til tiden, og om oplevelsen er god.

Hej Erik

Tak for din anmeldelse.

Billetterne bliver udsendt af vores kundeservice senest 1 uge inden afvikling, så jeg er sikker på, du får dem i hænde til tiden.
Vi håber, du får en rigtig god koncertoplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik ikke opringning som lovet med…

Fik ikke opringning som lovet med tilbagemelding

Hej Susanne

Mange tak for din anmeldelse.

Vi håber, at du har fået den tilbagemelding, du ventede. Ellers må du meget gerne kontakte vores kundeservice på mail@avisfordele.dk

Gode fordele

Gode fordele. Mulighed at købe større antal biletter. Nem at håndtere.

Hej Anne Marie

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt

26 maj 2024

Hej Anni

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Myggeskræmmren ser ud til at være OK

Myggeskræmmren ser ud til at være OK, men der mangler en dansk brugsanvisning. Jeg kan ikke læse kinesisk, og den på engelsk er vist noget vrøvl.

25 maj 2024

Hej Poul

Tak for din anmeldelse.

Vi har ikke hørt fra andre af vores kunder, at produktet skulle være udfordrende at benytte.

Vi har forhørt os ved leverandøren, som informerer, at produktet hører under kategorien ”brugsanvisning ikke nødvendig”, jf. forbrugerleksikonet angående brugsanvisninger.

Efter dit ønske har leverandøren dog her medsendt en brugsanvisning:
Sæt USB-stikket i din oplader og sæt strøm til, herefter virker produktet.
Tøm beholderen efter behov ved at dreje skiven og ryste døde myg ud.

Vi håber, dette er nyttigt.

God og sol

Jeg for en hjælp så det er til❤️

25 maj 2024

Hej,

Det glæder os meget.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Avisfordele kommer alt for ofte

Avisfordele kommer alt for ofte, tilbuddene er fine men man bliver "mættet" af tilbud så man til sidst ikke orker at læse dem.

25 mars 2024

Hej Britta

Tak for din anmeldelse.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke er tilfreds med hyppigheden af vores tilbud. Dog er det glædeligt, at indholdet falder i din smag.

Der er mulighed for at lave tilpasninger på din bruger i hyppigheden af nyhedsmails. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail: mail@avisfordele.dk, såfremt du vil høre nærmere.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.